E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRus vekilden Türkiye dahil 30 ülkeye akılalmaz tehdit---

Rus vekilden Türkiye dahil 30 ülkeye akılalmaz tehdit

Rus vekilden Türkiye dahil 30 ülkeye akılalmaz tehdit
31 Mayıs 2022 - 20:15 borsagundem.com

Rusya’da iktidardaki Birleşik Rusya Partisi Milletvekili Oleg Morozov, Türkiye dahil 30 üyeye sahip NATO ülkelerinden birinin savunma bakanının kaçırılmasını önererek "Bir sabah Moskova'da uyanabilirler" diye konuştu

Rusya Parlamentosu'nun önemli isimlerinden Oleg Morozov, dün akşam Rus televizyonunda katıldığı programda uluslararası alanda kriz çıkaracak bir açıklamaya imza attı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in partisi Birleşik Rusya'dan milletvekili olan ve yaklaşık 30 yıldır parlamentoda yer alan milletvekili Morozov, dün akşam devlet kanalı Rossiya-1'daki “60 Dakika” programına katıldı. Morozov, Batılı ülkelerin Ukrayna'ya silah sevkiyatının Rusya için büyük tehdit olduğunu belirterek Moskova'nın askeri amaçlarının gözden geçirmesi gerekebileceğini söyledi.

Rus vekil, bu tehdide karşı Türkiye dahil 30 üyeye sahip NATO ülkelerinden birinin savunma bakanının kaçırılmasını önerdi.

“KİEV’E GİDERKEN BİR SABAH MOSKOVA’DA UYANIR…”

Ukrayna'yı ziyaret edecek bir NATO ülkesi savunma bakanının Moskova'ya kaçırılabileceği ve Ukrayna'ya verilen silahlarla ilgili sorgulanabileceği fikrini ortaya atan Morozov, “Bu fantastik bir plan olabilir… Yakın zamanda bir aşamada, bir NATO ülkesinden bir savaş bakanı trenle Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'le görüşmek için Kiev'e gider. Ama oraya ulaşamayabilir ve bir sabah Moskova'da uyanır” dedi.

Rus vekil, sunucunun gülerek “Yani onları kaçıracak mıyız?” sorusuna “Evet. Böylece kimlerin ne konuda ne gibi emirler verdiğini, kimlerin nelerden sorumlu olduğunu öğreniriz. Bu o kadar hayali bir şey de değil. Dünyada artık yeni kurallar var. Kiev'de toplanan tüm o savaş bakanları biraz da Moskova'da uyanmanın nasıl bir şey olacağını düşünmeli” yanıtını verdi.

Rus işgali sonrasında bugüne kadar Kiev'i ziyaret eden isimler arasında ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve Finlandiya Başbakanı Sanna Marin dahil çok sayıda Batılı yetkili de yer alıyordu.

Rusya'dan 2 dev şirkete kötü haber

 

Ruslar kritik şehre girdi: Saatte 200 kez bombalanıyor!

 

Rusya'ya ateş edebilecek hiçbir silah gitmeyecek

 

AB zirvesi, Rus petrolüne yaptırımda anlaştı

 

Rusya, bir Avrupa ülkesinin daha gazını kesiyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ01 Haziran 2022 09:50

    sayın bakın o biraz sıkar ve 3 dünya savaşı demektir ki  bunu yaptırmazlar .bir ukrayna ile baş edemediniz ki dünya ile nasıl baş edeceksiniz.

  • fafa01 Haziran 2022 09:17

    Galiba canları yanmaya başladı.

  • belirsizlik31 Mayıs 2022 22:45

    Ukrayna halkı Zelenski denen yahudi komedyeni seçerek kendine yazık etti. Mesela israili bir ukraynalı yönetebilir mi yada bir türk . 

  • azmi31 Mayıs 2022 22:13

    Yürrü  be dede , kim tutar seni

  • Realist 31 Mayıs 2022 21:54

    Siyaseten Rusya'yı destekliyorum. Aptal zelensky ABD nin uşağı olmuş bir yahudi olduğundan iradesi sıfır siyasi öngörüsü zaten yok tecrübe desen şaka gibi. AB de topu bir araya gelse zaten Rusya'ya gık deyecek halleri yok... Olan masumlara oldu ...

  • yatırımcı01 Haziran 2022 08:37

    ermeni eliyle azeri kardeşlerimiz katleden ülkeyi desteklediğiniz için teşekkür ederim.