E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRoman vatandaşlar için sosyal konut projesi böyle olacak---

Roman vatandaşlar için sosyal konut projesi böyle olacak

Roman vatandaşlar için sosyal konut projesi böyle olacak
21 Ocak 2023 - 21:22 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Her Roman'a bir yuva' diyerek paylaştığı proje kapsamında Roman vatandaşlar için konutlar inşa edilecek. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı da 12 ilde yapılması planlanan yeni mimari tasarımları paylaştı.

Romanlar için vermişti müjdeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. Ve o evler için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı harekete geçti. Örnek ev tasarımları hazırlandı.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, çalışmaları sosyal medya hesabından paylaştı. "İlle de Roman olsun" dedi. Her Roman vatandaşa bir ev yapma hedefinde olduklarını belirtti.

UYGUN ÖDEME KOŞULLARI SUNULACAK

Bugüne kadar toplamda 5 bin 133 konut, Roman vatandaşlara teslim edildi. Ve konut uygulamalarına yönelik çalışmalar da devam ediyor. Son çalışma 12 ili kapsayacak. "Her Roman'a bir yuva" anlayışıyla yola çıkılan projede başta İzmir, Edirne, Çanakkale, Aydın gibi Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı yerlerde uygun ödeme imkânlarıyla ev sahibi olabilmelerinin sağlanması planlanıyor.

Bakan Kurum'dan 'Her Roman'a bir yuva' projesine dair açıklama

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Romanlara konut müjdesi

 

Roman vatandaşlara yönelik eylem planı Resmi Gazete'de yayımlandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)