E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiRobot borsacılar geliyor---

Robot borsacılar geliyor

Robot borsacılar geliyor
18 Şubat 2021 - 14:52 borsagundem.com

Amerika’da bu yılın ilk çeyreğinde hizmet vermeye başlayacak olan robot borsacıların yılın ikinci yarısında Avrupa’da hizmet vermesi öngörülüyor.

Teknolojideki hızlı değişime ayak uydurmaya çalışan finans sektörü yapay zekayı da devreye alarak özel çözümler ürütmeye çalıyorlar. ABD merkezli yatırım bankası Goldman Sachs, perakende müşterileri hedefleyen bir hizmetin devreye almaya hazırlanıyor. ‘Robo-tavsiye’ ismiyle tanıtılan Marcus Invest platformu, hisse senedi ve tahviller için ETF'lerden oluşan yönetilen portföyler üzerinden müşteri fonlarına yatırım yapmak için otomatik varlık çözümleri sunacak.

Robot borsacılardan yararlanmak isteyenler en az 1 milyon doları gözden çıkaracak

Robot borsacıların bu yılın ilk çeyreğinde ABD'de faaliyete geçmesi, yılın ikinci yarısında ise Avrupa’da devreye alınması planlanıyor. Robot borsacılardan yararlanmak isteyenlerin en az 1 milyon dolarlık hesabı olması gerekiyor.

Dijital varlık platformu, muhafazakar, orta veya büyüme portföyü önermek için bir müşterinin risk profilini ve yatırım zaman çizelgesini planlayarak yatırım stratejisi geliştirecek.

Havalara uçan borsacı

 

Açık denizlerde 'Yılın Performansı' Ödülü borsacı Alsaran’ın

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Robot meydan savaşı18 Şubat 2021 15:16

    Robotlar F/K veya PD/DD veya teknik analize göre mi hareket ediyorlar? AlSat emrini neye göre veriyor? KY nasıl davranmalı?

  • burhan24 Haziran 2021 13:21

    Bütün verileri yüklediğinde en uygun alım satımı otomatikmen yerine getiriyor,,insan zekası bütün verileri ayni anda düşünemiyor,,bir kaç veriyi unutabiliyor.