E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'dan ABD'ye sert çıkış---

Rusya'dan ABD'ye sert çıkış

Rusya'dan ABD'ye sert çıkış
04 Aralık 2021 - 20:30 borsagundem.com

Moskova: Rusya'nın, Ukrayna'ya olası bir saldırı düzenleyeceğine ilişkin ABD medyasında yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Rusya merkezli Kommersant gazetesinin bugün aktardığına göre, Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan Ukrayna dosyası ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Rusya'nın, Ukrayna'ya olası bir saldırı düzenleyeceğine ilişkin ABD medyasında yer alan yeni haberler gerçeği yansıtmamaktadır.”

Reuters’ın aktardığına göre bakanlık Washington'ı durumu tırmandırmaya çalışmak ve sorumluluğu Moskova'ya yüklemekle suçladı.

Yetkililere ve bir ABD istihbarat belgesine atıfta bulunan Washington Post bugün, istihbaratın Rusya'nın önümüzdeki yılın başlarında Ukrayna'ya 175 bin kadar askerin katılımıyla çok cepheli bir saldırı planlayabileceğini ileri sürdü.

Kommersant gazetesinin aktardığına göre, Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, “ABD, sorumluluğu Rusya'ya yüklemeye çalışırken bir yandan da Ukrayna dosyasında durumun kötüleştiğini gösteren özel bir operasyon yürütüyor” dedi.

Gizli belge sızdı: Rusya işgal için hazırlanıyor

 

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg Rusya'ya uyarıları yinelendi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ05 Aralık 2021 11:40

    Bunlara asla inanmayın arkadaşlar.abd ve rusya asla savaşmaz savaşamazlar çünkü savaşırlar ise dünya diye bir şey kalmaz.bunlar hep diğer ülkeleri savaştırırlar veya terör örğütleri kurarak ülkelere saldırttırırlar kaynaklarına çökerler.mesala yunanistan korkutup silahsız çökertip ülkelerini işğal ettirdiler abd ye.bunlar danışıklı döğüşler olup, silah baronları diğer ülkeleri korkutup silah satma oyunlarıdır.

  • Misafir05 Aralık 2021 10:59

    Bu ülkenin bel kemiği, gençlerimizdir, işçidir memurdur, çiftçidir, esnaf değildir. Bırakın artık bu 70 li yılların siyaset şeklini.

  • EKRİST05 Aralık 2021 16:48

    Tamam abd ve rusya anladı kemal ve meral iktidara getirip sorunu kökten çözeçekmiş.bu yorum ile bu haberin ne alakası var.

  • Seçmen05 Aralık 2021 10:36

    Sn.akşener bu ülje esnaftan oluşmuyor, esnaf bir şekilde geçimini sağlıyor, kaldı ki bu esnafın çoğu AKP ye oy veren kitle, siz milyonkarca işsiz genç, emekli , işçi, memur a kulak verin bırakın esnaf gezilerinde sitaset yapmayı bıakın, asıl ezilen kesimin derdine kulak verin, üniversiteli gençlerimiz yurtdışında garsonluk yapma umuduyla çırpınıyor, işsiz gençlerimiz bu ülkrnin rn büyük sorunudur, siz hala esnaf peşindesiniz

  • ALİ KODUŞ05 Aralık 2021 16:51

    Sen kemal ve meral den bir tane iş ile, bir tane silah  savaş uçağı askeri ürünler, otomotiv üretimi ağır sanayi üretimi duydunmu.bir tane vizyon bir tane projeleri varmı duydunmu bizler duymadık.işleri güçleri milleti hükümete karşı kışkırtmak tüm dünyada kriz var.birde içten ve dıştan ülkeye ekonomik olarak saldırı var.sanki kendileri ne yapacak şapkadan tavşanmı çıkartacaklar.gidin bakın ankara ve istanbul belediyesine batmış durumdalar.

  • Mucise Reis ;)04 Aralık 2021 22:40

    haber gerçek olsa gerçek risk olsa. nato gücü türkiye ye silah ambargosu kalkar... görüşmeler hızlanır ilişkiler düzelir.. ABd rusya ya baskıyı yunantarafından yapmaya çalışsada, kara gücü olarak düşünüyor sanırız. boğazlar Turkıyenın...

  • DÜŞÜNceli04 Aralık 2021 21:33

    İt iti ısırmaz, bize de heyecanlanmak, gerçek hayattan , gündemden kopmak kalır.