E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya kıtalarası füze denedi---

Rusya kıtalarası füze denedi

Rusya kıtalarası füze denedi
25 Aralık 2015 - 10:24 borsagundem.com

Rusya'nın, "Kapustin Yar" askeri üssünden "Topol" kıtalararası balistik füze denemesi yaptığı bildirildi. Füze hedefi başarıyla vurdu

Rusya Savunma Bakanlığının resmi sitesinde yayımlanan açıklamada, Astarhan bölgesindeki "Kapustin Yar" askeri üssünden RS-12M "Topol" kıtalararası balistik füze fırlatıldığı belirtildi.

Topol füzesinin Kazakistan'ın "Sarı-şagan" deneme alanındaki şartlı hedefi başarıyla vurduğu kaydedildi.

Yaklaşık 45 ton ağırlığındaki RS-12M "Topol" kıtalararası balistik füzesi, 10 bin kilometre menzilli savaş başlığı taşıyabiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mercan25 Aralık 2015 11:06

    3. dünya savaşı çok yakın

  • nur çel25 Aralık 2015 11:03

    Osmanlı halifecilik yaptıda ne yaptı avrupalilarin haracı yedi anadolu genclerini macar ovalarina verdi

  • BİZ NE ZAMAN25 Aralık 2015 10:36

    ULAN BİZ NE ZAMAN KITALARARASI FÜZE YAPACAĞIZ BU LAİKÇİLER BİZİ YILLARCA GERİLETTİLER İŞLERİ GÜÇLERİ İRTİCA GELİYOR İRTİCA ŞÖLE İRTİCA BÖYLE SONUNDA BU ÜLKE HİÇ BİR ŞEY YAPAMAZ OLDU BİR FÜZEMİZ BİLE YOK RUSLAR DÖRTBİRTARAFIMIZA FÜZE YERLEŞTİRDİ BİZ İSE AVRUPALILARDAN AMERİKALILARDAN YARDIM BEKLİYORUZ.ASLINDA BU LAİKÇİLERE SORMAK LAZIM SİZ İRTİCAYLA UĞRAŞIRKEN ELALEM FÜZE İCAT ETTİ YAPTI BU MU ÜLKEYİ SEVMEK SİZ TÜRKİYENİN DÜŞMANI DEVLETLERE YARDIMCI OLDUNUZ VE BU BİR HAİNLİKTİR DEMEK LAZIM.