E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporRıdvan Dilmen yorumculuğu bıraktı, NTV'ye veda etti---

Rıdvan Dilmen yorumculuğu bıraktı, NTV'ye veda etti

Rıdvan Dilmen yorumculuğu bıraktı, NTV'ye veda etti
05 Mart 2021 - 16:25 borsagundem.com

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, görevi bıraktığını sosyal medya üzerinden duyurdu. Dilmen ayrılık açıklamasında, ailesine ve kendisine yaşatılan üzüntülere, iftiralara da değindi.

Uzun yıllardır Süper Lig maçlarını yorumlayan Rıdvan Dilmen, görevi bıraktığını açıkladı. Dilmen,  sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yakın zamanda; bana ve aileme yapılan iftira dolu bu kampanyanın aktörlerini, asıl amaçlarının şahsım üzerinden halkı kin ve nefretle kutuplaştırmak olduğunu, tetikçilerini ve azmettiricilerini bilgi ve belgelerle tek tek ifşa edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini de kullandı.

Dilmen'in sosyal medya hesabından yaptığı ayrılık açıklaması şöyle:

"43 yıl önce lisanslı futbolcu olarak girdiğim Türk Futbol Ailesine; onurumla, şerefimle, namusumla hizmet ettiğim Milli Futbolcu - Teknik Direktör - Futbol yorumcusu olarak yürüttüğüm süreci bugün itibariyle sonlandırıyorum. Vicdanen çok rahatım. Hiçbir şahıs, camia ve kurumla ilgili asla saygısızlığım olmadı. Ancak son dönemde organize bir şekilde hedef gösterilerek bana ve aileme yaşatılan üzüntüyü, iftiraları başkaları gibi kabul etmem mümkün değildir. Şimdiye kadar olduğu gibi; rahmetli babamın ve annemin bana bıraktığı en anlamlı miras olan DİLMEN soyadını Rabbim izin verdiği sürece onurumla taşımaya devam edeceğim. Doğuş Grubu sayın Başkanı Ferit Şahenk Bey'e ve NTV ailesine teşekkür ederim. Tüm izleyicilerimize minnettarım. Yakın zamanda; bana ve aileme yapılan iftira dolu bu kampanyanın aktörlerini, asıl amaçlarının şahsım üzerinden halkı kin ve nefretle kutuplaştırmak olduğunu, tetikçilerini ve azmettiricilerini bilgi ve belgelerle tek tek ifşa edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Sevgi ve saygılarımla."

Galatasaray, Mustafa Muhammed için MHK'ye başvurdu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Derviş06 Mart 2021 01:38

    Oturun artık; E.torglunu H. uluçu F Altaylıyı dinleyin. Kendiniz çalın kendiniz oynayın. Siz hileyle varolmuş hileyle yaşamaya alışmışsınız. Su içerken bile hile yaparak içersiniz. Kaos iftira Hilenin olmadığı yerde siz varolamazsınız

  • Vatandaş05 Mart 2021 23:52

    Çok ta umurumuzdaydı...Haber değeri sıfır...

  • fetösaray05 Mart 2021 21:52

    Fenerbahçemizin efsanesi RIDVAN , peki ya hırsızfetösarayın efsanesi kimler ; arif erdem , hakan şükür , terörist başı apo , katil galip öztürk .... 

  • Bika05 Mart 2021 21:43

    "Lafla peynir gemisi yürümez." Sergen gibi takım çalıştırsın da biz de yorum yapalım.

  • Ffffff05 Mart 2021 21:09

    Keşke, Mhk başkanı seçimine müdahil olmasaydı. Geçen hafta Mhk başkanına televizyonda ayar çekti. Rıdvan Dilmen 40 yıllık itibarını 40 gübde kaybetti... Fenerin uzun zamandır şampiyon olamaması nedeniyle; hem başarı hem mali olarak fener rekabetten geri kalmasın diyerek, Tff'ye ve Mhk'ye el atarak feneri şampiyon yapmaya kalmasının etkisi büyük. Yazık etti kendine. Sonra da adalet falan filan diyorlar. Nasıl inanacağız adalete?

  • Vatandaş05 Mart 2021 20:44

    Bir tek fenerin yenildiği zamanlarda keyifle ntv yi açar, rıdvanın dayak yemiş boksör misali halini görüp keyiflenirdim.Bu zevkten mahrum kalacağım yazık.

  • KY06 Mart 2021 01:16

    Süper tesbit

  • KU05 Mart 2021 19:30

    İsabetli olmuş. Yüzünü görmek istemiyorum

  • Sedrettin özdemir 05 Mart 2021 20:50

    Şerefli onurlu Rıdvan gitti. Ama Meydan şerefsizlere bırakılmazve bırakılmayacak. Abicim seni seviyoruz. Fenerbahçe tvye seni bekliyoruz.

  • Saf Vatandas05 Mart 2021 19:27

    Mejasını aldım Rıdvan sende aldın mı sonunda ?

  • Gökçehan gököe05 Mart 2021 17:16

    Bir fenerli olarak iyiki bırakmış gitsin kazandıgı paraları yesin bunlara prim verwnler utansım

  • Mustafa05 Mart 2021 17:12

    NTV izleyende yok zaten ayrılması isabet olmuş

  • Volkan gezen05 Mart 2021 16:48

    Çok beyefendi ve futbola katkısı olan önemli biri Rıdvan Dilmen

  • maksut altıntaş05 Mart 2021 16:46

    İsabet olmuş. Sırf Onu görmemek için NTV spor izlemiyordum.