E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya ile ortak devriye sonlandırıldı---

Rusya ile ortak devriye sonlandırıldı

Rusya ile ortak devriye sonlandırıldı
03 Şubat 2020 - 14:05 borsagundem.com

Suriye'nin Ayn el Arap bölgesinde bugün yapılması planlanan Türk-Rus ortak devriyesi iptal edildi.

Türk ve Rus askerleri tarafından, Suriye'nin Ayn el Arap bölgesinde bugün yapılması planlanan devriye iptal edildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarınca yapılan yoğun topçu atışı neticesinde 5 asker ile 1 sivil personelin şehit olduğunu bildirmişti.

Rusya'dan, saldırıya ilişkin yapılan açıklamada, Türkiye'nin Rusya'yı operasyon konusunda uyarmadığı için Türk askerinin Suriye ordusu tarafından vurulduğu belirtilmişti.

Hulusi Akar TSK'nın Komuta kademesiyle Suriye sınırında

 

Rusya'dan şok iddia: Türkiye saldırı yapmadı

 

Erdoğan: Türkiye bu saldırının cevabını da misliyle vermiş durumda

İdlib'deki saldırıda şehit sayısı 6'ya yükseldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • veve04 Şubat 2020 11:50

    arap seviciler ümetçile rkoministlerle işbirliği yapıyordu... derken abd ve rusyadandan tokat yedi.. şimdi türk kardeşdir demeye başladı : )) böyle bir siyasi parti olurda, bu kadar çizdisiz nasıl olabilir ? zırt pırt dediklerinin her gun değiştiren izgisiz politikalar tutmaz kardeşim... senın ne oldugun belli deil. rusla konuşuyorsun  kabuk değişiyor.. trumpla konuşuyorsun kabuk değişiyor.. araplarla konuşuyorsun kabuk değişiyor.. dost dediklerın yamuk yapıyor. gene kabuk değişiyor... ne saçma sapan stratejı bu ? esadla goruşsen zaten pkk temızlenır ordan. esadla kordıne kuracaksın. olayı çözeceksın.. sorunça esad ve suryeye o toprakları vermıcan mı? verecen. işgalci değiliz.. yeni devlette kurmucamıza gore.. eee? ne diye orda ordumuz duruyor ? esad yıkılcakda sen suriyeyi mi kuracan ? bu mantık ve düşünce artık rapor hakınde sunulsa.. hadi bize yasak barı gidin diğer siyasi liderlere projenızı sunun mantıklımı mantıksız mı diğer işleriniz diye... ne reye kadar ordu duracak .?

  • Vatandas04 Şubat 2020 00:41

    Türkün türkten başka dostu yoktur .

  • Muzaffer03 Şubat 2020 23:27

    Arkadaşlar ortalık şer güçlerle kaynıyor iki ülke oyunlara provakasyonlara gelmemeli oturulu konuşulur araştırılık.Yorumlara bakın aklına geleni yazanlar var.Bu ülkeye bir çok rus turist geliyor.Bu sektörden ekmek yiyen bir çok insan var.Bekara boşanmak kolay derler.Biz doğal gaz alıyoruz.Rus uçağı rusya ile türkiyenin arasını açmak için yapıldı lütfen dikkatli olalım.Domates biber satıyoruz.Yani her iki ülke oyunlara provakasyonlara gelmemeli.Ukrayna ile de dost olalım rusya ile de taraf tutmadan adilce , Ukrayna - rusya araları limoni biz taraf tutmadan her iki ülke ile dost geçinmeliyiz.

  • : ))03 Şubat 2020 22:18

    Küstüm şow : ))

  • Vatan sever 03 Şubat 2020 21:08

    Dostumuz putinden ses çıkmadı henüz

  • KEMAL YILANKIRKAR03 Şubat 2020 16:43

    rusya da şerefsizlerin başındadır.gazın vanalarını keser isek abd yine bize destek verir.

  • BABA03 Şubat 2020 16:06

    Esed kötüyse RUSYAA  BBOOOOKKK   ONU anlamışldukk 

  • gürel03 Şubat 2020 15:53

    Davutoğlunun da kulaklarını çınlatıyoruz. Bizi soktuğu bataklıkta debeleniyoruz.

  • Veri04 Şubat 2020 00:11

    Davutoğlu gideli yıllar oldu isteseydi reis Suriye politikasından vazgeçerdi...

  • seçmen03 Şubat 2020 14:41

    ne ortak devriyesi be,  ayn  el arapt a Türk askeriyle yan yana görünen Rusya, İdlib te himayesindeki şam ordusuyla Türk askerini katlediyor, erdoğan  kime dostum dediyse hepsi arkasından vurdu ve  hep aldandı.  daha nereye kadar aldanacak? Bu aldanmalar ve sahte dostluklar ülkemize pahalıya patlıyor.

  • seçmen03 Şubat 2020 18:54

    AhmetK , biz nükleer güçten ziyade,  Suriye sınırına giderek ''artık sabrımız Taşmıştır' diyecek güce sahip genel kurmayımız ve arkasında bu iradeye sahip iktidar gücünden mahrumuz, bu cümleden sonradır ki ESAD ı korku salmış ve öcalan ı apar topar sınırdışı etmiştir. hem de nereye, dostumuz diye yere göğe sığdıramadığımız Rusya ya..

  • AhmetK03 Şubat 2020 14:51

    Ah be canım, zevkinden yapıyor sanıyorsun RTE. Gel basına ne yapabılır ki Türkiye. Kotunun iyisiyle siyaset gelıstırmek zorunda kalıyor. Mışş gibi yapıyor. Nükleer gucun yoksa, birine yaranmak zorundasın maalesef.

  • HIMMM03 Şubat 2020 14:40

    Bu Rusya'nın ve Suriye'nin sonu demek. Muhteşem bir ders olmuş. Arada sırada kınamaktan ileri de gidebiliyoruz. İdlib de ne geziyoruz ki Kamışlı da petrol var oraya girsenize. Bir kere de halkımızı düşünelim, geleceğimizi düşünelim.