E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporRıdvan Dilmen: Bayern Münih istese 10 da atabilirdi---

Rıdvan Dilmen: Bayern Münih istese 10 da atabilirdi

Rıdvan Dilmen: Bayern Münih istese 10 da atabilirdi
31 Temmuz 2019 - 04:40 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin Audi Cup'ta ev sahibi Bayern Münih'e 6-1 yenilmesinin ardından yorumcu Rıdvan Dilmen de kişisel Twitter hesabından maçla ilgili açıklamalarda bulundu. Dilmen, "Bayern Münih istese 10 da atabilirdi" ifadelerini kullandı

"Fenerbahçe maçını izleyenler şanssız, izlemeyenler ise şanslıydı" ifadesini kullanan Rıdvan Dilmen, "Henüz 5. dakikadan itibaren dahi, Fenerbahçe'nin fark yememeyi, Bayern Münih'in ise fark atmayı düşündüğü görüldü. İşler Bayern'in istediği şekilde ilerledi, Fenerbahçe bu duruma karşı koyamadı" şeklinde görüş belirtti. Dilmen, "Futbolda, eskide kalmış ve benim gerçekten sevmediğim bir tabir vardır. Sıksalar 10 atarlardı. Bu maç için maalesef bu tabir gerçek. Bayern istese 10 da atabilirdi. Geçen sezon uzun süre düşme potasında olup bu sezon şampiyonluk isteyen Fenerbahçe için can sıkıcı" dedi.

"Mevcut yapıyla bu işin sürdürülemeyeceği görüldü"

Bir Fenerbahçe taraftarı olarak bu durumun oldukça can sıkıcı olduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "Transfer konusunda bir şey söylemek istemem, sonuçta Fenerbahçe yönetimi eksiklerin farkında ve bunlara gerekli takviyeler için süre var. Ama mevcut yapı ile bu işin sürdürülemeyeceği bu akşamki maçla net görüldü. Ersun Hoca'ya 5 isimden bahsetmek isterim. Muriç, Kruse, Moses, Rodrigues, Mehmet Ekici... Stoperlerin eksik olduğu bu maçta böyle bir 4'lüyü sahaya sürmek bu sonuca davetiye çıkarmaktı. Bırakın onu, ligde Kadıköy'de herhangi bir maçta bile bu 4'lüyle oynanmamalı. Umarım olmaz. Allianz Arena'da, bu kadar güçlü bir organizasyonda böyle bir kadroyla çıkmak, ayrıca Dirar'ı önce çıkarıp sonra alkış beklemek falan Fenerbahçe'nin büyüklüğüne yakışmadı" yorumunu yaptı.

"Teknik kadro, şapkasını önüne koyup düşünmeli"

Rıdvan Dilmen "İlk yarı, sakatlıklara rağmen hiç uzatılmadı; 45 dakikada bitti. Maç ise 89. dakikada sonuçlandırıldı. İşte bu tablo, bu gecenin özetidir. Fenerbahçe markasının ne kadar zarar gördüğünün kanıtıdır. Ersun Hoca'ya tekrar soruyorum. Muriç, Kruse, Rodrigues, Mehmet Ekici ve Moses'in hepsini birden, aynı anda sahaya sürerek en az 5 yiyeceğini göremedi mi? Ne bekledi bu yapıdan?" ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 88,80
En Yüksek: 89,50
En Düşük: 85,50
Değişim -5,13 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,40
İşlem Hacmi 319.451.407
Toplam Adet: 3.644.897
Ağırlıklı Ort.: 87,51
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HALİL TÜRK31 Temmuz 2019 09:37

    fenerbahceyi ersun yanal bir kaç gömlek küçük gelir .sanki antraman macına çıkmışlar.hepsi toplama ve sezona hazır olmayan o kadar da yenetenekli futbolcular değiller.bayer istese 20 de atar idi.fakat ikinci yarıda talimat geldi frene bastılar.bu senede tat yoktur.m.ekinci.h.ali lkaldırım , dirar vs.vs.böyle hantal futbolcular artık takımda tutmuyorlar.

  • Lale31 Temmuz 2019 07:34

    Şikeci fener

  • anti fenerli31 Temmuz 2019 10:19

    Hanım senin kocan fenerli anlaşılan. Sana bir cimbomlu mu bulsak hah hah hah 

  • Cego 31 Temmuz 2019 07:05

    Ali koç sadece sağa sola b.....atmaya başladı. Takımın hali ortada takımına bak sen Fatih terimin tazminatı ile uğraşacağına git istifa et.

  • Ali koç başkan fenev şampiyon :)31 Temmuz 2019 05:47

    Borsada Fener hissesinde yapılan işler, hissenin fiyatı fenerin marka değerini gösteriyor zaten satan satana borsa olmuş 103bin fenev bölünme fiyatı 8,95 bile göremiyor 7,58 kapanış Ali efendi vizyonu taraftar bu maçtan sonra şampiyonluk beklemesin yatırimcida bu yönetime yatırim yapmasın feneri Ptt 1. Ligde ,hisse fiyatıınıda 2,5tlde ve özrllikle aglama duvarı Ali efendiyi istifa etmiş görmek beni mutlu edecektir. Ali nin boş laflari yerine islerine bakınca sen ADAMSIN FATİH TERİM

  • Eski bir Fenerli 31 Temmuz 2019 05:39

    Artık yazdıkça bıktım. Ali Koç bir projedir. Aziz başkan ile yıllarca kulübü yönetmiş ama şimdi bihaber olduğunu beyan etmektedir. Evet kulübün içler acısı hali Aziz başkanın da yönetiminde tahakkuk etmiştir. Lakin bunun belki de yegane sebebi şike operasyonudur. Fetönün bu oyununa Koç her ne hikmetse hiç karşı durmamış bir de yetmezmiş gibi Aziz başkanında bürütüsü olmuştur. Artık Koç un yapacağı şey kaldı: Kulübü satın almak ve kendi malı yapmak. Orta vade bir yatırım ile sürdürülebilir bir kara geçirebilirse sonra tekrar asli sahiplerine iade etmek. Tabii buna kişisel resmi serveti yeter mi o da meçhul. Aksi takdirde bu sene temenni etmesem de küme düşmesini beklemeye devam edecekler ...