E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporRıza Kayaalp, yarı finalde Kübalı Lopez'le karşılaşacak---

Rıza Kayaalp, yarı finalde Kübalı Lopez'le karşılaşacak

Rıza Kayaalp, yarı finalde Kübalı Lopez'le karşılaşacak
01 Ağustos 2021 - 09:55 borsagundem.com

Kayaalp, yarı finalde ise olimpiyatlarda hiç yenemediği Kübalı Mijain Lopez ile bugün saat 12.30'da karşı karşıya gelecek.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nde erkekler grekoromen stil 130 kiloda mücadele eden milli güreşçi Rıza Kayaalp, yarı finale yükseldi.
Kayaalp, ilk tur mücadelesinde Litvanya'dan Mantas Knystautas'ı 5-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Bu turda da Alman Eduard Popp'u 6-2 yenen 2 olimpiyat madalyalı milli güreşçimiz Rıza Kayaalp, adını yarı finale yazdırdı. Kayaalp, yarı finalde ise olimpiyatlarda hiç yenemediği Kübalı Mijain Lopez ile bugün saat 12.30'da karşı karşıya gelecek. Rıza Kayaalp, Kübalı Lopez'e Londra 2012'de yarı finalde, Rio 2016'da ise finalde yenilmişti.

Rıza Kayaalp çeyrek finale yükseldi

Güreşte Yasemin Adar çeyrek finale çıktı

İlk kez olimpiyat heyecanı yaşayan grekoromen stil 60 kiloda Kerem Kamal ise, son 16 turunda Moldovalı Victor Ciobanu'ya 8-0 yenilerek final şansını yitirdi. Kamal, Ciobanu'nun finale yükselmesi durumunda repesaj mücadelesi yapacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş01 Ağustos 2021 10:27

    Biz daha yıllardır doğunun kan davası töresi ile başedemiyoruz. 11 yıllık kin yuh artık. Afganlılarda ve suriyelerde nasıl töreler var bilmiyoruz. Ne olacak böyle? Bu asimilasyonu ülke olarak kaldırabilecekmiyiz?