E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıRusya parayı altına yatırıyor---

Rusya parayı altına yatırıyor

Rusya parayı altına yatırıyor
19 Ocak 2019 - 11:01 borsagundem.com

Rusya 2018 yılının sonunda dünyadaki altın rezervleri sıralamasında 5. sıraya yükseldi

Merkez Bankası, 2018 yılının sonunda Rusya’nın dünyadaki altın rezervleri sıralamasında 5. sıraya yükseldiğini ve Çin’i bu konuda geride bıraktığını belirtti.

Geçtiğimiz yıl, Rusya Merkez Bankası parasal altın rezervini yüzde 14,9 bir başka deyişle 275 ton artırdı ve bu değer 2 bin 112 tona (67 milyon 900 bin Ons) yükseldi. Yıl boyunca, altın ve döviz rezervlerini yenilemek için Merkez Bankası düzenli olarak altın satın aldı, özellikle Aralık ayında 9,3 ton aldı.

Aynı zamanda, Çin Merkez Bankası geçen yıl rezervler için sadece bir kez altın aldı, bu da Aralık ayında gerçekleşti. Aralık sonunda, resmi verilere göre Çin Merkez Bankası’nın altın rezervleri 59 milyon 600 bin ons oldu.

Ancak, Rusya ile dünya sıralamasının liderleri arasındaki rezervler arasındaki fark hala çok büyük.(Gazetemru)

Rusya: Türkiye'ye buğday sevkiyatı yüzde 40 arttı

 

Altın ticaret gelişmeleriyle kayıplarına tutundu

 

Rusya: Dolarsızlaşma devam edecek

 

Sermaye kaçışında yeni rekor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ19 Ocak 2019 13:04

    ÜLKEMİZDE AYAKLARI TOPRAGA DEGMEMİŞ İNSANLAR SON 5 YILDA ANORMAL DERECEDE ARAZİYE PARA GÖMDÜ ÜSTELİKDE ÇOGU ARAZİYİ GÖRMEDEN ALDI AKIL DIŞI EMLAKÇI YALANLARINA YATIRIM YAPANLAR ŞİMDİ BATTI.PARA YÖNETMEK AKIL VE SABIR İŞİDİR PARA ÇOK AKIL YOKSA KAYBETECEK SABIRLI OLAN KAZANACAKDIR.PARA KAZANMAK MAHARET İSTER.PARA KAZANMAYI ÇOK SEVERİM YARIYA BÖLER YARISI BORSA YARISI MEVDUAT DERİM HERKESEDE BOL KAZANÇ DİLERİM.