E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRuslar füzeleri denizaltılara yerleştirdi---

Ruslar füzeleri denizaltılara yerleştirdi

Ruslar füzeleri denizaltılara yerleştirdi
08 Aralık 2015 - 11:47 borsagundem.com

Rusya'nın Doğu Akdeniz'de Suriye kıyılarına yakın konuşlandırdığı denizaltılara "kruz füzeleri" yerleştirdiği iddia edildi

Cruise füzeleriyle donatılmış bir Rus denizaltısının Akdeniz'e girdiği ve Suriye kıyıları yakınında bekletildiği belirtildi.

İnterfax'a konuşan bir kaynak, 'Rostov-na-donu' adlı Rus denizaltısının doğu Akdeniz'e girdiğini açıkladı. Adı belirtilmeyen kaynak ''Denizaltının cephanesinde, Hazar Denizi'ndeki gemilerin IŞİD mevzilerine fırlattığı Kalibr tipi Kruz füzeleri bulunuyor'' diye konuştu.
 
Asıl görev yeri Karadeniz Filosu olan Rostov-na-donu denizaltısının Akdeniz'e gönderilmesiyle ilgili resmi bir açıklama ise henüz yapılmadı.
 
Rusya haber ajansı Ifax, Rusya'nın Doğu Akdeniz'de Suriye kıyılarına yakın bölgede konuşlandırdığı denizaltılara Kruz füzeleri yani seyir füzeleri yerleştirdiğini duyurdu.
Doğu Akdeniz'deki Rus denizaltılara yerleştirilen füzelerin, Rusya'nın Hazar Denizi'nde IŞİD'i vurmak için fırlattığı füzelerle aynı olduğu belirtildi.

Suriye sınırında Türk hava sahasını ihlal eden Rus savaş uçağının Türk F-16'lar tarafından düşürülmesi sonrası Rusya, Suriye'ye S-300 füze savunma sistemi konuşlandırmış ve Rus savaş uçaklarının füze taşımasına karar verilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ibrahim ozel08 Aralık 2015 13:44

    vatanı satmaya hazır olanlar ve bu vatan için canını verecekler zaten ortadaa içerden vuranlar dışardan vuranlarsa ortada dışarıa yeri olanlar birer birer gidiyor ama biz yeteriz allah var şerik yok

  • KAPAGAN KAĞAN08 Aralık 2015 13:32

    TÜRK Her daim savaşa hazırdır ... Onun yanında bizim denizaltı duruyor , herşeyi gözlüyoruz ! Uyuyor sanmasınlar , en ufak bir hareketlerinde derhal müdahale eder ve batırırız !!!

  • KERİM08 Aralık 2015 12:07

    denizaltının başına bir hal gelirse ne olacak kestaneyi çizdirtmesin seyit onbaşı oralarda dolaşıyormuş....

  • KARTALY32308 Aralık 2015 12:06

    sizce rusyanın girişimleri pravokasyon mu yoksa ekonomi ve sermaye araçları baz alınmış manipulasyon ve ortadoğu (bop= enerji yatakları ) parasal politikalara ve cıkarlara amaç edinilmiş oyunun parçası olup liderlerin ortak kurgu ve kur savaşlarının girişimçiliğine dayalı sahtekarçılıkmı.akabinde vatan hainliğimi.tabiyki bu tür girişimler fed beklentisi ilede alakalımı