E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya ile uçuşlar bugün itibariyle başlıyor---

Rusya ile uçuşlar bugün itibariyle başlıyor

Rusya ile uçuşlar bugün itibariyle başlıyor
15 Temmuz 2020 - 11:45 borsagundem.com

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Rusya ile uçuşların bugün itibariyle başlatılması konusunda iki ülkenin mutabık kaldığını bildirdi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ismail 15 Temmuz 2020 15:53

    niye yukarıda thy uçağı resmi yok

  • ekonomist/stratejist15 Temmuz 2020 14:12

    Ayrıca aşı konusunda Oxford University 3 aşamayı da başarıyla tamamladı ve Amerikan şirket Moderna da aşı konusunda büyük bir ilerleme kaydetti. Öyle zannediyorum ki bu yıl bitmeden hatta 2020 Kasım ABD Başkanlık seçiminden önce Eylül gibi aşı tanıtılır ve yıl sonuna beklemeden piyasaya sürmeleri an meselesidir. Çünkü bu virüs işi uzarsa başta ABD, İngiltere, Almanya, Fransa, Çin olmak üzere bütün ülkelerin ekonomisini çökertir ve böyle bir riski hiçbir ülke almak istemez..Sosyal kargaşa, vandallik artar. Hiçbir ülke bunları yaşamak istemez. Dolayısıyla bir an evvel aşı piyasaya sürülecektir.

  • ekonomist/stratejist15 Temmuz 2020 14:07

    Süper gelişme hayat normale dönüyor artık..Sıra Avrupa ülkelerinde politik davranmazlarsa hem kendileri için hem de ülkemiz için ekonomi anlamda müthiş bir gelisme olacaktır. Yabancılar için döviz anlamında sınırsız alkol ve eğlencenin en ucuz ülkesi Türkiye'dir. Alman vatandaşları hükümetlerine sert tepki gösteriyorlar. Hickimse böyle ucuz ve kaliteli tatili kacirmak istemez. Güneşin denizin kumun en iyi olduğu ülke Türkiye'dir. İbiza'ya gitsinler de kazıklansınlar. En iyisi Türkiye.