E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRüşvet operasyonunda 47 gözaltı---

Rüşvet operasyonunda 47 gözaltı

Rüşvet operasyonunda 47 gözaltı
08 Eylül 2020 - 12:55 borsagundem.com

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen rüşvet soruşturması kapsamında, hakkında gözaltı kararı verilen 47 kişiden 37'si yakalandı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara Valiliği'ne bağlı Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı'nca gerçekleştirilen ihalelerde rüşvet karşılığında menfaat temin edildiği şikayetleri üzerine soruşturma başlattı.

  • Soruşturma kapsamında gerçekleştirilen teknik takip, iletişimin dinlenmesi ve bilirkişi incelemeleri sonucunda kuvvetli suç delillerine ulaşıldı. Bunun üzerine 19'u bu kurumda çalışan, 28'i rüşvet vererek menfaat temin ettiği iddia edilen toplam 47 kişi hakkında, 'ihaleye fesat karıştırma', 'edimin ifasına fesat karıştırma', 'rüşvet' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçlarından gözaltı kararı verildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda şimdiye kadar şüphelilerden 37'si yakalanarak gözaltına alındı. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • adalet08 Eylül 2020 13:18

    Yakalandı da ne yapıldı ne yapılacağını zannediyorsunuz Allah kahretsin hırsızları rüsvetçileri.simdi geldim çocugumunn okulundan bir sinifta 30 ögrenci 18 i ogretmen çocugu.birsinifta 95 ortalama ile bizim sinıf 27 kisi 16 suriyeli ögrenci.Hani adalet hani egitim her yer torpil oldu.Müdüre sordum müdür. bak bahçeye Hepsi de araba diyor ayrımcılık olmaz diyor. doğrusunuz dedim bir sanayiden çıkmaz gece gündüz arıza verir diğeri de basarsan kontağı gider Bizim çocuğumuzun Suçu Ne 95 ortalama ile Öğretmen çocuğu olmamak mı