E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya, ABD büyükelçisini Moskova'ya çağırdı---

Rusya, ABD büyükelçisini Moskova'ya çağırdı

Rusya, ABD büyükelçisini Moskova'ya çağırdı
17 Mart 2021 - 20:42 borsagundem.com

Rusya, ABD Başkanı Joe Biden'ın Rusya Devlet Başkanı Putin aleyhinde sarf ettiği sözlerin ardından, istişarede bulunmak amaçlı ABD Büyükelçisini Moskova'ya çağırdı.

ABD Başkanı Joe Biden, ABD 2020 Başkanlık seçimlerine Rusya'nın müdahalesinin bulunduğuna ilişkin raporun yayımlanmasının ardından Rusya Devlet Başkanı Putin’e “bedel ödeyecek” sözleriyle sert çıktı. Moskova yönetimi ise, ABD Büyükelçisi Anatoly Antonov’u istişarelerde bulunmak üzere Rusya’ya çağırdığını duyurdu.

"BİR KATİL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

ABD'nin yeni başkanı Biden, 20 Ocak'tan bu yana ilk kez Moskova’yı, Rusya lideri Putin'in bir katil olduğunu düşündüğünü söylemesiyle hedef aldı. ABC News sunucusu George Stephanopoulos'a konuşan Biden, Moskova'nın ABD seçimlerine müdahale etmesi nedeniyle bir bedel ödeyeceğini vurguladı. Biden, Rus lideri Vladimir Putin'in bir katil olduğunu düşünüyorum" dedi. Washinton ile Moskova hattında gerileme yol açan açıklamanın ardından Moskova yönetimi, ABD Büyükelçisi Anatoly Antonov’u istişarelerde bulunmak üzere Rusya’ya çağırdığını duyurdu.

“İSTİŞARELERDE BULUNMAK ÜZERE MOSKOVA’YA ÇAĞIRILDI”

Alınan karar Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova tarafından açıklandı. Zaharova , "Rusya'nın Washington Büyükelçisi Anatoly Antonov, ABD ile ilişkiler bağlamında ne yapılacağını ve nereye taşınacağını analiz etmek üzere istişarelerde bulunmak üzere Moskova'ya çağırıldı” dedi.

Biden’ın Putin planı ortaya çıktı

 

Biden: Katil Putin bedelini ödeyecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TAMİZ KARTALGÖZ17 Mart 2021 23:37

    çin fransa ingiltere abd rusya bunlar bir birleri ile asla savaşmazlar.inanmak ahmaklık olur.suriyede görmediniz mi.savaşmadan rusya abd abd rusya işgal ettikleri toprakları bir birlerine hediye ediyorlar.

  • HSN Akbük 17 Mart 2021 21:40

    İyi akşamlar Dün bir eve gittim işe zile bastım basmaz olaydım evde köpek varmış kıyameti kopardı havlamaktan o sese tedirgin oldum saldırır diye ama öyle olmadı sahibine dedimki bu kadar havlamaya gelsin ısırsın dedim yok ısırmaz dedi gelelim bu ikisine bu ikili birbirine havvlarrlr ama birbirlerini ısırmazlar aslında bunların ikiside büyük kattilll milyonlarca masum müslümanı katlettiler

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ17 Mart 2021 21:03

    bir şey olmaz korkmayın bunların hepsi bir oyun.tüm dünya ülkeleri korkutup silah satmak için uygulanan eski klasik taktikler bunlar.