E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinRuslar Türk otellerini eleştirmeye başladı---

Ruslar Türk otellerini eleştirmeye başladı

Ruslar Türk otellerini eleştirmeye başladı
11 Kasım 2018 - 08:56 borsagundem.com

Rus OneTwoTrip seyahat organizasyonu sitesinin gerçekleştirdiği araştırmaya göre Ruslar, Türk otellerinin en büyük noksanın şezlong yetersizliği ile monoton yemekler olduğu görüşündeler

OneTwoTrip, Rus turistlerin en çok şikayet ettiği 10 temel noksanı belirledi. Bunun için 2018 başlarından bu yana Türkiye'ye tur paketi alan veya kendi imkanlarıyla giden turistlerin yorumları incelendi.

Araştırmaya göre listenin başında ‘şezlong yetersizliği' sorunu bulunuyor. Bazı turistler, kahvaltıdan önce şezlongları işgal etmek zorunda kaldığından şikayetçiyken diğerleri, böyle yapanları şikayet ediyor. Rus turistlere göre 'tüm şezlonglar sabahtan dolu, üzerinde havlular duruyor, oysa bu havluların sahipleri çok sonra geliyor' ve bu davranış, diğer müşterileri otelin imkanlarından yararlanmaktan alıkoyuyor.

En büyük ikinci sorun ise yemeklerin monotonluğu oldu. Bazı müşteriler, tatilin 3 ve 4. gününde aynı yemek yemekten bıkmaya başlıyor.

Sıkıcı animasyon en büyük üçüncü noksan olarak gösterildi. Turistler, otellerdeki çocuk kulüpleri, spor etkinlikler ve sıkıcı akşam programlarıyla ilgili olumsuz yorumlarda bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorumcu11 Kasım 2018 23:03

    Şezlong eleştirilerine katılıyorum ancak sanırım şezlong konusu plaj veya havuz alanıyla ilgili, bu alanlar yetersiz olunca tüm müşterilere hitap etmek haliyle zorlaşıyor, yine de bu eleştiriler dikkate alınarak çözüm odaklı yaklaşılmalı...zira şezlong kapma yarışı gerçekten can sıkıcı, yemek konusu göreceli, bu konuda haksızlık edilmemeli herşey dahil otellerimizde bolca yemek çeşidi var ve malesef pisboğaz müşteriler yüzünden çoğu çöpe gidiyor.. içki deseniz sınırsız.. rus misafirlerimiz bu konuda sınır tanımıyor,yemek konusunda özellikle kahvaltı da avrupa ile kıyaslanmayacak kadar öndeyiz..

  • Şahin kus11 Kasım 2018 14:12

    Yinede kulak vermek lazım bazı eleştirilere,hep iyiyiz dersek yanlış olur

  • 👍🏼👍🏼👍🏼11 Kasım 2018 13:54

    Çok doğru, şezlong yok!!!! Yemekler 2-3 gün iyi ama aynı yemek sonrasında bayıyor. Animatörler hep aynı kişilere(çocuklulara veya güzel kızlara) hizmet veriyor. O yüzdende tatiller artık 5 gün den fazla olmuyor olsada sıkıyor.

  • Ne kaaa ekmek o kaa köfte köftehor. 11 Kasım 2018 12:31

    Ne kadar ekmek o kadar köfte. Ruslarda bizim gibi 3 kuruş verip 10 kuruşluk yemek istiyorlar. Üstüne otelin bardağından tabağına çatalına havlusuna kadar çalıp birde forumlarda utanmadan eleştirirler.

  • Gönül11 Kasım 2018 13:56

    3 kuruşluk hizmeti zorla almıyor, ucuz ama turizm onlarla dönüyor. Esnafta yeterince soyuyor, senin aldiğın 2 kuruşluklara da onlar 2 lira ödüyor

  • Terim'in Aslani11 Kasım 2018 09:11

    bedavata kaliyorlar nerdeyse. hersey dahil sistemi nerde var bizle birlikte 2 ulke haricinde. Sezlonglara havlu koyanlar da zaten kendi vatandaslari :)