E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya’dan ABD’ye: Siz kendi sorunlarınızı çözün---

Rusya’dan ABD’ye: Siz kendi sorunlarınızı çözün

Rusya’dan ABD’ye: Siz kendi sorunlarınızı çözün
03 Temmuz 2020 - 12:22 borsagundem.com

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Rusya’da anayasal düzenlemelere ilişkin halk oylamasından dolayı endişe duyduklarını belirten ABD’ye başka ülkelerin içişlerine karışmama ve kendi sorunlarını çözme çağrısı yaptı.

Katıldığı bir canlı yayında, Washington’dan gelen Rusya’daki halk oylamasıyla ilgili endişe duydukları açıklaması ile ilgili değerlendirmede bulunan Zaharova, başka ülkelerin içişlerine karışmama çağrısında bulundu.

Zaharova, “Her ülkenin kendi iç, dış politikasını, ekonomi, kültür ve insani politikasını yürütme hakkı vardır” dedi.

ABD’ye kendi iç sorunlarıyla ilgilenme çağrısı yapan Zaharova, “Siz o sorunları çözün, bütün dünya bunu bekliyor. Şimdi Dışişleri Bakanlığı, Beyaz Saray ve sonsuz tavsiyeler veren tüm diğer harika kuruluşlar için hep birlikte çalışma ve ABD içindeki derin iç hizipleşmenin üstesinden gelme vakti” ifadelerini kullandı.

Zaharova ayrıca ABD’nin kendi sınırları içinde olmak koşuluyla canı nasıl isterse öyle yaşayabileceğini vurguladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • &&&& ^^^^ &&&&03 Temmuz 2020 17:49

    Erkek gibi kadın.sanki hormun iğneleri vurulmuş gibi.bir kadın olarak hiç ilgimi çekmiyor.

  • Basın03 Temmuz 2020 16:56

    Putin giderse Rusya çöker, Trump giderse Amerşka çöker, Erdoğan giderse Türkiye çöker. Bunları seven ülke basın yayının işlediği konu.

  • Sosyolog03 Temmuz 2020 16:54

    Putin olmazssa Rusya çökmez, aksine çoğulcu demokratik hukuk sistemi eğitim sistemi gelişmiş basın yayın özgürlüğü gelişmiş avrupa ile iyi ekonomik dosyal ilişkiler geliştiren bir parti başa gelirse. Rusya büyük yatırımlarla umar rusya ve avrupa ekonomik kaynakları birbirini çok tamalayıcı. Tek ci mafyavari yapıları korumak için hep “putin şu bu iktldar olmazssa ülke çöker” muhabeti yapılır. Psikolojik yöneltme

  • EKRİST03 Temmuz 2020 14:36

    rusya da yeni bir ortadoks kral putin ölünceye kadar iktidarda kalır.komonist sistemin demokrasiye uyarlaması olmuş.bence bu seçim şeffat olduğunu zannetmiyorum.formaliteden bir seçim yapmışlardır.muhalefet oylarınıda sanki putin yazdıklarını tahmin ediyorum.

  • Hiç 03 Temmuz 2020 18:00

    Hiç bir sey olmasa bilemi ?

  • Kamil03 Temmuz 2020 13:53

    Abd nin huyudur. Başkalarının iç işlerine çomak sokmadan duramaz

  • haklı03 Temmuz 2020 13:49

    haklı

  • fafa03 Temmuz 2020 13:40

    Rusya'da yapılan demokratik seçimde ! adalet yerini buldu;Putin'e ölünceye kadar başkanlık yolu açıldı.Tipik bir Orta Doğu ülkesi.

  • tahir gümüşkaya03 Temmuz 2020 14:38

    putin olmazsa rusya çöker!!