E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRus ordusu: Suriye rejimi tek taraflı ateşkes emri verecek---

Rus ordusu: Suriye rejimi tek taraflı ateşkes emri verecek

Rus ordusu: Suriye rejimi tek taraflı ateşkes emri verecek
30 Ağustos 2019 - 15:47 borsagundem.com

Rus ordusu, Suriye rejiminin İdlib gerginliği azaltma bölgesinde tek taraflı olarak ateşkes emri vereceğini duyurdu.

Rus haber ajansı TASS'ta yer alan habere göre, Rus ordusu, Suriye rejiminin İdlib gerginliği azaltma bölgesinde tek taraflı olarak ateşkes emri vereceğini açıkladı.

Habere göre, Rusya’nın Suriye’deki Tarafları Uzlaştırma Merkezi, Suriye ordusunun 31 Ağustos 06.00’dan itibaren İdlib gerginliği azaltma bölgesinde tek taraflı olarak ateşkes emri vereceğini duyurdu. Açıklamada, “Bölgedeki istikrarın sağlanması adına Rus Uzlaştırma Merkezi, Suriye rejimine ait birliklerin, 31 Ağustos 06.00’dan itibaren İdlib gerginliği azaltma bölgesinde tek taraflı olarak ateşkes emri vereceğine dair bir anlaşma yaptı” denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ..31 Ağustos 2019 15:29

    esad toprakalra kondu... şimdi soğutma çalışması bunlar... karlı çıkan esad oldu... topraklara kondu. temizlik ve iç güvenlikle ve yeni mevzilerle desteklicek durumunu.. rusyada dümenden iyilik yapıyor :D rusya abd ye karşı esad ı kukla yaptı kullanıyor..

  • doğru31 Ağustos 2019 10:48

    güç teknoloji ile olur ,bu ülkenin kendine ait ne silah nede sanayi teknolojisi oldu,yıllardır televizyonlarda medyada bu halk kandırılıyor..                         TOP ,POP, TELEVİZYON DİZİLERİ,TELEFON,SOSYAL MEDYA=TÜRKİYEDEKİ HALK

  • Ali31 Ağustos 2019 09:12

    Ah ah işte ekonomi olsun savunma sanayimiz olsun istenilen seviyede olsaydı ne ABD'si ne de Rusya'sına ağız eğmek zorunda kalırdık, mültecileri üzerimize sürenlere sahada öyle güzel bir cevap verirdikki Türkiye'nin korkusundan hareket bile edemezlerdi,

  • mali30 Ağustos 2019 19:55

    Bu küçük ülke Rusya sayesinde racon keser oldu.

  • köfteci31 Ağustos 2019 01:06

    bu küçük ülke bizi  istilya etti