E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporRonaldinho transferi bitiyor---

Ronaldinho transferi bitiyor

Ronaldinho transferi bitiyor
30 Temmuz 2013 - 12:11 borsagundem.com

Beşiktaş, dünya yıldızıyla masaya oturdu

Beşiktaş'a transferi gündemde olan Brezilyalı yıldız konusunda Beşiktaş önemli bir hamle daha yaptı. Ronaldinho'nun aynı zamanda menajerliğini de yapan kardeşi Roberto Assis dün akşam İstanbul'a geldi ve pazarlık için siyah beyazlı yöneticilerle masaya oturdu.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda, "Taraftarımızın Ronaldinho konusunda bir beklenti  içine girmesini istemem. Yapamayacağım bir şeye söz vermem. Sponsorun bu transfer maliyetini karşılayacağına dair haberler okuyorum. Bulunsun sponsor, ne kadar vereceği belirlensin, ben de cebimden çıkacak parayı bileyim. Ronaldinho için kulübün kasasından yıllık en fazla 2.5 milyon euro verebiliriz" demişti.
Kulislere yansıyan bilgilere göre, siyah beyazlı ekip bu transfer için gerekli sponsorluk desteğini aldı ve Assis ile pazarlığa oturdu. Yıldız oyuncunun menajeri İstanbul'da yöneticiler dışında sponsor firma yetkilileriyle de masaya oturacak

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)