E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya: Suriye ordusu da ateşkese uyacak---

Rusya: Suriye ordusu da ateşkese uyacak

Rusya: Suriye ordusu da ateşkese uyacak
26 Şubat 2018 - 21:12 borsagundem.com

Rusya, Suriye ordusunun da geçici ateşkese uyacağını açıkladı.

Rusya Savunma Bakanlığı, '' Suriye ordusu insani molaya uyacak. Hasta ve yaralılar Doğu Guta'dan tahliye edilecek.'' dedi.

Rusya Devlet Başkanı Putin, Doğu Guta her gün 09.00-14.00 saatleri arasında saldırıların durması talimatı vermişti.

BMGK, iki gün önce Suriye'ye insani yardım ulaştırılabilmesi ve özellikle rejimin kuşatması altındaki Doğu Guta'da ağır hasta ve yaralıların tahliyesi için en az bir ay insani ateşkes kararı alındığını duyurmuştu. Kararda insani yardımların Suriye geneline güvenli, engelsiz ve sürdürülebilir şekilde ulaştırılabilmesi, ağır hasta ve yaralıların tahliye edilebilmesi için tüm taraflardan gecikmeden çatışmaları en az 30 gün durdurmaları talep edilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okie Dokie26 Şubat 2018 22:09

    Savaşa ara verilmesi Aselsan'ı olumsuz etkiler. Bence kötü. YTD.

  • Ziynet26 Şubat 2018 21:52

    Tarih tekerrürden ibarettir diye bir söz vardır.Kısmen doğru bir söz.Millet demek bir bütündür en üst yöneticisinden , sade vatandaşına kadar bir bütünlük içinde olması gerekir.Eğer baş bozuksa balık baştan kokar derler ülke yıkılır.Eğer adet gelenek görenek yoksa dini inanışlarda bütünlük yoksa ırkçılık varsa yine bir devlet yok olur.Bir ülkedeki her birey vatanın kıymetini bilmesi gerekir.Vatansız kalmak evsiz kalmak sokakta kalmakla aynıdır.Suriyelilere bakalım bir çadır mekruh evler bile onlar için bulunmaz nimettir.keşke Türkiyede yaşayan her insan birlik brebaerlik içinde olsada vatanımıza daha bağlı olsak.