E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiRus bilim insanları soğuğa dayanıklı yeni bir çelik geliştirdiler---

Rus bilim insanları soğuğa dayanıklı yeni bir çelik geliştirdiler

Rus bilim insanları soğuğa dayanıklı yeni bir çelik geliştirdiler
26 Kasım 2019 - 11:15 borsagundem.com

Rus bilim insanları, Kuzey Kutbu'nun zorlu hava şartlarında  kullanılabilecek karakterde yeni bir çelik tipinden endüstriyel  kullanıma uygun metal levha teknolojisi geliştirdiler.

Rusya Devlet Bilim Merkezi ve Ural Steel'e bağlı Mekanik Münendislik Teknolojisi Merkezi Araştırma ve Kalkınma Enstitüsü tarafından 2019  baharında geliştirilen teknoloji sonbaharda başarılı şekilde test edildi. Soğuğa dayanıklı çelik teknolojisi özellikle LNG üretim, depolama ve nakliye ekipmanlarında kullanılacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hilal26 Kasım 2019 16:15

    Sayın Cumhurbaşkanım , siz 46 yasında emekli oldunuz. Siz ve sizin gibi devleti yöneten büyüklerimiz , 46 yaşından 60 yaşına kadar aldığınız emekli maaşlarını iade edin hazineye , samimiyetinizi görelim. Bir bedel ödenecekse ,(kurtuluş savaşı gibi) herkes ödemeli, bir kuşağa ödettirilmemeli bu bedeli .Yaşım 51 , işsizim , yaşlı olduğumuzu söyleyip iş vermiyorlar , ya bizi işe alım yönünde yasa çıkarın , çalışalım 60 yaşına kadar. Lütfen burada iş durumu iyi olanlar yazmasın , iki çocuk okutuyorum ben üniversitede.