E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'dan ABD'ye büyük suçlama---

Rusya'dan ABD'ye büyük suçlama

Rusya'dan ABD'ye büyük suçlama
07 Eylül 2017 - 19:23 borsagundem.com

ABD Hava Kuvvetlerinin, Suriye'nin Deyrizor kentinde bulunan terör örgütü DEAŞ'ın bazı saha komutanlarını bölgeden tahliye ettiği iddia edildi

Rus haber ajansı RIA Novosti'nin, adı açıklanmayan askeri ve diplomatik bir kaynağa dayandırdığı haberine göre, ABD Hava Kuvvetlerine ait helikopterler, ağustos ayında Deyrizor kentindeki 20 civarındaki DEAŞ saha komutanını bölgeden tahliye etti.

2'Sİ AVRUPA KÖKENLİ

Söz konusu terör örgütü DEAŞ'lı komutanların ve bazı militanların, ABD tarafından "başka bölgelerde" kullanılmak için tahliye edildiği öne sürülen haberde, tahliye edilen DEAŞ'lı komutanlardan 2'sinin Avrupa kökenli olduğu da belirtildi.

İLK KEZ DEĞİL İDDİASI

DEAŞ'lı teröristlerin tahliyesinin Suriye'de ilk kez gerçekleşmediğinin vurgulandığı haberde, mayısta da Deyrizor'dan DEAŞ'lı saha komutanlarının ve bazı Avrupalı paralı askerlerin de tahliye edildiği, haziran-temmuz aylarında ise Rakka'da benzer tahliye operasyonlarının yapıldığı ileri sürüldü. 
Beşşar Esed rejimi tarafından salı günü yapılan açıklamada, Deyrizor'un merkezindeki terör örgütü DEAŞ kuşatmasının kırıldığı duyurulmuştu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • avcı08 Eylül 2017 00:45

    sayın doktor beyninize sağlık teşekkürler

  • Doktor07 Eylül 2017 23:45

    Sayın ahmet bey asıl ahmaklık amerika kadar güçlü olmak için çalışmamaktır.Belkide Allah çalışmadığımız için bizi cezalandırıyordur.

  • Doktor07 Eylül 2017 23:38

    Sayın misafir, yer yüzündeki herhangi bir otu yiyen herhangi bir ineğin etinden ve sütünden rızıklanan herhangi bir insanın, beyninin çalışması için, o otun oksijen üretmesini ve o oksijeni de ciğerlerinden beynine taşınmasını sağlayan hemoglobinin hammaddesi olan demiri,otu yiyen ineğin miğdesinde ottaki +3 demirin +2 demire dönüşerek kırmızı et ile insan miğdesinden emilmesi (ki sadece kırmızı etteki +2 demir emilir ottaki +3 demir emilmez) ni yaradan Allahın kudreti ,2017 de bile kavrayamadığımız sayısız ilmin Yaradanı elbette doğa olaylarinin da sahibidir ve Allahın her işi hikmetlidir.İnsan düşünmezse (ot beyinli) bu iki kelime arasındaki boşluktan ne farkı kalır ki

  • misafir07 Eylül 2017 21:37

    2017 yılında doğa olaylarını allahın cezası olarak görebilecek cehalette ot beyinli yetiştirmek her ülkenin harcı değil, gurur duymak lazım

  • Ahmet ünal 07 Eylül 2017 20:44

    Amerikanın insanlık düşmanı oldugunu anlamayan ahmaktır Allahüteala kasırgalarla cezasını veriyor