E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRus heyetin Dışişleri Bakanlığı'ndaki temasları tamamlandı---

Rus heyetin Dışişleri Bakanlığı'ndaki temasları tamamlandı

Rus heyetin Dışişleri Bakanlığı'ndaki temasları tamamlandı
08 Şubat 2020 - 19:49 borsagundem.com

İdlib başta olmak üzere Suriye gündemiyle toplanan Türk ve Rus heyetleri, Dışişleri Bakanlığında bir araya geldi. Dışişlerindeki toplantı 3 saat sürdü.

Ankara bugün önemli bir randevuya ev sahipliği yaptı. İdlib'de son dönemde yaşanılanları konuşmak ve Rusya-Türkiye arasındaki koordinasyonu artırmak amacıyla Türkiye Dışişleri Bakanlığı'nda görüşmelerde bulunan Rus heyetin temasları sona erdi.

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Verşinin'in başkanlık ettiği heyet Türkiye Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal ile görüştü. Heyetlerde iki ülkenin savunma bakanlığından üst düzey isimler de yer aldı. Heyetler arası görüşme üç saat sürdü. 

Bakanlıktaki görüşmede Türkiye tarafı bir an önce bölgede ateşkes sağlanmasına dönük beklentisini bir kez daha dile getirildi. Görüşmede Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bölgedeki gözlem noktalarına ya da unsurlarına dönük saldırılarda misliyle karşılık verileceği de vurgulandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (18)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • A. A.09 Şubat 2020 13:03

    Biz müslümanlar ne zalimin, ne komünist Rus'un ne de kapitalist, sömürgeci ABD'nin yanında oluruz. Biz Hakk'ın ve mazlumların yanında oluruz. Zalimler ve onlara yardım edenlerin hesabı çok zor olacaktır. Allah korusun...

  • Parya09 Şubat 2020 08:13

    Esad er ya da geç Suriyede toprak bütünlüğünü sağlayacak. O zaman da kendisine yardım edenlere dost, bölücülere silah verenleri de düşman görecek .ortadoğu da türkler bir daha sevilmeyecek

  • şantiyeci09 Şubat 2020 11:52

    doğru bir tespit.

  • A. A.09 Şubat 2020 01:58

    Vatandaş sen ne biçim vatandaşsın. Fetö ağzıyla konuşuyorsun. Biz zalim Esed'e karşı muhalifleri ve Suriye halkını destekliyoruz. Işidle savaştık ve onları mezara gömdük. Esed'e, Abd'ye ve Rusya'ya göre onlarla savaşan herkes teröristtir. Bunu öğren. Biz Suriye'de sadece Suriyeliler için savaşmıyoruz. Kendi sınırlarımızı korumak için de savaşıyoruz. Pkk devleti kurulmasın ve daha fazla mülteci gelmesin diye uğraşıyoruz. Bunu hâlâ anlayamayan akıllılar var...

  • korucu09 Şubat 2020 11:54

    Kürt devletini Türkiye eliyle ve tayyip diliyle ABD kuruyor..Bu kkadr Suriyeli neden Türkiyede..Ordaki topraklar Kürtler için boşaltılıyor.

  • Kayra09 Şubat 2020 09:59

    Bu A.A. rus ajanı anlaşılan. Turkiyeyi putinin paralı askeri yapıp abdye karşı kullandırmak için kulis yapıyor. Islâm hoşgörü dinidir, müslüman suriye halkının rusya ve abdden satın aldığı silahlar ile birbirini öldürmeye devam etmesi şeytan sevindirir

  • Pardus09 Şubat 2020 08:10

    Esad zalim de putin melek mi? Suriyedeki müslümanları çeçenistani yakıp yıkan putin ile mi kurtaracaksın? Komünist ağzıyla konuşuyorsun

  • Geveze08 Şubat 2020 22:41

    Çaldıran savaşında şah ismail karısını bile bırakıp kaçmıştı. Ulu Hakan Yavuz Sultan Selim Han şah ismailin karısını yeniçeri askeri ile evlendirmisti. Tarih tekerrürden ibarettir.

  • veledizina09 Şubat 2020 10:01

    Işte şah ismailin karıları ile rumdan devşirilen yeniceriler evlenince ınsanlığın dip noktasi geveze gibi torunları çıkmış ortaya.

  • Geç bu işleri09 Şubat 2020 08:14

    Yeniçeri askeri dediğin toplama devşirme. Sanki çok matah iş. Şah İsmail dediğin ise düşmanın dahi olsa Türk. Kültür diye birşeyiniz olmadığından arap, fars, ermeni, rum, gürcü, sırp karması kültürü türk kültürü sanıyorsunuz. Osmanlı bugün kalıcı kültür bırakamamışsa sebebi budur. Avrupa'da kral eşlerinin büyük çoğunluğunun devşirme olduğu bir ülke var mı ?

  • Vatandaş 08 Şubat 2020 22:10

    Bıktık suriyeden. Kızılaya hesap numaramızı versek bize de para aktarır mı?

  • zafer09 Şubat 2020 15:41

    bunlar vatandaşa gelince ,başka bir şey gönderir.  

  • Vatansever08 Şubat 2020 23:00

    Nah gönderir.

  • Vatandaş 08 Şubat 2020 21:18

    El nusra işid ahraru Şam ösö teröristlerini ülkemiz milli ordu altında Suriye’de rejimle çatışmasına öncülük ediyor!ruslar defaatle ordaki terörist faliyetlerin son bulması için Türk hükümetine bildirdi ama bizimkiler sanki Ruslar yanlış yapmış gibi üste çıkıyor!soçi anlaşamasında teröristlerden bölge temizlenecek diyen akp başkanı !bu yüzden bölgede kan akıyor,Sezar’ın hakkı Sezar’a.

  • rize08 Şubat 2020 22:22

    rusya ve abd kendilerinden olmayan herkesi terörist ilan ediyor, bizim akıllıda çıkmış onların ağzından nutuk atiyor burda. sana sorsak pkk da teror örgütü değil dersin çunku abd ve rusya için pkk pyd terör örgütü değil

  • Mehmet08 Şubat 2020 20:23

    Ruslar ne demek istiyor. . "Biz olmazsak esed ve İran sizi bombalar" mı demek istiyor. Esedin bu bilinçli hamlesini nasıl yorumlamamizi istiyor. ? Bilsinler ki biz iran a da esed e de yeteriz Allahın izniyle...

  • Cemal Reis 08 Şubat 2020 21:23

    Tam da ABD uşaklığı böyle oluyor işte. Ortadoğunun içinde birbirinizi yiyin ki büyük İsrail rahatlıkla kurulsun. Bu kafa ülkeyi batağa saplamaktan başka ne işe yarar ki? Nasıl göremiyorsun herşey bu kadar açıkken?

  • Urla08 Şubat 2020 20:20

    Boşu boşuna askerler ölüyor suriyede