E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporRoma'dan Cengiz Ünder açıklaması!---

Roma'dan Cengiz Ünder açıklaması!

Roma'dan Cengiz Ünder açıklaması!
19 Ekim 2019 - 18:46 borsagundem.com

Cengiz Ünder'in Barış Pınarı Harekatı'na destek vermek adına sosyal medya hesaplarından yaptığı asker selamı paylaşımı İtalyanları bir hayli rahatsız etmişti.

Cengiz Ünder'in Barış Pınarı Harekatı'na destek vermek adına sosyal medya hesaplarından yaptığı asker selamı paylaşımı İtalyanları bir hayli rahatsız etmişti. Çizme'de adeta hedef tahtasına oturtulan milli futbolcuyla ilgili bugün hocası Paulo Fonseca'dan flaş bir açıklama geldi.

Serie A'da yarın Sampdoria ile deplasmanda oynayacakları mücadele öncesinde kameraların karşısına geçen Portekizli teknik adam, "Cengiz hakkında kendi içimizde neler konuştuğumuzu sizlere söylemeyeceğim. Sadece şunu söyleyebilirim ki futbol ve siyaset aynı yatakta uyuyamaz. Bunlar, aynı düzlemde değerlendirilemeyecek kadar son derece ayrı meseleler. İşime siyaseti karıştırmayı sevmiyorum." şeklinde konuştu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Volkan19 Ekim 2019 20:23

    Kültürümüz AB ve Kuzey Amerika'dan farklı. Askere gitme törenleri yüzyıllardır yapılır ve kutsal bir görevdir. Bize gayet gelen şey onlarda Nazi, Napolyon vs geçmişi olduğu için rahatsız ediyor olabilir. Andımızı kaldırdık, şimdi de asker selamını kaldırın diyecekler bu gidişle.