E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRum Dışişleri Bakanı, Çavuşoğlu’yla diyalog kurmaya hazır---

Rum Dışişleri Bakanı, Çavuşoğlu’yla diyalog kurmaya hazır

Rum Dışişleri Bakanı, Çavuşoğlu’yla diyalog kurmaya hazır
11 Temmuz 2019 - 10:12 borsagundem.com

Kıbrıs Rum Yönetimi Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis, İsviçre Dışişleri Bakanı Ignazio Cassis ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na 'diyaloğa hazırız' mesajı gönderdi.

Hristodulidis, Güney Kıbrıs'ı ziyaret eden Cassis'ten Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na, diyaloğa hazır olduklarını, Kıbrıs sorununa BM kararları ve Avrupa Birliği kuruluş ilkeleri esasında diyalog yoluyla çözüm bulunabileceğini söylemesini istedi.

İsviçre Dışişleri Bakanı Cassis de Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile konuşacağını, Kıbrıs'ta müzakerelerin yeniden başlaması için en iyi yolun bulunmasına ikna etmeye çalışacağını belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatanım11 Temmuz 2019 17:53

    Nasıl yola geldiler şimdi diyalog yapıp bu işi çözelim demesi horozlanmayı bırak sadete gel ya helal olsun sana Tayyip Erdoğan ülkemizin gururusun

  • Dd11 Temmuz 2019 16:37

    Ab zaten rum dan yana. Bm lere de güven kalmadı.  Nasıl olacak bu iş? . 

  • Nihat11 Temmuz 2019 14:35

    Bir halt olacağı yok!  Çevir çevir temcit pilavı!  Kısır döngüye sokmak ve sindirme politikaları!   Boşuna gavur dememişler onlara!  

  • gobel6611 Temmuz 2019 12:57

    Yola gelin, akıllı olun. Türkiyesiz bu bölgede adım atamazsınız.