E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'da okula silahlı saldırı: Ölü sayısı artıyor!---

Rusya'da okula silahlı saldırı: Ölü sayısı artıyor!

Rusya'da okula silahlı saldırı: Ölü sayısı artıyor!
26 Eylül 2022 - 11:50 borsagundem.com

Rusya'nın Izhevsk kentinde silahlı saldırgan okulda dehşet saçtı. 5'i öğrenci, 2'si güvenlik görevlisi ve 2'si öğretmen 13 kişiyi öldüren saldırganın sınıfın içinde ateş açtığı öğrenildi.


Yetkililer, Rusya'nın Izhevsk kentinde bir okula silahlı saldırı düzenleyen kişinin güvenlik görevlisini öldürdüğünü ve kurbanlar arasında çocukların da olduğu açıklandı.

Siyah giysili bir adam okula baskın yaptı. Saldırgan, 5'i öğrenci, 2'si güvenlik görevlisi ve 2'si öğretmen 13 kişiyi öldürdü.

SALDIRGAN SINIFIN İÇİNDE TETİĞE BASTI!

Saldırganın sınıfın içinde tetiğe bastığını ve en az 2 öğrencinin yaralandığı açıklanırken, Rus haber platformu Enews112, okuldaki baş öğretmenin kendisini odasına kilitlediğini de aktardı.

Udmurtia bölgesinin valisi Alexander Brechalov, saldırının 88 numaralı okulda meydana geldiğini ve güvenlik güçleriyle ambulansların olay yerinde olduğunu açıkladı.

Rusya İçişleri Bakanlığı, sosyal paylaşım ve mesajlaşma platformu Telegram üzerinden bir mesaj yayınladı. Mesajda, saldırganın intihar ettiğini ve en az 20 kişinin de yaralandığı kaydedildi.

Arjantin'de Cumhurbaşkanı Yardımcısına silahlı saldırı

 

Guatemala Cumhurbaşkanı'na silahlı saldırı

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • naci26 Eylül 2022 13:54

    Yakın izlemek lazım, Rusya'ya yapılan yaptırımların farklı bir boyutu mu diye mercek altına alınması gerekebilir.