E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'dan ABD'ye misilleme kararı---

Rusya'dan ABD'ye misilleme kararı

Rusya'dan ABD'ye misilleme kararı
29 Mart 2018 - 20:17 borsagundem.com

Rusya St. Petersburg'daki ABD büyükelçiliğini kapatma kararı aldı

Rusya Dışişleri Bakanı Segey Lavrov, Rusya’daki ABD misyonlarında görev yapmakta olan 60 Amerikalı diplomatın sınır dışı edileceğini ve ABD’nin St. Petersburg Başkonsolosluğu’nun kapatılacağını açıkladı.

Rusya’nın bu kararı, ABD’nin Rusya’nın Seaatle Başkonsolosluğu’nu kapatma ve 60 Rus diplomatın sınır dış edilme kararının ardından misilleme olarak geldi.

ABD yönetimi, eski bir Rus ajanının, İngiltere’de eski bir Rus ajana kimyasal silah kullanılarak suikast girişimi yapıldığı iddialarının ardından, Rusya’ya karşı sert önlemler alma kararı vermişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cezmi29 Mart 2018 22:03

    Bu böyle nereye gider Yakında Rusya da burger king ler mc donald larda kapatılırsa şaşırmayın Tabi Abd ne yapar misilleme bilmem onlarda votkayı yasaklarmış :o) :D

  • Muhsin29 Mart 2018 20:40

    Şaka maka tutuştular.Anlamak da mümkün değil , kominizm tarih oldu ama süper güç olma savaşı galiba.Ben derimki siz ikiniz boşa çırpınıyorsunuz dünyanın yeni süper gücü Çang Çing Çong.