E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'dan Venezuela'da ikinci askeri atak---

Rusya'dan Venezuela'da ikinci askeri atak

Rusya'dan Venezuela'da ikinci askeri atak
02 Nisan 2019 - 18:18 borsagundem.com

“Vertoletı Rossii” Genel Müdür Yardımcısı İgor Çeçikov, Venezuela’da helikopter hizmet merkezinin bu sene açılacağını bildirdi

 
“Vertoletı Rossii” Genel Müdür Yardımcısı İgor Çeçikov, Venezuela’da helikopter hizmet merkezinin bu sene açılacağını bildirdi.

Daha önce hizmet merkezinin 2018 yılı sonuna kadar açılması planlanıyordu. Son 10 yıl içerisinde Rusya Venezuela’ya 50’den fazla “Mi” marka helikopter gönderdi.

Çeçikov yaptığı açıklamada, “Bu aşamada gerekli ekipman ülkeye neredeyse tam hacimde gönderildi. Şu anda uzmanlarımız orada bulunuyor. Bu sene hizmet merkezinin kurulmasına yönelik çalışmaların sonlanmasını ümit ediyoruz” ifadesini kullandı.

Çeçikov, bunun eski bir kontrat olduğunu belirterek, “Venezuela tarafı bu projenin devam etmesinde ilgili. Biz de yükümlülüklerimizin yerine getirilmesinde ilgiliyiz. Biz bunu lojistik açıdan tamamlayacağız, devamındaki işbirliği Venezuela tarafının isteklerine bağlı” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)