E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRTÜK'ten Rasim Ozan toplantısı---

RTÜK'ten Rasim Ozan toplantısı

RTÜK'ten Rasim Ozan toplantısı
21 Kasım 2017 - 11:42 borsagundem.com

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), bu haftaki toplantısında Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnak vatandaşlara yönelik tepki çeken sözlerinin yer aldığı yayını görüşmek üzere toplanacak.

RTÜK'ün bu hafta cuma günü gerçekleştirilmesi planlanan Üst Kurul toplantısında, Beyaz TV'de önceki gün yayımlanan "Beyaz Futbol" programındaki Rasim Ozan Kütahyalı'nın sözleri ele alınacak.

Kütahyalı'nın 19 Kasım Pazar günü Beyaz TV 'de yayımlanan "Beyaz Futbol" programında Boşnak vatandaşlara yönelik sözleri toplumda geniş tepkilere neden olmuştu.

Boşnak vatandaşlar sosyal medyada tepkisini dile getirirken, Balkan ve Boşnak dernekleri de yaptıkları açıklamayla Kütahyalı'yı kınamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • misafir21 Kasım 2017 13:10

    RÜTÜK. bu adama ve beyaz tv denen kanala göz yuma yuma durum bu hale geldi.şimdi oyun bozuldu.bakalım ne yapacaksınız

  • misafir21 Kasım 2017 13:06

    eyyyyyyyyyyy rütük.bu adama beyaz tv denen kanalda kırdığı fındıklara göz yumarak destek veririseniz durum bu hale gelir.siz en iyisi rütük e başkan yaparak bu adama gereken ödülü verinki iş tamam olsun.

  • misafir21 Kasım 2017 13:00

    mali rumuzlu arkadaş sen hangi ülkede yaşıyorsun herhalde ya somali yada mozambik falan herhalde.yahu bu adamın beyaz tv denen kanalda kırmadığı fındık kalmadı.hala savunmaya çalışıyorsun.o vakit herkes her işlediği suç için sıkışınca özür dileyip kurtulsun.

  • KİM LA BU21 Kasım 2017 12:12

    bunun gibi goy goy cuları adam yerine koyup tv.lere çıkaranlar utansın...

  • mali21 Kasım 2017 12:10

    Adam özür dilemiş daha ne yapsın. Adamı idam mı edelim. Abartmayın!