E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRTÜK üyeleri: Kimseden talimat almayız---

RTÜK üyeleri: Kimseden talimat almayız

RTÜK üyeleri: Kimseden talimat almayız
21 Aralık 2013 - 06:24 borsagundem.com

RTÜK'ün CHP'den seçilen 2 üyesi ile MHP'den seçilen 1 üye, İstanbul Başsavcılığı'nın operasyonla ilgili "Gereği yapılsın" yazısına tepki gösterdi

RTÜK’ün CHP kontenjanından seçilen üyeleri Ali Öztunç ve Süleyman Demirkan ile MHP kontenjanından seçilen üye Esat Çıplak, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yolsuzluk soruşturması ile ilgili olarak RTÜK’e gönderdiği “Gereği yapılsın” yazısına tepki gösterdi.

3 üye adına yapılan ortak açıklamada şöyle denildi: “Üst Kurul üyeleri görevlerini yerine getirirken hiçbir makam ve merciden talimat almaz. Başsavcılığın basın bildirisine konu yazısında yapılan tespitler yetki tecavüzü niteliğinde. Yayın yasağı olmadan bu şekilde RTÜK’e bir talimat göndermenin yerinde olmadığı kanısındayız. Biz görev ve yetkilerimizin bilincindeyiz.”                 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • beyza21 Aralık 2013 08:15

    Satmayın neden satıyorsunuz,ne anlamı var, serbest piyasa değil mi, rezervlerin yamamınıda satsanız değişen bir şey olmaz, piyasanın TL ihtiyacı var o vakit ne yapmak lazım ğiyasadan Döviz çekmek lazım Merkez bankası toplamaya devam etsin bakın nasıl düşüyor