E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya, S-400’lerle ‘füzesavar kubbe’ oluşturacak---

Rusya, S-400’lerle ‘füzesavar kubbe’ oluşturacak

Rusya, S-400’lerle ‘füzesavar kubbe’ oluşturacak
09 Aralık 2019 - 17:35 borsagundem.com

Rusya donanmasının Kuzey Filosu’nun tüm birliklerinin gelecek birkaç yıl içinde S-400 füze savunma sistemleri ile donatılacağı belirtildi. Böylece Arktika bölgesinde fiilen bir füzesavar kubbe oluşturulacak.

Rusya’nın Kuzey filosu Komutanı Aleksandr Moiseyev, Arktika bölgesindeki uçaksavar ve radyo-teknik birliklerinin yeniden silahlanma sürecinden geçtiğini söyledi. Rusya’nın en gelişmiş uzun menzilli hava savunma sisteminin bu birliklere gönderileceğini belirten Moiseyev, “Bölgedeki tüm askeri birlikler gelecek yıllarda S-400’le donatılacak” dedi.

Moiseyev’e göre, bu adım Arktika’nın Rusya’ya ait olan bölgesini koruyacak ve fiilen bir füzesavar kubbe oluşturacak, böylece bölge düşman uçakları ve füzeleri dahil olmak üzere her türlü silah için geçilmez olacak.

Moiseyev, S-400’ün halihazırda Novaya Zemlya’daki füze ve uçaksavar birliğine konuşlandırıldığını kaydetti. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...09 Aralık 2019 18:05

    antartıka geleceğin yer altı zengınlıklerının olduğu nokta... adamlar 1 koyacak 5 kazanacak. petrol zumrut bor değerli madenler, altın vb. vb. ruslar ve abd burada savai halınde. eriyen buzullarla gelışen teknolojı ile buralar yaşanabılır olacak