E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusların yılbaşında tercihi Avrupa, Türkiye ve BAE---

Rusların yılbaşında tercihi Avrupa, Türkiye ve BAE

Rusların yılbaşında tercihi Avrupa, Türkiye ve BAE
24 Kasım 2021 - 15:39 borsagundem.com

Rus turistlerin yılbaşı tatilinde en çok Avrupa, Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) gitmeyi tercih ettiği belirtildi.

Yılbaşı için planlanan turlardan elde edilen ilk veriler, Rus turistlerin büyük bölümü yeni yılı Avrupa, Türkiye ve BAE'de karşılamaya hazırlandığını gösteriyor.

'AlfaStrahovaniya' uzmanları, "2019-2020'de Kovid-19 öncesi dönemde olduğu gibi Schengen ülkeleri Ruslar tarafından yine tercih ediliyor. Turistlerin yüzde 51.4'ü yılbaşı için bu destiyonları seçiyor" dedi.

2022'yi Türkiye'de karşılamayı planlayan Rusların oranının yüzde 7.8 olduğunu belirten uzmanlar, BAE ve Hırvatistan'ın yüzde 4.5'er puana sahip olduğunu kaydetti.

Sputnik'in yaptığı habere göre, Mısır'a da ilgi gösterildiğini söyleyen uzmanlar, planlanan turların yüzde 3.9'unun bu ülkeye yönelik olduğunu ifade etti.

Bu yılbaşına yönelik tatil tercihlerinde önemli değişiklikler gözlendiğini anlatan uzmanlar, geçen yıl koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle Avrupa ülkelerinin kapalı olmasından dolayı Rus turistlerin yüzde 20.5'nin Türkiye'yi tercih ettiklerini de anımsattı.

Rus ve İngiliz turistler ortalığı birbirine kattı

 

Paşa: Türkiye’nin tanıtımında turist rehberleri de rol almalı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)