E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisRoman Abramoviç'in 'çıkış' planı: Rota Türkiye mi?---

Roman Abramoviç'in 'çıkış' planı: Rota Türkiye mi?

Roman Abramoviç'in 'çıkış' planı: Rota Türkiye mi?
23 Ağustos 2022 - 21:45 borsagundem.com

Aralarında Roman Abramoviç'in de bulunduğu milyarlarca dolar servete sahip Rus oligarkların, mal varlıklarını korumak için Türkiye'ye gelmeyi planladıkları konuşuluyor

Rusya'nın şubat ayında Ukrayna'ya karşı başlattığı askeri harekat sonrası, başta ABD ve Avrupa olmak üzere bir çok ülkenin yaptırımlarıyla karşı karşıya kalan Rus oligarkların mal varlıklarını Türkiye'ye taşıma planlarına ilişkin iddialar yeniden gündemde.

Putin yönetiminde öne çıkan Rus oligarklardan biri olan milyarder Roman Abramoviç'in tüm varlıklarını ve şirketlerini Türkiye'ye taşıyacağı konuşuluyor.

İş çevrelerinde, Abramoviç'in özellikle de finans merkezinde önemli yatırımlar planladığına yönelik iddialar, başlıca konuşulanlar arasında.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (23)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bilader25 Ağustos 2022 11:37

    Türkiye ve tarihteki türk misyonu, mazlumu korumak içindir parasını değil. Kişi parasını koruyamadığı için mazlumlaşmaz. Yani, Türkiye'ye gelme fikri tamamen kendine aittir. Bizde gel veya gelme demeyiz. gelirde burada parasını harcarsa hatta baya baya harcarsa yada tırpanlanırsa yine kendi bilir. Ha gelipte "siz Türkler parayla çok iyi işler yapıyorsunuz, ben bunları farazi harcamalar sanardım, ama siz hem kazanıp hem hayır işliyorsunuz derse oda bizden olur. bunuda kendi bilir.

  • Ali Ak24 Ağustos 2022 16:44

    Paranin dini, ırki,mezhebi,sağı solu olmaz.Para paradır.Kimden gelirse gelsin.

  • Mucise Reis : )24 Ağustos 2022 15:42

    ne kadar çok rus zengini seven varmış :D ...  Gavur zengin gelsin diye kırmızı halı bekleyip rus bayra alkışlayacaklar.. Aynı İzmire giren Yunan karşısında mavi bayraklar ve alkışlarla bekleyen zihniyet gibi .. sorsan vatan , milleti, esan, aşk  derler :D Devlet kişiselleşmeyecek kadar ciddi bir kurumdur. Devlet yapısı ve kurumlar siyasi partilerin emrine girmeyecek kadar yetklili donanımlıdır. Globalş yasalar ve örnekler ile devlet yönetilebilir. Sabah akşam başka adımlar devlete ve millete zarardır. Fabrika açacak kişi gelssin 100 yıldır nasıl açıyorsa buyursun açsın. DÜkkan açacak kişi gelsin buyurusn kurallar ortada açsın. bu ne yahu ? abuk subuk kanunlarla 1 günde hem vatandaş, hem x paralar gelebiliyor ? bu işler böyle olmaz.

  • Casmani24 Ağustos 2022 13:57

    Egede Bodrum Milas bölgesinde doğruysa deniz manzaralı malikanelik arazileri Rus ve Arap zenginler topluyormuş, doğruysa bu kalıcılık işareti, güvensiz ve uzak buldukları İspanya, İtalya gibi ülkelerden Türkiyeye ultra zenginler göçü olabilir. Amerikan zenginleri ve Bill gates in de yatla dolaşması keşif mi turistik gezi mi Türkiye yeni çekim merkezi mi bir iki yılda belli olur.

  • Mucise Reis : )24 Ağustos 2022 13:07

     Bir kaç yıl önce Rusya uçağı düşünce Ruslar düşman diyen BARAN :D şimdi kominist ruslar gelsin para getirsin diyor :D Allah daha neler gösterecek bizlere... Geçmişte ABD filosu demir atınca İstanbulda, kıble gibi dönmüş namaz kıldılar, Bugun komist dinsiz dedikleri rusların sömürücü insanları gelsin apra getirisn diyorlar ve bizlere vatan haini diyorlar :D Arkadaş Devlet devlet gibi yönetilir. Çiftlik gibi yönetilmez. Siyasiler oy alacaz diye, ekonomik adım olsun diye Devleti gelecekte global kanunalar dışında zor duruma sokamaz. Soakrda bedelini hukuk karşısında öder. Bu kadar açık ve nettir. Ziraat bankasına halk bamk gibi yaptırım gelse bu Rus yüzüne ne yapacaksın ? önce global hukuk ve ülkeler arası yasalara bakacaksın, sonra adım atacaksın... sabah oldu uyandım rus zenginler paralarını getirsin :D yok öyle bir dünya devlet bu siyasi oyuncak değil bu ulke... 5 gün önce küfür edenler şimdi rusya dostu çıktı karşımıza :D esad, mısır, israil, ırak vb. vb.  :D şaşırmadık

  • Mucise Reis : )24 Ağustos 2022 15:37

    Medem haklı neden altıncı Türkiye de mahkemeye çıkmadı :D al eline sazı tıngır mıngır karaoğlan saz çalsın dursun :D Boş insanlar boş.. Türkiye cari açığı kapanı Rıza bey neden mahkemelerde şemalar çizdi ohuk pokus ABDde uçtu kayboldu gitti. :D geçin bu işleri ..İran ambargolu ve  petrol karşılığı nakıt alamaz. Ancak gıda temizlik mlz. bazı zorunlı gıdaları alabilir.  onlarda mahsuop edilir alacak/verecek olarak Ama bir şekilde altınlar, Halkbankası vb  Rızanın çizdiği memalar vb. düşünülünce  olay iç gündemde dahi araştırılacak. iranı onu bunu bilmem. Çıkacak gün yüzüne. Bana gazep okuyor kör cahiller :D ya şaka gibi. git kahvede anlat masallarını bir gurup dedelere :D  Ülkeyi sahipsiz sanıyor parti önü  beslenen havhavlar :D nickler dğeişip yazıyorlar . Küfür ve yazılar pensilvanya hep :D Aile terbiyesi ve din terbiyesinden yoksun bu tipler :D İnsan kılığında nick değiştiriğp yazıyorlar.

  • Adsiz24 Ağustos 2022 14:51

    Halkbank davası uluslararası hukuka gore haklı olan taraf halkbank bunu bütün dünya biliyor haksız olsa bi dava amerikada 5 yıl sürmez bunu kafanız basmayacak kadar nankör turkiye düşmanı çok karadenizde akdenizde nasıl dunyaya göstere göstere sondaj yapiyorsa sizin k..çınıza 2023 de sondaj yapar millet😬

  • Türkoğlutúrk24 Ağustos 2022 10:51

    Güney Afrika Cumhurbaşkanı ne demişti.

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ24 Ağustos 2022 10:30

    Bence abd bunu gördüğü için bize yaptırımlara başlayacak.

  • AHMET ÖZBİR24 Ağustos 2022 09:56

    ZENGİNİ fakiri, mazlumu, yolda kalmışı, hor görüleni, vatanından olanları velhasıl MAZLUM BABASI REİS'imin ülkesine gelen KAZANIR, yamuk yapan YAMULUR! Yatırım, Türk Lirası'na hastayım diyenler elinizi çabuk tutun zira Türkiye KAZAN MERKEZİ, gelin çil çil PARACIKLARA KONUN!

  • Türkoğlutúrk24 Ağustos 2022 10:54

    Lübnan tarihini oku.nasil yönetirsen sonun ne olur öğren.tabi muhakeme yetenegin varsa ki

  • Çıkar24 Ağustos 2022 09:47

    Her ülkenin yaptığı gibi çıkarlarımız neyi gerektiriyorsa onu yapalım. Önemli olan ülkemizin çıkarları.

  • Mucise Reis : )24 Ağustos 2022 12:59

    Halk bank gibi dimi... Zarrab geldin bol bol alştınları getirsin götürsün sonra uluslara rası mahkemelerde hesap verelim. Çok süper düşünce : )

  • Selim24 Ağustos 2022 08:23

    Gelmez.

  • Mucise Reis : )24 Ağustos 2022 08:04

    Ne yania dam gelecek vatandaşlık alacak. bankaya nereden buldun sorusu yok, parasını yatırıp sisteme sokacak :D işin garip yanı neden bör devlet bu kadar basit yönetilebilir? yemişim abd yi, rus zengibi.. yahu koskoca türkiye Cumhuriyeti neden bu zartingen işlere kanun çıkartıp izin verebiliyor ?? Bu ülke neden bu hale düşürüldü ? 3 - 5 seçim yapacan diye  şu kurumların ve kanunların düştüğü durum. üğlkemizinm yüzyıllık itibarı... Böyle bişe olamaz.. parlamenter sistem ülke itibarını ve gelecke yüzyılların itibarını koruyor. Şimdisi sistem kim kazansa seçimnde, her kurum partikervanına katılıp emir alıyor.. Bu olıgarta bişe dmeiyrum yasa varsa gelır. ABd er bişe demiyorum adamların amacı belli. Bazı ulkelerı çökertme planında malum.  Ya Türkiye? biz ne ada böyle vatandaşlık ver, para getir hesap verme, vergisiz bankaya yatır. global si,steme paran girdin vb olduk ? hemde yabancı geçmişi olmayan bir suriyeli, ıraklı, lübnanlı sıfır bilgili insanlar ...

  • Mucise Reis : )24 Ağustos 2022 12:58

    Onun bunun mezesi olmakla olmaz bu işler Baran havhavı :D  Senin özlem duyduğun o isteklerin pensilvanyadaki abinin hayalleri asla bu ülkeye giydirilecek bir elbise değildir. Cahil ve cehaletini küfürler ardına gizlenip, konuyu ve başka minderder tartışmaya çekmek istemen son fetocuların oyunları :D çatlasanda patlasanda bu ülkenin gerçek vatan ve millet sevdalıları var olacak . İster anır, ister havla, ister böğür :D insan taklidi yaparak kendini ve kirli zihniyetini saklayamazsın :D Bu memleket onun bunun zengini için kurulmadı. Memleket Türk milleti ve Türk insanı menfaatleri için kuruldu. Sen ona buna pzarla diye bir Türkiye inşa edilmeli. Pensilvanmya atıkları siyasi ayaklarıda gün gelecek ortaya çıkacak. Korku sarmış , ağzının pis kokusundan beli oluyor Baran pisisi :D  korku sarmış, yaralı deve misali saldırıyorsun herkeslere :D

  • baran24 Ağustos 2022 09:48

    Senin bu konuda bilgin yok. Malumatın yok. Saçmaladığın yeter!  Ne öküsüzn sen yav.  Çatlasanda patlasan da Rus sermayesi buraya gelecek!  Hadi .tir git şimdi. Lübnanlı Katarlı olunca cahil oluyormuş bu sığıra göre.  

  • Kaçan Grup24 Ağustos 2022 07:59

    yanlış olur. türkiye itibar kaybeder, olmayan prestiji eksiye düşer

  • baran24 Ağustos 2022 10:11

    Ne oldu  zübükdaşlarının hemen paçası tutuştu.  

  • Yorum24 Ağustos 2022 02:28

    ABD nin tusiad üzerinden yaptığı tehtidin sebebi buymuş

  • Yorum24 Ağustos 2022 02:15

    Bi kere finans yatırım yaparsa hiçbir faaliyette bulunamaz abd engeller doları hiç bir yere gönderemez hiç bir banka o bankadan gelen parayı kabul etmez türkiyede yapacağı iş yok denecek kadar az petrol işi yapabilir o da AB nin petrole gaza ihtiyacı olduğundan buna göz yumabilirler o kadar belki Bi bankaya gizli ortak olabilir o daçok zor daha çok hizmet sektörü ama o işte onu keser mi bilmem ama mecburiyetten yapabilir

  • Zeki24 Ağustos 2022 00:46

    Albarakayı verelim abimize

  • Mustafa24 Ağustos 2022 00:23

    Bütün kaçak kirli paranın yeri Türkiye zaten sende getir.Yalniz komisyon alırlar Pirinç bulgur hesabını iyi yapsin