E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'da 'Suikastin arkasında kim var' sorusuna yanıt---

Rusya'da 'Suikastin arkasında kim var' sorusuna yanıt

Rusya'da 'Suikastin arkasında kim var' sorusuna yanıt
21 Aralık 2016 - 15:03 borsagundem.com

Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a düzenlenen suikastin arkasında kimin olduğunu söylemek için henüz erken olduğunu belirtti

Ankara'da suikaste kurban giden Rusya Büyükelçisi Andrey Karlov ile ilgili Kremlin'den bir açıklama geldi. Kremlin sözcüsü, suikastin arkasında kimin olduğunu söylemek için henüz erken olduğunu belirtti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'e dün yaptığı görüşmede, 'Türkiye ve Rusya'nın suikastin arkasında FETÖ olduğunu biliyor' dediği iddia edilmişti.

Kremlin sözlüsü Dmitry Peskov'a bu iddia soruldu. Suikasti kimin organize ettiğini söylemek için çok erken olduğunu belirten Peskov; "İki ülkenin kurduğu ortak soruşturma grubundan gelecek sonuçları beklemeliyiz. Er ya da geç suçlular ortaya çıkacaktır. Herhangi bir sonuca ulaşmak için acele edilmemeli." şeklinde konuştu.

Türkiye de Rusya da FETÖ olduğunu biliyor

 

Karlov suikastını Fetih el Şam üstlendi

 

Rusya vize serbestisi görüşmelerine ara mı verecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Stratejist21 Aralık 2016 19:50

    Bu trajedik durumun arkasında kim olursa olsun önemli değil diye düşünüyorum. Zira bundan sonra Putin'in başkan, RTE nin ise başkan yardım cısı olacağı kesin, tabi büyük patron okey derse.

  • azeri21 Aralık 2016 15:57

    Rusya demişki mealen "Bizim patron MİETT (MSKOVAieet) müdürlüğünden gelme değil, her habere atlamaz" demiş.

  • hulusi21 Aralık 2016 15:27

    siyasal islamcılar için hakikat önemli değildir, menfaatlerine ne gelirse o önemlidir. birgün rus uçağını benim talimatım ile düşürdük der, öbürgün mavi marmaraya giderken bana mı sordular der. yarın fetöcüler bizi kaandırmış der, öbürsü gün israil dostumuz der. bir de bakmışsın 2. evimiz dedikleri iran halep katili olmuş

  • keklik21 Aralık 2016 15:25

    akpye kalsa hemen fetö diyip üstünü kapatacak

  • tarkan21 Aralık 2016 15:14

    abd bunları da susturmuş