E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya: Türkiye emir yağdırılacak bir ülke değil---

Rusya: Türkiye emir yağdırılacak bir ülke değil

Rusya: Türkiye emir yağdırılacak bir ülke değil
22 Kasım 2019 - 13:45 borsagundem.com

Rusya Füze ve Topçu Bilimleri Akademisi Müdür Yardımcısı Konstantin Sivkov, ABD’nin S-400’den kurtulması gerektiği çağrısı yaptığı Türkiye’nin emirler yağdırılacak bir ülke olmadığını ifade etti.

Rusya Füze ve Topçu Bilimleri Akademisi Müdür Yardımcısı Konstantin Sivkov, ABD’nin Türkiye’ye S-400’den kurtulması gerektiği çağrısı ile ilgili Sputnik’e değerlendirmede bulundu.

Sivkov, “Tamamen ABD’ye bağlı kalmamak için Türkiye silahlarını çeşitlendirme yolunda ilerliyor. Ne tam anlamıyla NATO’ya ne Avrupa’ya güveniyorlar, bu nedenle de çeşitlilik sağlamak durumunda. Baskıların arttırılması NATO’nun Türkiye’yi kaybetmesine yol açabilir” dedi.

NATO ve ABD’nin coğrafi konumu nedeniyle Türkiye’ye yönelik ilgisinin olduğunu belirten Sivkov, “Türkiye ABD’ye bağlı değil, ABD Türkiye’ye bağlı. Türkiye, ABD’yi İncirlik ve diğer üslerden çıkarıp NATO’dan ayrılabilir. NATO böyle bir durumda güney kanadını kaybeder, ABD’ de askeri-siyasi bakımdan doğrudan İsrail kıyılarına atılır. Türkiye de silah sevkiyatında Rusya’ya yönelebilir. ABD, ağzına bir parmak dahi bal çalmadan sopasını gösteriyor, ama Türkiye emirler yağdırılacak bir ülke değil” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ces3322 Kasım 2019 21:48

    Ahahahah ruscuk konuşmuş yağlama yapıyor diğer tarafdan teröristle devriye atıyor

  • Hasanby22 Kasım 2019 15:06

    E tabii , S 400 eri biran evvel kuralım ( hangi gerekçeyle aldıysak ) Rusya , Natoya karşı bir hamle yapsın, üyelerinden birini kendi saflarına çeksin, Abd S 400 leri kurmayı bırak, yok edeceksin, aksi halde ekonomini yerle bir ederim ( sanki var da  :D  :D ) F 35 lere verdiğin paraya el koyarım, ürettiğin yedek parçaları da almam, Halkbank davasın zortlatırım, Zarrabı da şhortlatırım ,der. Ne yapacağımızı şaşırdık

  • Vb22 Kasım 2019 18:10

    3 yıldır s400 tartışılıyor, hangi gerekçeyle aldığımızı anlayamamış Hasanby, yada hasan by feto

  • ali baba22 Kasım 2019 15:00

    bilmem nerenin müdür yardımcısının söylediğinden bize ne, başkan başbakan dış işleri bakanı söylese neyse. bu adamın söylediğinin haber değeri niye var???

  • doğru22 Kasım 2019 14:47

    Herkes kendi menfaatini düşünüyor . Yok birbirlerinden farkı.

  • fafa22 Kasım 2019 14:42

    Biz mi,emir yağdırılacak bir ülke değiliz?Hayırdır!bizimle işiniz mi var?

  • Okie Dokie22 Kasım 2019 14:37

    Dur rusya zaten ortalık karışık

  • gnçlk : )22 Kasım 2019 14:16

    çakal putin... 4-5 ilyar usd kasana para girecek...milyar dolar usd ler harcasan türkiye, avrupa ve abd yi karşı karşıya getiremezdın....putın stratejık bir lider. gerçektende çok zeki hamleler..