E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinRusların Mayıs tatilinde gözdesi Türkiye---

Rusların Mayıs tatilinde gözdesi Türkiye

Rusların Mayıs tatilinde gözdesi Türkiye
18 Nisan 2018 - 09:38 borsagundem.com

Rusya Tur Operatörleri Birliği ATOR'dan yapılan açıklamaya göre Türkiye, Ruslar için Mayıs tatilinin en popüler destinasyonu oldu.

Rusların yaz tatilinden sonra en fazla yurt dışına çıktığı dönem olan Mayıs tatiline iki hafta kaldı. Rusya Tur Operatörleri Birliği ATOR'dan yapılan açıklamaya göre Türkiye, Ruslar için Mayıs tatilinin en popüler destinasyonu oldu.

Ulusal Haber Servisi NSN'de basın toplantısı düzenleyen ATOR Başkanı Maya Lomidze, Mayıs tatili için erken rezervasyonların 2 ay önce başladığını, iç turizme olan talebin yüzde 20 oranında arttığını söyledi.

Yurt dışı taleplerinde ise en popüler ülke Türkiye oldu. Türkiye'nin yanı sıra Kıbrıs, İspanya, Bulgaristan, BAE ve Yunanistan da en çok tercih edilen ülkeler arasında.

Fiyatlar nasıl?

Uzmanlar en popüler gidiş tarihin 28 Nisan olduğunu ve 2 kişilik 1 haftalık kahvaltı dahil tur paketlerinin 38-40 bin rubleye (618-650 dolar) satıldığını belirtiyor.

Aynı şartlarda Yunanistan'ı ziyaret etmenin maliyeti ise 98 bin ruble (1593 dolar).

Lomidze'nin ifadelerine göre Türkiye, kişi başı 25 bin ruble (406 dolar) ortalama fiyat ile en uygun 5 destinasyon arasında yer alıyor.

Tatilini yurt içinde yapmak isteyenler Rus vatandaşları için ise en uygun yer Kırım oldu.

Lomidze ayrıca, paket turları tercih edenlerin yüzde 55'inin tercihinin Türkiye'den yana olduğunu hatırlattı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ENAYİ 18 Nisan 2018 13:42

    İLİN GAVURU GELİN BİZİM ÜLKEMİZDE YİYİP İÇİN TATİL YAPABİLİYORLAR BİZLER İSE YÜZDE YEDİ BÜYÜDÜĞÜMÜZDEN ÖTÜRÜ KENDİ ÜLKEMİZDE TATİL YAPAMIYORUZ YAŞASIN DEVAMLI BÜYÜYORUZ :)