E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisRıdvan Çelikel elinden geleni yaptı, şimdi söz SPK’da---

Rıdvan Çelikel elinden geleni yaptı, şimdi söz SPK’da

Rıdvan Çelikel elinden geleni yaptı, şimdi söz SPK’da
27 Ocak 2017 - 07:26 borsagundem.com

Anel Telekom’u yutma operasyonunda düğmeye basıldı. Rıdvan Çelikel, çok değerli mal varlıklarına sahip şirketi Anel Elektrik ile birleştirmek için harekete geçti. Yatırımcı çaresiz, gözler SPK’da...

BORSAGUNDEM.COM-ÖZEL HABER

Sermaye Piyasalarını ne yazık ki babasının çiftliği sanan Rıdvan Çelikel, planlı, programlı yürüttüğü Anel Telekom’u ‘ele geçirme’ operasyonunda son noktayı koymaya hazırlanıyor.
Ya da kendi öyle sanıyor.
Çünkü, Borsagundem.com’un gündeme taşımasıyla, milyonlarca dolarlık markayı yutma tezgahını bozan Otorite’nin elinden kurtulabilirse...
Bugüne kadar yapılan operasyonlardan da anlaşıldığı gibi çok daha önce gerçekleştirilmesi düşünülen ancak Borsagundem.com’un çirkin emelleri ortaya çıkaran, niyetini yüzüne vuran cesur haberciliği karşısında ‘fren yapmak’ zorunda kalan Rıdvan Çelikel, ‘sinsi’ bir birleştirme formülüyle “yatırımcı işte böyle soyulur” dedirtiyor.
Rıdvan Çelikel’in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Anel Telekom’dan dün akşam KAP’a gönderilen , “Anel Elektrik ile bu şirket bünyesinde birleşme işlemi için görüşmelere başlanacak” açıklaması çok kritik çünkü, kararın Genel Kurul’dan çıkması, küçük hissedarların sırtından karun gibi zengin olan Patron’un yedikleriyle doymadığının, kasasının daha da şişkinleşeceğinin işareti...
Niye mi?

MİLYONLAR PATRONUN CEBİNE AKTI

Zamanı biraz geriye sarmak yeterli.

Tasarruf sahipleri, Rıdvan Çelikel tarafından 2005’te yapılan halka arzda, güven duygusuyla tüm birikimlerini Anel Telekom’a yatırıyor. Hisseler 3 lira seviyelerinden kapışılıyor. Haliyle milyonlarca lira patronun cebine akıyor.
‘Gelecek vadeden’ şirketten yatırım, büyüme, kâr beklenirken, Patron, yüzde 9 payı bulunan Anel Telekom’un içini boşaltıyor. Anel Telekom’un uzmanlar tarafından 30 milyon dolar değer biçilen markaları 500 bin TL gibi komik ötesi bir paraya Çelikel’in yüzde 59’la hakim ortak olduğu Anel Elektrik’e veriliyor. Eski tabirle, kaşla göz arasında. Akabinde elindeki hisseleri de 2 TL seviyesinden borsada satıyor. Ortalık karışmış, kıyamet kopmuş kime ne, menfaat düşkünü Rıdvan Çelikel bildiğini okuyor. Bir süre ortalık duruluyor. Tam bu sessizlik hayra alamet değil derken bir anda “yabancı bir ortakla görüşme” bilgisi yayılıyor.İlginçtir, KAP duyurularında pazarlık hep ‘devam’ ediyor. Bir yıl boyunca ‘oldu, oluyor, tamam’ hayali pompalanıyor. Ve beklenen (!) açıklama geliyor: “Olmadı, bitti”. Ama uyanık, patronun kötü niyetini kavramış bir yatırımcı, dedektif gibi arıyor,buluyor. Borsagundem.com’un yer verdiği iddia bomba gibi, okuyanı şoke ediyor: Hollandalı şirket paravan...
Yani satış görüşmeleri bu iddiaya göre aslında masal çıkıyor...

Anel Telekom’da yapılanlar önemli nitelikte işlem değil mi?

KENDİ HİSSELERİNİ PAHALI SATIYOR, HİSSELER KURUŞA DÜŞÜNCE OPERASYON BAŞLIYOR...

Yabancı ortaklık yapılacak müjdesi estirerek yatırımcıları oyalama taktiği uygulayan Patron Çelikel, bu esnada boş durmuyor, portföyündeki hisselerin önemli bölümünü yine satıyor. Şirketi ‘faaliyetsiz bırakarak’ Yakın İzleme Pazarı’na atılmasına zemin hazırlıyor. 50-60 gün içinde hisseler 1.5 TL’den 40 kuruşa düşünce de harekete geçiyor; yönetim kurulunda Anel Telekom’u Anel Elektrik ile birleştirme girişimi kararı alınıyor.
Ama gizlenenler su yüzüne çıkıyor...
Parasını kaptıranların feryatları yürek yakarken, bilerek şirketi kötü bir sona sürükleyen Rıdvan Çelikel, hisselerinin önemli bir kısmını elden çıkardığından, kağıdın içine düştüğü zavallılıktan etkilenmiyor, bu bir...
Piyasa değeri 20-25 milyona geriletilmiş Anel Telekom’un yüzde 47.5’una sahip olduğu, yıllık 5 milyon euro kira geliri bulunan 100 milyon liralık Anel İş Merkezi’ni birleştirme yoluyla ‘bedava’ya kapma şansına kavuşuyor. Bu iki...
Anel Telekom iş merkezindeki payını satsa en az 50 milyon lira şirkete gelecek, buna fırsat verilmiyor. Bu üç...
Rıdvan Çelikel’in yazıp yönettiği , ‘Anel Telekom girdabı’nda, alın terine el koymaya doymayan Patron’un 3 lira seviyesinden yatırımcıların kucağına bıraktığı hisseleri kuruşlu rakamlardan geri alma hazırlığı yapılıyor. Bu da dört...
“Dur” denmeyen vurgun, vurgunu davet ediyor.

Anel Telekom, Anel Elektrik ile birleşecek

YATIRIMCININ HAKKINI ‘PAS GEÇME’ ARAYIŞI

Hemen arkasından o kritik soru geliyor...
Rıdvan Çelikel bu evrede, çaresiz bıraktığı yatırımcıların gerçekte hisse başına alması gereken bedeli vermeden nasıl sıyrılacak, nereye sığınacak?
Şu anda onun için tek çıkış olarak, “Ayrılma Hakkı Tebliği” görünüyor. Hedefi belli, ‘yırtmak’. Tebliğin 10. Maddesi’nin birinci şıkkında şöyle deniyor:
“Payları borsada işlem gören ortakların payları için ayrılma hakkı kullanım fiyatı, işlemin ilk defa kamuya açıklandığı tarihten önceki, açıklanan tarih hariç olmak üzere, otuz gün içinde borsada oluşan düzeltilmiş ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik ortalamasıdır.”

Sermaye Piyasaları Rıdvan Çelikel’in babasının çiftliği mi?

İNSANLAR ÇELİKEL’E “BEN YEMEDİM SEN YE” Mİ DİYECEKLER?

Genel kurulda birleşmeye itiraz edenlere ayrılma hakkı kullanım fiyatı, geriye dönük son bir aylık ortalamaya göre hesaplandığında bu da hisse başına yaklaşık 47-48 kuruş demek oluyor.
Birleşmeyi onaylayanlar ise Anel Elektrik hissesi alacak ancak ellerindeki hisseler 47-48 kuruştan işleme tabi tutulacak. Bu da tam bir kazıklanma! ‘Evet’le birlikte küçük hissedar, Anel Telekom’a ait çok kıymetli mal varlıklarını da kendi elleriyle Çelikel’in cebine koyacak. Bunun Türkçesi de, ben yiyemedim, sen ye!

AKSIRINCAYA, TIKSIRINCAYA KADAR...

Oysa, Anel Telekom’da düne kadar yapılan işlemler, haftalar öncesinden ayrılma hakkı doğuracak nitelikte değil miydi? Üstelik o zamanlar hisse henüz yerlerde sürünmüyordu, az da olsa itibarlıydı, yatırımcı adına umut vericiydi. Ama kağıt 1.5 TL seviyesindeyken birleşme kararı alınmıyor, aksine günlerce bekleniyor! Niçin?
Aksırıncaya, tıksırıncaya kadar götürmek için...

Anel’de yatırımcı perişan, patron zengin!

YABANCIYA SATIŞLA OYALAMA TAKTİĞİ

Devam ediyoruz..
30 Kasım 2016’da KAP’a düşen açıklamada, Anel Elektrik’in yüzde 24.68 pay sahibi olduğu 50 milyon TL sermayeli Anel Telekom’un yabancıya satışının iptal olduğu açıklanıyor. Yatırımcı cephesinin yaklaşık bir yıl boyunca ‘satılacak’ diye beklediği görüşmeler hüsranla kapanıyor. Açıklamada, şirketin Hollanda merkezli Acredo Technology BV'ye satışı süreci neticesiz kaldığı ifade ediliyor.

SPK, Anel'de duruma el koydu

ŞİRKETİN AKTİF FAALİYETİ BİTMİŞ, HABER VERİLMİYOR

Bir gün sonra yani 1 Aralık 2016’da ise Borsa İstanbul Yönetimi’nin Anel Telekom kararı düşüyor KAP’a. Ana Pazar'daki Anel Telekom'un ayın 5’inden itibaren Yakın İzleme Pazarı'nda işlem görmeye başlayacağı bildiriliyor. Açıklamada Pazar değişikliği kararına gerekçe olarak gösterilen şok bir ifade yer alıyor: Şirketin aktif bir faaliyeti kalmadığı anlaşıldığından...

BİLİNÇLİ OLARAK 50-60 GÜN BEKLENİYOR

Anel Telekom 5 Aralık 2016’da Yakın İzleme Pazarı’na atılıyor, Rıdvan Çelikel 50 – 60 gün geçtikten sonra ‘Anel Elektrik’le birleşme görüşmesi’ kararını açıklıyor? Bilinçli yaratılan bekleme süresinde hisseler 1.50 liradan 40 kuruşa kadar düşüyor. Değer kaybı büyürken, yatırımcılara ödenecek ayrılma hakkı faturası böylelikle küçülüyor.

13 Aralık’ta Borsagundem.com, kimsenin farketmediği ama hayati önemdeki detayı, “Anel Telekom bilinçli olarak faaliyetsiz bırakıldı” manşetiyle paylaştı. Haberde aynen şöyle yazıyordu: “Anel’in patronu Rıdvan Çelikel gücünü kötüye kullanıyor. Yatırımcıya haber vermeden şirketi faaliyetsiz bırakıyor. Anel Telekom, Anel Elektrik, Anel yapı üçgeninde oyun üzerine oyun oynanıyor.”

Anel Telekom'un satışı iptal oldu

BORSA GÜNDEM’İN ÇOK KONUŞULAN “NİTELİKLİ İŞLEM” MANŞETİ

13 gün sonra yayınladığımz nitelikli işlemleri sorgulayan manşetimiz ise, bugüne ışık tutan, büyük ve haklı bir tartışmaya zemin hazırlayacak güçteydi. Anel Telekom’u Anel Elektrik’e peşkeş çekme hazırlığı üzerine şimdi kıymeti daha iyi anlaşılan manşetimiz çok ses getirdi. 26 Aralık 2016 sabahı borsagundem.com’u açan binlerce okur, içeriğiyle mağdur yatırımcının haklarını savunan haberin, “Anel Telekom’da yapılanlar önemli nitelikte işlem değil mi?” başlığına dikkat kesildi!
Yönetim kurulu kararıyla yapılan hisse devriyle şirketin faaliyetsiz bırakılmasını işleyen haberimizde yer alan uzman yorumlarında, ‘önemli nitelikteki işlemler tebliği’ kapsamında bu durumun ayrılma hakkı doğurduğu belirtiliyordu. Haberde özetle şunlar yazıyordu:
“Anel Telekom’da şirketin bağlı ortağı konumundaki Anel Yapı’nın yüzde 7.5 hissesi başka bir şirkete devrediliyor. Bu işlemden dolayı Anel Telekom faaliyetsiz kalıyor. Bu durum ayrılma hakkı gerektirmez mi?
6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu’nun 23,24 ve 25’inci maddelerine dayanılarak hazırlanan ‘Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği’ çok açık: ‘Her durumda yönetim kurulunun mal varlığının ortaklığın faaliyetleri açısından taşıdığı önemi dikkate alarak değerlendirme yapması gerekir’ deniliyor. 11.07.2014 tarihinde Anel Telekom Yönetim Kurulu, Anel Yapı’daki yüzde 7.5 payı Anel Elektrik’e devrederek hem şirketi faaliyetsiz bırakıyor hem de hakim ortaklık hakkını elinden alıyor. Bundan daha önemli nitelikte bir işlem olabilir mi?
Anel Telekom’un hakim ortak konumunda olduğu Anel Yapı’daki yüzde 7.5 oranındaki pay devredilmeseydi şirket faaliyetsiz kalmayacak ve Yakın İzleme Pazarı’nda olmayacaktı. Bunda yatırımcının küçük hissedarların bir kusuru ya da dahli var mı? Olamaz ki! Nasıl olsun? Aksine en büyük mağduriyetler küçük yatırımcılar cephesinde yaşanıyor. Bu hisseyi alan yatırımcılar şirketin faaliyetsiz kaldığını bile bilmiyor. Patron bunu bile yatırımcılardan gizlemiş. Azınlık paya da sahip olmasına rağmen imtiyazlarını kullanan patron, kendi çıkarları için binlerce yatırımcının mağduriyetine zemin hazırlıyor. Uzmanlar, Anel Telekom’da yapılan işlemlerin Sermaye Piyasası Kanunu’na göre ayrılma hakkı doğurduğu konusunda hem fikir.”

Anel Telekom Yakın İzleme Pazarı'nda işlem görecek

TEZGAHA BAK! 3 LİRADAN SAT, 40 KURUŞTAN AL

Şimdi büyük fotoğrafa yeniden bakmak gerekiyor;
Anel Grup Yönetim Kurulu Başkanı, mağdur yatırımcı yaratma mimarı Rıdvan Çelikel, geri vermek zorunda kaldığı 3o milyon dolarlık 31 markayla, 100 milyon dolar değer biçilen Anel İş Merkezi’ndeki yüzde 7.5’lik kontrol hissesini yüzde 9 ortağı olduğu Anel Telekom’dan alıp, birleştirme kurnazlığıyla yüzde 59 payla kontrolü kendisinde olan Anel Elektrik’e devretmek istiyor. Üstelik, hisselerin pula döndüğü, kuruşlara düşürüldüğü bir zaman dilimi içinde. Sinsice...

YATIRIMCI TARİHİ KARARI BEKLİYOR

Birikimi çöp olmuş yatırımcı ise tam bir çıkmaz sokak içinde. Tek yol, Anel Telekom’un ortadan kalkmasına engel olunması, ayrılmak isteyene de adaletli, bunca yılın çalınan kazançlarını telafi edecek bir fiyat hakkının tanınması. Bu da Borsagundem.com’un uyardığı, Şirketin geçmişte yaptığı ‘nitelikli işlemler’ gerçeğinde saklı.
Gözler artık Sermaye Piyasası Kurulu’nda. Hissedarını kazıklayan şirketleri affetmeyen, yakaladığına ceza keserken eli milim titremeyen Otorite’nin, Anel Telekom’da vereceği tarihi karar emsal olacak. Korku salacak. Bundan böyle kimse şirketini soymaya, yatırımcısını ezmeye teşebbüs etmeyecek. Şimdi tasarruf sahipleri, sermaye piyasalarında büyük ses getirecek o kararı büyük bir merakla bekliyor.
Bakalım, yıllardır yatırımcısını sömüren, kuruşa çevrilen hisselerden yeni bir voli vurmak için çabalayan Rıdvan Çelikel mi ağlayacak? Yoksa artık gözyaşları kurumuş Anel Telekom’un bedbaht yatırımcısı mı gülecek?
Son sözü SPK söyleyecek... 

“RIDVAN ALARMI” VERDİK, BU ALARM HİÇ SUSMAYACAK

Bize gelince;
Aylar önce yazmaya başladık. Manşet üzerine manşet patlattık, her satırda Anel Telekom’da dönen dolapları, Çelikel’in oyunlarını açığa çıkardık. Uyardık...
Şimdi bir kez daha ‘Rıdvan alarmı’ veriyoruz. Halka arz edilmiş bir şirketin göstere göstere küçük ortaklardan nasıl kaçırılmak istendiğine dikkat çekiyoruz.
Yatırımcının el konan haklarına, adaletin bir kenara atılmasına, tuzaklara, boşaltmalara, soygunlara seyirci kalamazdık, kalmadık, kalmayacağız.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (281)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • merhaba26 Nisan 2018 16:55

    bir de şu kipa ve migros birleşmesine göz atsanız diyorum. orda da çok pis oyunlar dönüyor. tabi konu migros olunca biraz cesaret ister herhalde....

  • merhaba02 Haziran 2017 22:24

    hani hırsızlık yapmııyor dun rıdvoş bak pisligin tek tek çıkyor

  • seda23 Mart 2017 08:59

    Yusuf diye biri yok tavandan yazıyorum da yok şöylede yok böylede 2 liradan bu fiyata getirenlerin Allah belasını versin bu ona yeter millete kan ağlattılar.15 aydır..borsa tarıhınde yok buradaki oyun ..bazıları ne karşılığı yorum yapıp duruyorsa mıllet ağlıyor

  • mehmet soylu18 Mart 2017 22:51

    kardeşim rıdvan çelikel soygunu yaptı .olay bitti bu birleşme 48 kuruşdan olamzsa vaz geçer her yıl zarar yazar bu mensa gibi 18 kuruşa gelir sürünür .anelt magdurları yöneticisi yalancı bir adam

  • polat12 Mart 2017 20:37

    facede anelt magdurları sesinde adam vidoda döktürmüş yusuf usta helalin var

  • polat12 Mart 2017 03:08

    7.5 soruşturma açılmasa idi bunalr birleşme falan yapmazdı.tezgah hazır idi .ama tasfiye olursa işleri daha kötü bunlar bu işin içinden 2 elektrik verip çıkacak .görün bakaılm yusuf beyin dedigi çok dogru..

  • YUSUF YILDIZ11 Mart 2017 20:53

    anele ayrılaa hakkı refarans fiat 1.30 anelt ayrılma hakkı referans fiat 2.30 genel kurul vazgeçti diyelim .tasfiye yada 7.5 iade ve faliyet burdan çıkan sonuş rıdvan amaca için en karlısı birleşme saygılar

  • Muhammed11 Mart 2017 18:44

    ANEL TELEKOM ARKADAŞLAR BİLANÇONUN ALTINA SIKIŞTIRILAN 7,5 PAY HABERİNİ GÖRDÜNÜZMÜ ? SPK 7,5 PAYHAKKINDA ŞİRKETTENSAVUNMA İSTİYOR ŞİRKETTEN 20.02.2017 DE SPKYA SAVUNMANIN CEVABI GÖNDERİLİYOR SPKYA AMA MALESEF ŞİRKET TARAFINDAN HİÇ BİR KAP AÇIKLAMASI YAPILMIYOR. SEMRA ÇAĞLARA BEN BU NU GEÇENHAFTALARDA SORDUM 7,5 PAYIN İASESİ OLACAKMI DİYE VERİLEN CEVAP 7,5 PAY İLE İLGİLİ BİZE YAPILAN HİÇBİR İŞLEM YOK BUNUNLA İLGİLİ BİŞİDE YOK DENİLDİ GÖRÜN BUNLARIN DALA VERELERİNİ

  • Acizky07 Mart 2017 19:13

    Borsagundem bu işin peşini bırakmayın lütfen sonuna kadar gidin 3 liradan sat 0.40 kuruştan al şirket böyle yönetilir ky bana çalışsın diyor. Tamam kimsenin zoruyla girmedik ama bunlar gibilerinin zoruyla bırakacağız.

  • Thenergize05 Mart 2017 21:47

    Arkadaşlar borsa da daha önce böylesi bir şirket birleşmesi yaşayan kimse varmı ve çıkacak netice bizim zararımızı karşılayabilirmi ?

  • Sait alp04 Mart 2017 21:58

    Arkadaslar bizi en iyi borsa gundem ifade ediyor.facebookta ...anel telekom ortakları. Bu guruba gelin birleselim.haykiralim

  • Kara dayı 01 Mart 2017 19:30

    Hadi Bunların ar damarı çatlamış bellide bir tane yetkili nası sen napıyosun demiyo bu nasıl bir adalet resmen milleti dolandırma operasyonu

  • rıdvan çelilkel27 Şubat 2017 16:02

    sizde göreceksiniz 48 ayrılma hakkı olacak

  • polat26 Şubat 2017 00:20

    magdurlar sesini gizli yapmışlar önemli şeyler yazıyor sanki yusuf bey

  • gülay20 Şubat 2017 21:01

    4 lira fiyatı 14 yıl öce ıdı.bu nasıl bır oyundur.

  • haluk20 Şubat 2017 21:00

    Yusuf yıldız bey anel mağdur grubu ne oldu uçtu mu

  • ali18 Şubat 2017 16:21

    15 temmuz bu ahmaklar içinmi sokaklara döküldük .yazık

  • Thenergize18 Şubat 2017 14:45

    Borsa gündem bu işin peşini bırakmaz iseniz çok dua alırsınız...Şimdiden sizlere çok teşekkür ediyorum...

  • haluk17 Şubat 2017 08:18

    konsilede kar iyi gelir çünkü geçen senedegösterdi

  • Thenergize16 Şubat 2017 21:55

    Arkadaşlar 4 trilyon zarar açıkladı .Şimdi ne olacak halimiz?

  • yusuf yıldız16 Şubat 2017 16:36

    safgyo ve akişgyo uzaman kuruluş raporunu inceldim ..gayet güzel 37 kuruş 9 ayda iki defa tememtdü .64 kuruşdan 87 prim .12 aylık agırlık ve 1 ay agırlık en yüksegi alınmış rapor resmi okuyun anelt magdurları sesi facede arama motorundan bulursunuz

  • Aysel15 Şubat 2017 11:57

    Yüzlerce yatırımcıyı mağdur eden sözde hayırsever rıdvan hala ky nasıl süründürürümde elindeki hisseleri alırım derdinde oyun içinde oyun oynamaya devam ediyor yetmedimi milletten aldığın ah unutma rıdvan çelik sen ölemezsin keser döner sap döner ...

  • Mehmet14 Şubat 2017 16:06

    14 aydır oyaladıkları yetmiyormu nerede spk yetkilileri yeter birleşme olacaktı neden 60 gün yatırımcı oyalandıbirleşme bahane buda bir oyalama taktiği göster adaletini yetkili SPK bu millet sizden gelek kararı bekliyor

  • nargilim13 Şubat 2017 15:24

    devlet polisi bunları araştırmalı bilgisayrlar çalındı dediler demmkki feto ile iş birligi var

  • jale13 Şubat 2017 12:44

    herkesi donuna kadar soydular 13 yıldır

  • yuusf yıldız12 Şubat 2017 10:41

    nasıl anele paylarını alırım diyorsa vertu 100 milyonda anel yapıdan para istiyor markaları sana 10 milyon na sayarlar rıdvan rahat ol mustafa ünal sana yedirmez bu hırsızlıgı adama kusturur

  • yuusf yıldız12 Şubat 2017 10:39

    markalar degersizdi iade olunca birleşme kaçınılmaz oldu bir de anel yapı olunca ama 48 kurş degil 5 ayrı işlemde 5 tl dese spk razısınız çünkü vertu 20 tl istiyor hisse başı sizden

  • admin09 Şubat 2017 22:41

    7,5 pay gerçek deger 15 milyon olması lazım adam vermiş 3,5 milyona ayıp çok ayıp sen sat biz 500 milyon verelim yapıya

  • hak arayan09 Şubat 2017 22:39

    şirketin parasını kayıt dışı kaçır yalıda otur ..son model arabaya bin...bu ülkede adalet varsa ..adalet yerini bulur

  • mehmet09 Şubat 2017 15:45

    adam bu kadr yüzsüzü olamaz fırsatcı ama unuttugu bişe var spk sana yedirmez bey efendii

  • admin09 Şubat 2017 14:36

    öyle anel tekomun sırtından yapı yap sonrada anele bedava ver kim yer bunu rıdvan kim bebekmi var karşında

  • admin09 Şubat 2017 14:35

    15 tl verirsen kagıt başı o yapıya sahip olursun

  • admin09 Şubat 2017 14:33

    bu kadar insanları yoldunuz vertuya diş geçiremedin ..helal sana vertu ..15 aşagı kabul etme ya yapıya 125 milyon verir

  • nazlı09 Şubat 2017 14:25

    allah bunları bildgi yape vertu döküldü sanarlar asıl vertu dökülse hapı yutacakdık ..son raund oynanıyor...kavine ile aynı saftalar...

  • kamil09 Şubat 2017 13:25

    Rıdvan çelikel acaba dünyada bir örneğin varmı merak ediyorum 13 yıl oldu halka arz ettığın şirket.Sonuç yorumlara bak ..halini gör ahlı para çıkar kardeşim unutma ağlayanın malı gülene hayır etmez...

  • polat09 Şubat 2017 12:39

    bu ülkede baklava çaln 10 yıl milyonları götüren bey olur

  • yusuf yıldız08 Şubat 2017 23:56

    bu ülkede başımızda resi varsa sessiz kalmaz bu olaya

  • muhammet08 Şubat 2017 23:54

    aynen kardeşim bunu devlet bilmeli kime hizmet ediyorlar ..bu paraları nereye nasıl katarılıyor hesabı devlet sormalı ..devlet büyük bu soygun daha olmadı ...devlet baba yaptırmaz..

  • ismail08 Şubat 2017 23:53

    receb baba tayib baba erdogan baba bu adamlar halkını soyuyor

  • yıldız bey08 Şubat 2017 19:09

    bu iş çoooooooooooooook uzacayacak çayınızı için keyfinize bakın bakalım ne çıkacak birleşme oyunu sonucunda spk 5 ayrı işemi görse 1 lot a 1 lot verse rıdvan bey sevinir verusa üzülür ..verusa son hamleyi yapmaya hazırlanıyor.

  • yıldız bey08 Şubat 2017 19:06

    sizde inandınızmı birleşme olacak diye ..anel yapı paylaşamadılar...sizleri ezdiler ..100 milyon para alsaydı yapıdan holandalı şirket almıştı onun adıda vertu

  • elvan08 Şubat 2017 18:14

    14 aydır oyaladılar milleti.gerçekten helal olsun şi benzeri yok

  • polat08 Şubat 2017 15:12

    devlet el koyar yakında

  • polat08 Şubat 2017 14:30

    tayyib baba duyar sa anele gider yapıda yalılarda kaçacak delik ararlar

  • Muhammed 08 Şubat 2017 12:11

    Değerli spk üyeleri önce elinizi vicdanınıza koyun anel telekom yatırımcısını düşünün kaleminiz yanlış yazmasın

  • polat08 Şubat 2017 09:47

    biz parayı sokadan süpürmedik ama galiba millet canını sokakda bulmuş şirket yetkileri

  • net düşünce08 Şubat 2017 08:56

    tahtaya tavandan alıcı girse birleşme olmzsa nolcak hadi 1 ay bazı geç o zaten olmaz

  • hacı reis 07 Şubat 2017 21:35

    hangi denetleme kuruluşu mataematikden yol alcak alsında görelim anel yapı başına yıkarız

  • zeynep07 Şubat 2017 18:49

    dünyanın en büyük soyguna evet derlerse bizde sandıkda hayır deriz o kadar

  • yuso07 Şubat 2017 18:03

    ben şu an ilgelenmiyom fiat ile pozisyonumu korum sonuna kadar

  • mehmet07 Şubat 2017 17:43

    http://www.borsagundem.com/haber/spk-uzmani-fetoculere-dava-acildi/1166391

  • Murat c.07 Şubat 2017 17:05

    Arkadaşlar hissesi olan biraz daha sabretsin hatta maliyet düşürmeye çalışsın ,korkmayın hakli olan kazanir YT degildir

  • yusuf yıldız07 Şubat 2017 14:20

    1e bir dünden razılar ama bakalım ..

  • yusuf yıldız07 Şubat 2017 13:27

    kotdan atılsa açık artırımla mal varlıgı satılır ..böyle dese spk 5 tl tabi efendim diyecek pozisyondalar

  • polat07 Şubat 2017 12:44

    5 ayrı işlem son bir ay.180. 1 yıl. 5yıl.pay alımı..hepsi nin en yüksegi

  • polat07 Şubat 2017 12:33

    5 ayrı işlemde 5 yıldan baz var

  • mehmet07 Şubat 2017 12:04

    değerleme kuruluşu Garanti Yatırım duyumu var doğrumu bilen varmı..5 ayrı fiyat değerine göre tesbit bir taneside son beş yıl...

  • hakan07 Şubat 2017 12:02

    hisseye alım girdiğim an satan adam geri çekiyor satışı.deneme yapın görün vermiyor kimse.bu şahıs

  • admin07 Şubat 2017 11:54

    5 ayrı işlem derse 2.31 anele fiatı anelt 3.75 ayıkla pirincin taşını

  • polat07 Şubat 2017 09:43

    15 temmuzda biz sokakaga bu adamlar zengin olsun diyemi çıkdık

  • polat07 Şubat 2017 09:40

    hisse 55 kuruşdan pat kapanıp refarnas fiat ayrılma hakkı 2 tl olma ihtimali yüksek

  • polat07 Şubat 2017 09:39

    fiatlama neyi fiatlar ..referans fiat ne çıkcak ona yakın bir fiatlama yapar ..mal alımlarla ..yüzde 80 o fiata yakın fiata gelirsek ..sorun yok demek

  • polat07 Şubat 2017 09:30

    hisse fiatlaması bir işe yaramıyor sadece mal kapma kaptırma izleyecez

  • polat07 Şubat 2017 09:27

    şu an bir haber anlaştıkları uzman kuruluş olur ..bu fiatlamaz

  • derya07 Şubat 2017 09:14

    galiba ışık göründü olumlu haberler kap a düşecek gibi 2 güne kadar

  • canı dayk istiyor07 Şubat 2017 09:13

    bu adamlar bu ülkede bunu yaparsa bu süreçde siyasi çok malzeme çıkar reis duyarsa varya

  • polat07 Şubat 2017 09:10

    devlet acil harekete geçip el koymalı şirkete haklısınız ..çünkü para nereye gitgigi belli degil borsa gündem sormuştu daha önce ama cvp sız kaldı

  • nargilim07 Şubat 2017 08:54

    bu adam nasıl zengin olmuş kimin maaşalıgı yaparak araştırılsın ..bu para nereye hangi hizmete aktarılıp şirket zarar ediyor ...

  • cevahir 07 Şubat 2017 08:53

    bu adamalr hakkında devlet acil toplanıp işlem yapmalaı bu paralar nereye aktarıldı 62 milyon dolar okyanus ötesinemi yoksa

  • cenk07 Şubat 2017 08:49

    açık artırmada 700 milyon verilecek bir yapı nasıl oluyorda 20 milyon gösteriliyor hayret demi ..bir kira parasına hisse almaya çalış

  • cenk07 Şubat 2017 08:47

    çok haklısın polat kardeş ...bu adamın yaşı 70 olmuş ...kendi ölse çocuklarını bu para türkiyede kurtarmaz ....

  • polat07 Şubat 2017 08:45

    4 dolardan halka arz et hiseyi 1.50 bile razı tam meyvesini alcagı yapıyı ele geçirecem de uzman kuruluşlara kaç para peş keş çekcen onu söyle ..bu işi kaba kuvet çözer senin adam olman için

  • polat07 Şubat 2017 00:39

    bu rıdvan eger bu şiketi birleşmeden önce satarsa şaşmayın .tekkap haberi ile

  • polat06 Şubat 2017 23:07

    anlaşılan 500 milyonun üzerinde dgerde bir varlık anlaşılmayan ney 24 maddenin arkasına sıgınmak onlrda biliyor başlarına hangi kar yagacak ..pempemi kırmızımı .ne 1 ay bilmem ney ..spk senden benden iyi biliyor bunları acele yok .ne topladıalrsa o kar ..

  • hakan06 Şubat 2017 21:13

    alıcı çok fakat verici yok anlaşılan..

  • polat06 Şubat 2017 19:34

    12 milyon imtiyazlı hissleri 1 tl veriyom versene bana ben talibim ..söylüyom semraya kıvırıyor ..göreceli möreceli ne diyorsunuz siz 1 milya eden bir yapı açık artırmada düşünün 48 kuruşa alabilirmi..spk onay mı verir akıllı olun ey millet malınıza sahip çıkn

  • meral06 Şubat 2017 18:11

    piysasayı dolandıran her kimse her şey bu kadat basıt sanıyor ülkemızde ohal kanunu var şu an ve Cumhuriyet savcılarımız var görevleri başında kamu haklarını sonuna kadar savunacak..

  • meral06 Şubat 2017 17:33

    yazılanlara bakıyorum acaba göz göre göre 3.74 tl den indirdiler ve bu paralar ile alınanları ucuza başka yerlere devrederek şirket içersini boşaltmaya kalkmışlarsa ve bazı kişler buna göz yummuşsa 10 kere düşünmek lazım..İki şık var ya yatırımcılar bilanço-bedelli-bedelsız-bölünme-satış-alış-harcamalar okuyamıyor yada şirket özel uygulama yapmış o zaman büyük suç...

  • yusuf yıldız06 Şubat 2017 15:27

    tirilibor faiz oranı faliyetsizlikden beri 48 kuurş sade ona çıkyor

  • yusuf yıldız06 Şubat 2017 15:26

    yakında hepsi tutuklama kararı çıkar bu kadar şikayet aksiyon yalan hırsızlık

  • polat06 Şubat 2017 15:15

    öyle kolaymı dafter degerinin altında kaymış bir hisseye 1 ay referans fiat biçecek sizde inandınız mı? çok sürmez satış haberi düşer

  • mehmet06 Şubat 2017 12:27

    3.74 tl den 2005 yılında halka arz et milletten parayı topladığı para nereye yatırım olmuş yatırım olmuşsa hisse neden yerlerde sürünüyor

  • yusuf yıldız06 Şubat 2017 12:07

    15 temmeuzu burda yaşıyoruz vallah billah

  • yusuf yıldız06 Şubat 2017 11:09

    sayın vekilim sekreteri beni araryıp bütün notları almıştır saygılar

  • nazlı06 Şubat 2017 11:03

    devlet sana sırt döncek .merak etme anele elinden gidecek

  • nazlı06 Şubat 2017 10:43

    bunlar fetodan emir alıyor .yakında izleyin olacakları ülkeden kaçacaklar

  • yuusf yıldız06 Şubat 2017 08:59

    gündogmadan neler dogar haci bakarsın hepsi delikde

  • nazlı06 Şubat 2017 08:58

    semra çaglar bizimle dalga geçiyor ..ardımız zaman bizim para ile yapı yaptınız .milyonlar hortumladınız

  • yusuf yıldız06 Şubat 2017 08:53

    şahsen ben telefonla en 15 millet vekili aradım ..hepsi harekete geçti ..humanistelrin bu ülkede işi yook

  • reisin adaleti06 Şubat 2017 08:52

    herkes tanıdgına telefon açsın..millet vekili ..reiis bu süreçde bunlara yapacgını en iyi o bilir

  • net düşünce06 Şubat 2017 08:47

    ne demek ben istedgimi yaparım faliyeti duruurdum ..malı beddava alacak pozisyonu yakalarım

  • net düşünce06 Şubat 2017 08:46

    reis duysa ögrense mal varlıgına el koyar ..sürer bunu cem uzan gibi

  • nargilim06 Şubat 2017 08:43

    devletin harete geçip çelik elin malına el koymalı

  • ezametdin06 Şubat 2017 08:42

    bunlat bu ülkede bunu yapmaya kalkıyorsa arkalarında feto var

  • cafer06 Şubat 2017 08:41

    bunlar kesin fetöcu yoksa buna cesaret 15 temmuzdan farkı ney

  • şef kılıcı06 Şubat 2017 08:40

    bu kritik süreçde devlet birde bunlara fetodan dalarsa şaşmam

  • yuusf yıldız05 Şubat 2017 21:28

    anelt magdurlarının sesi olarak facedeyiz

  • santoku05 Şubat 2017 21:08

    recep tayyip erdogan duymasın yemin ediyom el koyar ülkeden sürer

  • santoku05 Şubat 2017 21:06

    takasalarda bir yerden bir yere aktarım aracı kurumalr bedavımı çalışıyor

  • santoku05 Şubat 2017 21:05

    buaralar süperme oyunları gelebilir.

  • santoku05 Şubat 2017 21:04

    ne garip bu ülkede spk ne iş yapar

  • damacusss05 Şubat 2017 21:04

    harbiden bakalım anelt verusanınmı olacak görcez

  • damacusss05 Şubat 2017 19:47

    tahtanın hakimi olanlar degiş tokuş 4 milyona yakın hisseyi kapmak için alavre dalevere iş yapıyor takasalar öyle dedi..

  • yusuf yıldız05 Şubat 2017 17:16

    millet vekilleri ile görüşmelere başladım..tek tek benim adamı yusuf yıldız

  • yusuf yıldız05 Şubat 2017 17:16

    rıdvanın temsilcisi oku bunalrı anlat top rıdvana

  • yusuf yıldız05 Şubat 2017 17:15

    millet ayaklandı ..cumhur resise şikayet maili yagıyor ..şu kritik seçim arafesinde

  • yusuf yıldız05 Şubat 2017 10:24

    anel yapı alsın .anele ödesin paraasını şirkete para girsin..talibi çok ben bile alırım

  • yuso05 Şubat 2017 10:23

    pardon 6 anel yapıda vertunun payı yok

  • yuso05 Şubat 2017 01:46

    vertu degilmi baş aktör ..markalar elinden giti diye .vaz geçti..sonra göz altına al diye baskı yaptı..şimdi markalar iade ..yakında bir sabah satılmış haberi alırsınız

  • yuso05 Şubat 2017 00:45

    mademe markalrın degeri yok bana verin ben alayım ..yada anele paylarını 24 payını satın 48 kuurşdan yarın alayım

  • yusuf yıldız05 Şubat 2017 00:44

    holandadaki aktör kim vertu ..anele payları alcakdı baktı ki markalar gidiyor .olmadı..

  • yuso04 Şubat 2017 23:53

    birleşmede rıdvan nasıl karlı çıkar..94 anel yapı payı olunca .istedgi faitdan vertu atar yapıdan..tabi istedigi dedi isek..maliyetin yarısının altına.bu 1 vertu .hisseleri boşaldı ise ..buda 2 .refaran fiatdan ayrılma en 1 burdada avantaj var..hem ky hem vertudan ..birde aşagıdan mal aldılar ise ohhh kaymak

  • yuso04 Şubat 2017 23:51

    holandlalı şirket 1.50 anele paylarını alayım diyor..ama markalarıda istiyor..siz düşünün holdandaki aktör kim

  • yuso04 Şubat 2017 23:50

    spk onay gelmeycegi bile bile bu lades oyunu kime..vertu telekomu alırım diyor..anel yapıdaki payına 50 milyon ver diyor.bunlar kapı arkasınında konuşulanlar

  • hakan 04 Şubat 2017 22:19

    yuso kardeşim faaliyetsiz kaldığı dönem anladığım kadar fiyatı zaten tepetaklak olduğu dönem o yüzden dikkate alınmıyor.şirketin faal halde iken yani çalışırken imkb de görmüş olduğu değer dikkate alınıyor dediğine göre bu fiyatta ortalama 2.50 olması lazım grafiklere baktığında ..bizleri resmen batırdılar.ivedi gereği yapılmalı yetkılı kurumlarca.şirket görmüyormu sudan ucuz fiyatı.3.74 2005 yılı fiyatı.yani şu an en az 7 lıra olması lazım bu hıssenın

  • yuso04 Şubat 2017 18:45

    defter degerinin altına sarkmış kagıt şahibelidir..spk bu deger altından kabul etmez..bu şu anlamı taşımaz defter degerinden birleşecek diye..ayrılma hakkı 99 kuruş altı oamaz son nokta en kötü senaryo..bu bundan sonra 5 ayrı işlem geçerli.oda olmazsa faliyet dönemine gider.oda olmazsa çagrı yapmak için geçmişte fiatlar baz alınır

  • SEZAİ04 Şubat 2017 17:06

    12 YIL ÖNCE 3.74 TL DEN ALDIĞIM HİSSE NEREDE http://www.spk.gov.tr/indexpage.aspx?action=showpage&pageid=731&submenuheader=null

  • SEZAİ04 Şubat 2017 17:02

    12 YIL OLDU 3.74 TL DEN ALDIĞIM PARA NERDE

  • sezai04 Şubat 2017 17:02

    Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri San. ve Tic. A.Ş.HALKA ARZ ŞEKLİ Sermaye Artırımı NOMİNAL TUTAR 9,000,000 SATIŞ FİYATI 3.74 SATIŞ HASILATI TL .33,660,000 SATIŞ HASILATI USD 25,104,415 usd RIDVAN BEY 2005 YILINDA YAKLAŞIK 12 YIL OLDU BU PARAYI NE YAPTIN..http://www.spk.gov.tr/indexpage.aspx?action=showpage&pageid=731&submenuheader=null

  • seza,i04 Şubat 2017 15:29

    Birileri her dakika anel t ile ilgili yorum yazıyor kardeşim canımız yandı çık öne bilgin varsa dolandırıcıları yakalat..gerekli mercilere yapmış olduğun suç duyurularını yayınla ki burada her şey küçük yatırımcı görsün burada yapılan fiyat düşürme politikası hiç bir yerde yapılmadı -herkes mağdur patron uyan artık yatırımcına sahip çık imkb endeks 86 bin.sen faalıyetsızmısın kardeşim cevap ver.gelirlerini açık yaz kı küçük yatırımcı gülsün

  • sezai04 Şubat 2017 15:06

    borsa gündem hergün anelt de yapılan dolandırıcılığı yazıyorsun bırazda bu dolandırıcılığa karşı küçük yatırımcı ne yol izlemeli onu yaz...

  • a04 Şubat 2017 15:05

    Rıdvan amca burayı okuyormusun bilmiyorum anel telekomda oyun dönmesine izin vermeyin asla ohal dönemindeyiz hissede oyun yaparak buraya düşenler araştırılıp içeri girdiğinde bir daha çıkamaz da.şirket para basıyor gayrimenkul kıra geliri markalar her şey var .hisse gerçek değerinden 1 ay içinde yüzde 700 zarar ettirildi küçük yatırımcaya.2016 da 2.68 tl idi şimdi 0.59 kr.yetkililere sesleniyorum her kim milletın parasını dolandırmışsa ivedi içeriye alınmalı...

  • aynur04 Şubat 2017 15:04

    Rıdvan amca burayı okuyormusun bilmiyorum anel telekomda oyun dönmesine izin vermeyin asla ohal dönemindeyiz hissede oyun yaparak buraya düşenler araştırılıp içeri girdiğinde bir daha çıkamaz da.şirket para basıyor gayrimenkul kıra geliri markalar her şey var .hisse gerçek değerinden 1 ay içinde yüzde 700 zarar ettirildi küçük yatırımcaya.2016 da 2.68 tl idi şimdi 0.59 kr.yetkililere sesleniyorum her kim milletın parasını dolandırmışsa ivedi içeriye alınmalı...

  • ferdi04 Şubat 2017 15:01

    BORSA GÜNDEM AYHAN ÖZTÜRK HAKKINDA HABER YAPMIŞ GÜZEL PEKİ AYHANI KULLANAN PATRONLAR NEDEN İFŞAA EDİLMİYOR AYHAN NEKADAR SAHTEKÂRSA ONU MİLLETİN BAŞINA MUSALLAT EDENLERDE OKADAR SAHTEKÂR DEĞİLMİ

  • poyraz-karayel04 Şubat 2017 12:31

    murat c. nın yazdığı konuyu herkes spk ve cumhurbaşkanına yazsın.

  • Murat c.04 Şubat 2017 12:11

    SPK yüzde 7.5 amel yapi paylarını iptal etmeden ridvanin planları işlemeye devam eder,sonuç nasıl olursa olsun kazanan o olur, Bu sebeple birleşme her turlu anelt ve amele nin zararına sayılır

  • poyraz karayel03 Şubat 2017 23:25

    Allah hırsızlık yapanlardan liğme liğme çıkarsın hisseyi gerçek değerıne çıkarmıyor küçük yatırımcıyı bıraz daha nasıl soyarım derdınde ey spekkkkk aklını başına al

  • yusuf yıldız03 Şubat 2017 21:15

    rıdvanın mal marvılıgına el koyduracam

  • yusuf yıldız03 Şubat 2017 21:15

    avukat işinde bizde alavare olmaz ..kervansarayın avukatı

  • yusuf yıldız03 Şubat 2017 21:13

    uzman kuruluşlar imzalasın hepsine 700 kişi ile dava açarım

  • yusuf yıldız03 Şubat 2017 20:44

    öyle kolay degil bir ay aritmetigi ile alırım ben demek..

  • yusuf yıldız03 Şubat 2017 20:43

    http://www.dunya.com/kose-yazisi/birlesmede-azinlik-pay-sahiplerinin-ayrilmasi-ve-kvk-devir-hukumleri-i/24780

  • yusuf yıldız03 Şubat 2017 20:41

    ben sipek degilim ki

  • ufuk03 Şubat 2017 19:06

    Yusuf hocam al götür şu hisseyı artık gerçek değerine 14 aydır bıktık...

  • yusuf yıldız03 Şubat 2017 15:55

    anele defter degeri 3,80 bedelsizi düş 1.33 anelt 99 kuruş bunun dışında spk lades tutuşamaz rıdvoş

  • Akhan03 Şubat 2017 12:13

    Bir insan nasil bu kadar alcalabilir anlamak mumkun degil. Sonunda girecegin 2 metre mezar...

  • oyy03 Şubat 2017 11:17

    N e güzel günü arkadaşım 10 yıl önce 4 lira civarından halka arz et 10 yılı geçkin halkı ağlat hiç güldürme hep mahkeme ala vere ile uğraşarak halkın parasını çarp-olayı verusa vb ortaklar üzerine at 2 ay önce 1.50 ıken spk kararı ıle yakın ızleme de 0.60 tl ye düşür.2016 yılında en yüksek fiyat 2.68 tl ol.Bu ne güzel iş ..Yasa ve kanun boşluklarını araştır nasıl milleti çarparım nasıl oyalarım diye.2016 yılında 1 yıl tam Hollandalı şirket ile milleti kandırmışlar burada çok büyük hırsızlık ve soygun var yetkılıler gereğini ucıu nereye kadar giderse yapmalı.Grafik-kap haberleri-bedelli-bedelsiz her şey araştırılmalı1 aydır spk denetim yapıyor dıyor semra çağlar sonuç ne kardeşim millet kan ağlıyor yüzde 700 zararda.borsa gündem yatırımcı ne yol izlemeli onu yaz kardeşim..

  • ŞAZİYE03 Şubat 2017 11:00

    borsa gündem yatırımcı ne yapması lazım onu yaz millet kan ağlıyor hangi yolu ızlemelı.

  • POYRAZ KARAYEL03 Şubat 2017 10:56

    ORTADA MAL VE PARA VAR BU ADAMLARA ÖYLE OLMAZ BÖYLE OLUR DİYEBİLECEK İYİ BİR GÜÇLÜ SPEK LAZIM ..O ZAMAN ŞİRKET BAK NE YAPIYOR.UCUZA MAL TOPLAMAK İÇİN HİSSEYI BASKI YAPIYOR

  • bulent03 Şubat 2017 09:51

    sattım kurtuldum

  • aslı03 Şubat 2017 09:50

    Yusuf hoca kurtar bızı..

  • yusuf yıldız03 Şubat 2017 08:58

    belkide bize gülüyorlardır..için için ..burda 6 ay sürmez birilerine hasip cezası gelir

  • yusuf yıldız03 Şubat 2017 08:34

    spk adam gibi çözüm bulmazsa işin rengi şiddete dönecek

  • yusuf yıldız03 Şubat 2017 08:20

    dogan gazete vehurriyete üst basamak sınırı istendi referans fiatı 66 olan hür gazate 1.20 refarans fiat istendi

  • yusuf yıldız03 Şubat 2017 08:19

    ayrılma hakkı aritmetigi zaten her şeyi ifade etmiş .adıda rerafrans fiat olarak yer almakta

  • yusuf yıldız03 Şubat 2017 08:18

    anel magdurlrında yanlış olmaz..yanlış yapacak olan da ararmızda barınamaz

  • yusuf yıldız03 Şubat 2017 08:16

    anel magdurlarında birleşelim..

  • yusuf yıldız03 Şubat 2017 08:15

    holladan gelen evraklar vardı noldu ..yollayın borsa gündeme ..foto kopilerini

  • yusuf yıldız03 Şubat 2017 08:14

    noldu bazı arkadaşlarda hollandaki 100 eruroluk şirketin evrakları

  • yuusf yıldız03 Şubat 2017 08:13

    semra çaglar insanlara yanıltıcı bilgi vermektedir.refarans fiatları bazları ile hayatları yalan spk geçir şunlra cezayı

  • yusuf yıldız02 Şubat 2017 22:42

    ayrılma hakkı fiatı ile kotdan çıkma yani fiat belirleme 24 madde ilgilendirir aşagıdaki ek ilaveler

  • yuusf yıldız02 Şubat 2017 22:40

    30 günlük sıranın dışında ialave yöntemlerle ve sürelerle fiat belirleme demiş spk başkanı

  • yusuf yıldız02 Şubat 2017 21:41

    devlet el koymalı ..bunlara bu ülke haram

  • yusuf yıldız02 Şubat 2017 21:39

    tarihde görülmemiş oyun şirketler para babası ama anelt içi boş

  • yusuf yıldız02 Şubat 2017 21:38

    uzman kuruluşlar imza atarsa onlara dava açarız

  • yusuf yıldız02 Şubat 2017 21:35

    şirket faliyeti yok anel yapımı tek derdi milletin sırtından yaptın bu samsunlular hep mii

  • yusuf yıldız02 Şubat 2017 21:33

    fiat belirleme esnek madeeler içeren şeyler var dedigimde semra bana diyor ..daha bişe belli degil siz anlayın

  • yusuf yıldız02 Şubat 2017 21:32

    bu iş onların istedgi gibi olursa çok şeyler olacak

  • yusuf yıldız02 Şubat 2017 21:30

    adil ayrılma hakkı fiatı adil olmazsa bunu telefa etmelrinin yolu yokdur.

  • yusuf yıldız02 Şubat 2017 21:28

    faliyetin durdugu ile kap haberi geçmişmi?

  • yusuf yıldız02 Şubat 2017 21:26

    nerde şu vatşap da hollandan evark geldi diyorlardı ..paravan şirket ile ilgili,

  • yusuf yıldız02 Şubat 2017 21:26

    demekki anlaşmışlar

  • yusuf yıldız02 Şubat 2017 21:26

    50 bandının altına fiatı baskılayan verusa yok pahasına

  • yuusf yıldız02 Şubat 2017 21:24

    bu birleşme adil olmazsa ülkede borsada kaos olur..

  • yusuf yıldız02 Şubat 2017 21:05

    krvin avukatını tutalım .hiç önemli degil ..anele hissesi versin isterse fark etmez ..adam kök söktürdü..

  • yusuf yıldız02 Şubat 2017 21:03

    adam çakal olunca spk kurt olur merak etmeyin

  • yusuf yıldız02 Şubat 2017 20:56

    birleşme kriterleri var spk bültenden okuyun ..şartlar uymazsa olmaz

  • yusuf yıldız02 Şubat 2017 20:55

    zaman kazanma takdigi olabilir..çok şirket birleşemedi

  • cemil s02 Şubat 2017 20:07

    bu hisse 3 yıldır psikolojımı bozdu .doktor raporu aldım mahkemeye başvuracağım

  • poyraz karayel02 Şubat 2017 19:59

    inanılmaz ama gerçek 0.60 kr...

  • mehmet02 Şubat 2017 19:58

    bu hisse şu an en az 4 lira olması gerekır kesınlıkle girmeyın bu hısseye bırılerı oyun yapıyor özel fiyat ayarlaması yapıyor...mal var para var hisse yerlerde bu ne lahana ne turşu yufuf hoca....

  • yusuf yıldız02 Şubat 2017 16:00

    anel magdurlara gelin her bilgi veryim

  • şaziye 02 Şubat 2017 15:23

    Yusuf hocam anelt daha değerli bir hısse bence sebeb halka arzı anele den önce bedellı-bolunme bedelsız ve varlık değeri ayrıca spk kararı ile hemen 1.50 tl den 0.60 tl ler ..yanı ayağa kalkdıracak bır spek lazım yem yapmayacak kımseyı duasını alacak.

  • şaziye02 Şubat 2017 15:18

    Yusuf hocam 2016 yılında 1 yıldır oyaladılar Hollanda dıye şimdi bıleşme..bir el atın bu hısseye hocam

  • yusuf yıldız02 Şubat 2017 14:17

    fiat serbest fiat haberi son kapndıgı gün akşam gelir oda işinize yaramaz garantisi yok ama anele kalmak mantıklı

  • yusuf yıldız02 Şubat 2017 14:16

    5 ayrı işlem haberi kapa düşünce 10 tavanı var

  • yusuf yıldız02 Şubat 2017 14:13

    borsada oluşum fiatı belirler 5 ayrı işlem defter degeri iş görmez .. yanıltıcı bilgi..ama birleşme olunca anele fiatı serbest fiatdan tahya açılma olsaı ihtimali güçlü isterse şirket 10 tl yazar ..en önemli konu bu bu kagıt tavanla bunu satın aldı ..ve 5 ayrı işlemi ..büyük

  • şaziye02 Şubat 2017 12:46

    alarm susmayacak yazmışsın defter değeri gerçek değeri bunlardan bahset birleşme nasıl olur nasıl olması gerek hısse ıle ilgili bunları yaz

  • ırmalk02 Şubat 2017 12:44

    borsa gündem yazarı kardeşim anele-ve anelt yı karşılaştırma yap bedelli-bedelsız bölünme durumuna göre varlık değerlemesıne gore çağrı fıyatı kaç olması lazım onu yaz

  • poyraz karayel02 Şubat 2017 12:41

    yusuf bey tamamen doğru yazmış her şeyi.sağlam bir spek aranıyor hisseyi gerçek değerine taşıyacak..şu an kimseler satamaz nedeni herkesin zarar çok büyük..

  • ismail02 Şubat 2017 12:39

    Yusuf hocam al götür şu hisseyi 5 liralara..bak o zaman millet nasıl peşine düşüyor patron dahil...

  • nadir s02 Şubat 2017 12:17

    millet kan ağlıyor günah-ayıp-terbiye-vebal iye kelimeler var..yeter artık...2 aydır milleti iyi oyaladınız.endeks aldı başını gitti.tüm hisseler uçtu.bu yatırımcısını yüzde 700 zarar ettirdi el insaf be...

  • lale02 Şubat 2017 11:25

    bamanlar gözde en dürüst hissesi vay be

  • meral02 Şubat 2017 11:24

    daha 40 gün önce 1.50 civarında dolanıyordu.Özellikle faalıyetsız bırakıldını çocukda biliyor.işin içerisinde olanlar az kaldı hapis yoluna--resmen dolandırıcılık yapuldı.issenın gerçek değeri 5 lira ümranıyedeki gayrımenkulun 1 aylık kirası şu an anel Telekom fiyatı değil gerisini siz düşünün...

  • yusuf yıldız02 Şubat 2017 09:08

    veeselam rıdvoş bu şekil manipilasyonla birleşmeye falan gidemez .eger seçeneklerde adil bir kavram olmasa idi ..spk garantörlük almışdır fiat bazında .serbest fiat açılımı bedelli gibi adil çagrı ona pek dokunmaz be mevzuatda

  • yusuf yıldız02 Şubat 2017 08:40

    rıdvanın b planı vardır ..eger bu adil birleşme olacagı kesin spk af etmez ..ama onlar için bir şey degişmez ki.halka açık kısım anele geçse çok lot verse 1 tl cebinden para çıkmıyorkii ayrıca işine geliyor ..burda tezat şu .büyük ortak olmayınca .kendileri zorlayan bir unsur yok .

  • yusuf yıldız02 Şubat 2017 08:37

    onlarda biliyor adil birleşme olacagını adil birleşirlerse serbest fiatdan tahta fiati degişir istedgi fiatı yazma hakkı var ..15 de açar kagır yani anele daha önce yaşandı birleşmellerde

  • Masum yatimci02 Şubat 2017 01:30

    Yusuf bey dilimizde bir deyim var günümüz siyasetçileride kullanmaktadir,minareyi çalan kılıfını hazirlar.ridvoş'ta kılıfını hazırlamıştır herhalde milyon dolarları yoneten patronun yanindakilerde ilk okul mezunu değildir herhalde mürekkep yalamişlardir bir başka değişle dirsek çurutmuşlerdir.bile bile lades olmaz illaki bir hesabı vardır eğer hesabı yanlış yapmışsa bağdattan döner bağdattan dönmezse Yusuf beyden yani sizden dönecektir umarım saygılarımla..

  • yusuf yıldız02 Şubat 2017 01:14

    ortalama 1 anelt hiseesi 2 anele hissesi olacak adil olursa serbest fiat açma olursa 15 tl açarlar hisseyi offff ne kaymak ..rıdviş birde bedeli yapar bi bakmışın anel yapı 3 olmuş..işini bilir rıdviş

  • yusuf yıldız02 Şubat 2017 00:54

    spk herkes fax çeksin ..soyulduk diye ..adil çagrı fiiatı ve birleşme diye

  • yusuf yıldız02 Şubat 2017 00:46

    bir ay baz alınmayacagını 24 esnekligi bu ülkede bilmeyen yok..ama bunalr neden birleşme modeline gittiler .zorlama ile yoksa bireyselmi.bireysel gittiise amaç ulaşamazlar..direkde patlar..esnek olan 1 ay aritmatik..agır bir aritmatige dönüşür..spk uzmanları uzman kuruluşlar degilde kendilerin gitmesi güzel

  • Masum yatirimci02 Şubat 2017 00:13

    Yusuf bey anlaşılan ridvoş hakkında çok şeyi biliyorsunuz.belki ceza alacak belki sizde bir yatırımcı olarak adeletin sağlanmasında yardımcı olacaksınız.Bu biz yatırımcılar için güzel birşey başka patronlara ibret olması için,ben affınıza sığınarak öğrenmek isteğim tek şey biz küçük yatırımcılar olarak zararlarımizi telafi edebilecek mıyız? Yoksa SPK cezayı kesip ridvoş'ta cezayı ödeyip burdan sadece devletmi kârlı çıkacaktır.

  • yusuf yıldız01 Şubat 2017 23:48

    uzman kuruluşlar yerine spk uzmanları degerlendirme için şirkete gittiler şok şok şok

  • yusuf yıldız01 Şubat 2017 22:59

    5 ayrı işem akfen modeli çok agıra pahalı olacak size

  • yusuf yıldız01 Şubat 2017 22:58

    semra 24 şeffaf ve esnek hükümlerini avukatlarınız iyi okusun yada gözlük alsın

  • yusuf yıldız01 Şubat 2017 22:35

    çokmu acıydı mele men taze çayı bırakdın . hemen hatırlarsın 8 e degilde 16 sattıgını

  • yusuf yıldız01 Şubat 2017 21:45

    sen harılarsın arazi satışını 8 milyon .spk dedi 16 iyi hatırla rıdvoş

  • yusuf yıldız01 Şubat 2017 21:40

    semra hanım bunları oku patronuna .zaten sizi adam deyip aramyacam

  • yusuf yıldız01 Şubat 2017 20:33

    5 ayrı işlem hesabını avukatların söylemedimi sana 2 anele 1 anelt yapar demedilermi

  • yusuf yıldız01 Şubat 2017 20:31

    birde canlı yayın yapayım hırsızlık nasıl yapılırmış ögrensinle r lazım olur

  • yusuf yıldız01 Şubat 2017 20:31

    ya haci şam tatlı kaç para rdıvoş parlak ona bedava

  • yusuf yıldız01 Şubat 2017 20:29

    rıdvoş spk agır yaptırımlarından geçiyorsun biliyoruz..

  • yuusf yıldız01 Şubat 2017 20:28

    rıdvoş avukatları degiştir bence .

  • yusuf yıldız01 Şubat 2017 20:25

    48 kuruşdan bu senedi alsın ben kafamı kesecem ..saçımı .profi resmimi facede bülent ersoy resmimi koycam

  • yusuf yıldız01 Şubat 2017 20:23

    24 madde öyle der ama spk derki rıdvoşa sen gel hele 5 ayrı işlem hesabı yapalım kaçma şansıda yok 5.02 görmüş ..fiatdan çagrı yap derse nolcak rıdvan nereye kaçacak villamı aldım diyecek..yalımı aldım diyecek

  • HAYATİ01 Şubat 2017 19:17

    NEDİN BEY 3.40 DAN HALKA ARZ ETTİLER MİLLETİ TALAN ETTİLER.BİR ZAMANLARIN FLAŞ HİSSESİYDİ.. ANCAK DÜZENBAZLARA RIDVAN AMCA GÖZ YUMDU GİBİ..

  • şakir01 Şubat 2017 16:15

    bir zamanların en değerli ve en gözde hissesi yerlerde sürünüyor..inanılmaz ama gerçek..

  • nedin koşar01 Şubat 2017 12:05

    arkadaşlar Cumhurbaşkanımız altın ve yerli sermayeye yatırın dedı tv kanallarında..bizler 1.50 tl den yerli sermaye ye yatırdık sonuç hüsran..Acaba neden?????????????????????????

  • ömer31 Ocak 2017 22:19

    yusuf bey bu oyuncuların ipliğini pazara sen çıkaracaksın inşallah..

  • aynur31 Ocak 2017 22:17

    Yusuf hocam yanındayız ...

  • Murat c.31 Ocak 2017 21:29

    Allah bilerek göz yumana sebep olandan çok daha fazla lanet etsin,aileleri uzak olsun kendilerinden hayır gormesinler..

  • yusuf yıldız31 Ocak 2017 20:40

    fox tv canlı yayına geçiyoz şu kritik süreçde..görcez rıdvan seni

  • yusuf yıldız31 Ocak 2017 18:32

    oyun yeni başladı rıdvan ama oyunu biz yani ky kazanacak...

  • cemilem31 Ocak 2017 17:11

    oraya bir semra diye birini koymuş ..agzından laf alamıyon..ben herkesi arıyom görüşüyom .adamlar nazik kibar..bu bilgi vermeyeceksen ordan git ..o zaman niye şart koymuş spk.

  • yusuf yıldız31 Ocak 2017 09:31

    fk pddd oranları var .hadi varsay eregli ile birleşiyorsun..aklınıza şu gelecek hemen ..vayyy yok .fk pdd oranları baz aılınır..

  • Ben bilmem31 Ocak 2017 01:02

    Yok yok 15 az açık artırma usulü ise bende salliyim benden 50

  • semih31 Ocak 2017 00:18

    anelt gerçek fiyatı 6 veya 7 lıra cıvarı..çok tavanı var birleşme haberi bu şekilde.birleşince uçar en az 15 tl

  • ayfer30 Ocak 2017 19:26

    varlık değerleme yöntemi ile yapılan fiyatı en az birleşme ve çağrı fiyatı 6 lira..her şey ortada...anele bedelsiz bölündü.anelt tam tersi bedel alındı para nerde..en az 10 tavanı kesin var..

  • RASİM30 Ocak 2017 19:22

    anele neden gitmiyor?

  • kamil30 Ocak 2017 17:42

    en az 10 tavanı var.anelt nin...şirket binasında 1500 çalışan gayrımenkule sahip .20 yıllık kira gelirine göre hesap ortada...

  • ali30 Ocak 2017 13:37

    maliyet 2tl ben ne yapmalıyım 10 aay kaybım var lütfen bilen söylesin

  • meral30 Ocak 2017 11:19

    anel elektrik üçüncü hava alanı limanı pano işleri için eleman alıyor

  • sema30 Ocak 2017 11:03

    imkb de ki en beleş hisse.kap haberlerinde katar-Kuveyt gibi ülkelerin parası bu şirkete akıyor.12 ay önce 2.50 tl idi.

  • yusu fyıldız30 Ocak 2017 10:35

    facede anel magdurlarına gelin

  • yusuf yıldız30 Ocak 2017 10:34

    hayati genel gurula gidip tutanak tutudurman lazımdı.genel kurul olursa git..o tutanak olmazsa dava açamazsın

  • fethı30 Ocak 2017 10:07

    Borsa kotundan çıkmasında; kararın kamuya açıklandığı tarihten önceki; - otuz gün, - yüz seksen gün ve - bir yıl içinde, Borsada oluşan ağırlıklı ortalama fiyatlarının ortalaması ile - hazırlatılacak değerleme raporu ve - kararın kamuya açıklandığı tarihten önceki son bir yıl içinde varsa pay bedelinin tespitine yönelik yapılan işlemlere esas pay değeri (pay alım teklifi, birleşme vb), karşılaştırılarak en yüksek bedel pay alım teklifi fiyatı yada ortaklıktan çıkarma hakkı bedeli olarak belirlenecektir.

  • hayatı30 Ocak 2017 09:50

    3 lıralardan alanlar ne yol ızleyecek onu yazın

  • fethı30 Ocak 2017 09:49

    bazıları 2 lıradan satmış olduğu hısselerı ucuzdan nasıl toplarım onun derdınde ..en az 10 tavanı var benden soylemesı...malınıza sahıp çıkın

  • yusuf yıldız30 Ocak 2017 09:42

    gerçekler anel magdurlarında

  • mahoney30 Ocak 2017 01:40

    1.20 altında çagrı fiatı yazamaz ödenmiş sermaye göre

  • mahoney30 Ocak 2017 01:33

    bedelsiz bölmüşler..biz ise bedelli yapmışız. aradaki var ..1.20 çagrı fiatı yazamaz en düşük seviye kagıt bunu primler ..no panik..gayri menkulaer ortada.. anele hissesi almazsam nolacakmış koskoca anel yapı var

  • mahoney30 Ocak 2017 01:28

    murtlu akü,döküm demir,petrol 95 pay ile yırtılar 1 ay ortalamaya kazandılar kolaymı o işler

  • mahoney30 Ocak 2017 01:16

    95 pay olmadan 1 ay baz ile ben senin malını bu fiatdan alacam deme şansı yok..ayrıca 0 lota 1 lot hediye etmesi gerkir kanun hükmüne göre.kuruluşlar ..en makul yöntemi bulur..merak etmeyin..50 milyon sermaye var.sitese der 1 tl verin çıkayım kotdan..işine gelir

  • jest30 Ocak 2017 01:04

    http://www.borsagundem.com/haber/akfen-cagri-fiyatini-belirledi/244722

  • cevdet menteş29 Ocak 2017 23:12

    Sayın borsa gündem yetkilileri küçük yatırımcıları bilgilendirdiğiniz için teşekkürler .Bundan sonra küçük yatırımcıların izlemesi gereken yoluda anlatırsanız sevinirim.

  • ibrahim29 Ocak 2017 19:37

    duygularımıza tercüman oldunuz tekrardan. Bu şeytan rıdvanı gündemden düşürmeyin, afişe edin devamlı. Elbet gün gelecek spk ve iktidar duyarsız kalamayacak, rıdvanın ipini çekecek.

  • merak29 Ocak 2017 18:16

    Akfen Holding hisse geri alımına konu olacak detayları değerlendirdi. Bununla ilgili olarak çağrı fiyatının oluşumu için şirket son 6 ay, 1 yıl ve 5 yılın ortalamasını belirledi.

  • derya29 Ocak 2017 18:14

    Akfen Holding hisse geri alımına konu olacak detayları değerlendirdi. Bununla ilgili olarak çağrı fiyatının oluşumu için şirket son 6 ay, 1 yıl ve 5 yılın ortalamasını belirledi. halka arz fiyatı 4 lira ortalamsı 3 lıara uzeri en az 10 tavan...olmasa bıle paramız cepte ..örneği yukarıda var..

  • Altıncı his29 Ocak 2017 11:23

    Derya ben başımdan geçeni anlattım.Şirket saybi ama bağlı ister tavan çeker ister taban.tavan gitmesi anele'nin karına değil bence nekadar yukarı giderse okadar elinde anelt olanlara pay verecek aradaki fark açılınca,ondan dolayidirki anelt tavan gitti bizde 3'un birini aldık.

  • salih29 Ocak 2017 10:53

    BU İŞTEN ANEL ELEKTRİK KARLI ÇIKACAK.

  • derya29 Ocak 2017 10:12

    Buna göre ortaklıktan çıkarma hakkının kullanılmasında ve şirketin Borsa kotundan çıkmasında; kararın kamuya açıklandığı tarihten önceki; - otuz gün, - yüz seksen gün ve - bir yıl içinde, Borsada oluşan ağırlıklı ortalama fiyatlarının ortalaması ile - hazırlatılacak değerleme raporu ve - kararın kamuya açıklandığı tarihten önceki son bir yıl içinde varsa pay bedelinin tespitine yönelik yapılan işlemlere esas pay değeri (pay alım teklifi, birleşme vb), karşılaştırılarak en yüksek bedel pay alım teklifi fiyatı yada ortaklıktan çıkarma hakkı bedeli olarak belirlenecektir. ALTINCI HİS YALAN KONUŞMA OKU EN AZ 10 TAVANI VAR..SAKIN KANMAYIN MAL KAPMA DERDİNDELER..

  • anelt 2016 ekim29 Ocak 2017 01:04

    zararımız çok büyük. sayın cumhurbaşkanımız çözer bu işe ancak. bu ona karşı da yapılmış bir yanlıştır.

  • Altıncı his28 Ocak 2017 22:27

    Şimdi hatırladım ben bunu ieyho isyho birleşmesiyle yaşadım.birleşme haberi geldi tepki vermedi birleşmeden sonrada düştükçe düştü ben 4 yıl önce falan 32 kuruştan çıkmıştım benden sonra 25 kuruşa kadar düştü şuan 30 kuruşta sanırım ve dolar pozisyonuda fena olmadığı halde,hissenin saybi hırsız olmasın yeterli hırsız olduktan sonra isterse Türkiye'nin en büyük şirketi olsun farketmez.

  • Altıncı his28 Ocak 2017 22:18

    Ben bunu başka hissede yaşadım anelenin birleşmeden önceki son 30 günlük ortalama fiyat üzerinden hesaplanıp elinde anelt hissesi olanlara anelenin hissesi ile değiştirilecek..Ve bu işlemin kimseye faydası yok anale hissesi yukarı gitmedikçe..

  • gerçek yatrımcı28 Ocak 2017 19:59

    1 e 1 bir lot miktarı .degişen hiç bişe yok. anele fiatlarmı dersiniz şimdilik degil..sebeb şu özsermaye ve ,vergi bunu baskılyacak..ama anel yapı yönü yukarı çekiyor..yabancı yatrımcı için olumlu uzun vadeciler geldimi gerçek degere ulaşır..zaten bedelsiz bölünmüş bir kagıt..hisedarların yüzde 13 bedsiz böldü..onlar tavukları yumurtladı .o tavukların yumurtaları.civ civ çıkaracak..am dedigim gibi hiseler büyük ihtimal üç aşagı 5 yukarı yaklaştıgında .birleşme olur anele giderse kara geçen çok olacak.yok öyle ç30 günlük ortalama falan..çocukmu var karşınızda.

  • melih28 Ocak 2017 16:39

    sarkuysan la turcasda acil izlemeye alınmalı..çok önemli.**özellikle sarkuysan .....çok önemli ..**izleyin inceleyin neler oluyor**

  • gerçek yatrımcı28 Ocak 2017 11:13

    1 lota bir lot eşleşmeyi bekleyin 1.30 ile 1.60 arası..arkasından bedellli sermayae artırımı izleyin görün..anele yukarı gitmyecek..yok 7 tl falan ..160.geçsin kafamı kesecem.durumu herkes biliyor..anelt 1.20 atacak m

  • İktisatçı27 Ocak 2017 23:36

    Birleşmede halka arz fiatonın falan önemi yo. Anele ve Anelt in varlıklarının değerine bakılır, ona göre anelt hissesi olanlara orantısal Anele hissesi verilir

  • murat27 Ocak 2017 23:32

    daha önce verusa oyuncuları piyasa fiatını belirliyordu. patronara çatışmaya girdler. sonuç ortada

  • Hüdayi kale27 Ocak 2017 21:44

    Birleşmede aktif toplamı hissesayısına bölünüp değer ortaya çıkar.48"50 kuruş deyip sallamayın.

  • galip27 Ocak 2017 20:59

    en az 10 tavanı var.halka arz fiyatı bellı.

  • cizyo hasan27 Ocak 2017 19:06

    allah aşkına dükkanı başka bbir yere açın .gerçi bu millet ballı kaymak yemiştir..

  • yusuf yıldız27 Ocak 2017 18:43

    şirketlerin halka açıklık oranı eşit ,payları eşit ,kayıtlı sermaye tavanı 15.ye 200 .ödenmiş sermaye 5 ye 110..gayri menkul.marka degrini..hesaplayın bölün ..ortaya çıkıyor .sadece artık alcı bekliyor ..tavan tavan 2 tl görmek için.

  • yusuf yıldız27 Ocak 2017 18:27

    verusa bu ülkede yeri yok vebal aldı bu haberle satanlar yazık olmuştur ççoooooooooooooooooook yazık

  • nadir27 Ocak 2017 17:38

    ağlayanın malı gülene hayır etmez verusaaaaaaaaaaa.neden davadan feragat ettin o zaman

  • fatih27 Ocak 2017 17:37

    cumhurbaşkanımızın dolar bozdurun altın ve yerlı sermayeye güvenin sözü üzerine yatırım yapanlara tokad atıldı bu durum örgüt işi ortaya çıkacalk birleşme durumu en az 10 tavan getirecek inşallah

  • hayati27 Ocak 2017 17:36

    korku yaratanlar hapsi boylayacak inşallah şu an spk şirket denetımı yapıyor sıra başkalarınıda gelecek yanı 2.50 tl den buraya düşenlerede gelecek

  • derya27 Ocak 2017 17:35

    Birleşme İşlemi kapsamında hukuki, teknik, vergisel, finansal ve sair değerlendirmelerin yapılabilmesini teminen danışman kişi ve/veya kuruluşların seçilmesine, oybirliği ile karar verilmiştir. kap haberinde aynen bu şekilde yazıyor.yani varlık değeri göz öüne alınacak.bu durumda en az 10 tavan demek zaten halka arzı 4 lira cıvarı...

  • Abuzer27 Ocak 2017 16:37

    Masum yatırımcının madur edilmeden korunmasını sağlayacak bir yapı bu dünyada mümkün olmaz mı acaba. Bu gün Rıdvan yarın başkası 4N 1K

  • Ahmet27 Ocak 2017 16:29

    Adil bir birleşme olursa, adil oranda hisse itacı yapılırsa bu birleşme herlesin yararına olur

  • Yalinkaya27 Ocak 2017 16:08

    Hasan Yalinkaya ve Sedat Yalinkayadan ne haber? Yaptiklari usulsuzluk yuzunden binlerce Goldas magduru ne olacak?

  • salih27 Ocak 2017 16:00

    bizde inanmış gibi yapalım

  • zır deli27 Ocak 2017 15:51

    yav kardeşim kim dedi 48 kuruşa çagrı ..bırakın bu işleri develet su işleri

  • emin27 Ocak 2017 15:16

    kim demiş 2103 birleşme metnini açın okun ne diyor ..spk incelmeyecekmi bütün varlıkları 18 milyon kira gelieri 50 kuruşdan 15 milyon lot bir yıllk kira degil

  • cmbaz 27 Ocak 2017 14:51

    neyin peşindesiniz tavan satıcı bekliyorsunuz .beklen alırsınız.ne çagrısı ne 1 ay ortalaması spk 2013 sayılı metnini okun .

  • kafa kırık27 Ocak 2017 14:49

    yav ne 30 ortalamsından bahsediyon kardeşim..tasfiye kulaklarını aç beni dinle .varlık hesaplaması .hesaplanıp bölünüp belilenir.hem hissede 2 ay baskı yemiş böyle bişe olamaz zaten.kandırmayın insanları.yazık

  • cafer27 Ocak 2017 14:15

    tasfiye tasfiye.bu hisselerin mal varlıkları hesaplanıp bölünür..100 anelte en az 70 düşüyor..iyimisiniz ne çagrısı.tahta kapandımıda bu haberi yaptınız.isteyen satsın 52 den alıcı çok akıllı olun .ölüsü 1 tl gelir

  • İsmail Sonar27 Ocak 2017 11:45

    Helal olsun size siz olmsanız kimsenin sesi çıkmayacak bu soygunculara.

  • yatırımcı27 Ocak 2017 10:33

    5 yıldır karlı işleri servet gyo ya yazıp. zarar ettiklerini kendine yazan sinpaş gyo ya ne demeli

  • Yk27 Ocak 2017 10:16

    Helal..küçük yatırımcı soyuldu...bari adam cezasını çeksin

  • tesbih adamı27 Ocak 2017 10:08

    zararın neresinden dönülse kardır. hisseleri 1 ay önce satıp dolar alsaydınız %20 kar etmiştiniz.

  • sezai27 Ocak 2017 10:07

    sesimizi nurettin canikliye duyurulım.

  • vohdedettin27 Ocak 2017 10:04

    it ürüdü kervan yürüdü. analcılara da bi şey oomaz

  • fenasi27 Ocak 2017 10:04

    murat nerden duydun ceza kesileceğini? suç duyurusu yok mu? kesin bilgi mi yayalım mı g. ?

  • nahoğlu27 Ocak 2017 10:03

    murat isimli yorumcu, senin ağzını yerim nasıl müjde o?

  • anal mağduru27 Ocak 2017 10:02

    hökümet nerede?

  • muhammet27 Ocak 2017 09:57

    Çok teşekkür ederiz helal olsun size sizde olmasanız ahlak nerde kaldı diye diye gideceğiz namuslu adamlarsınız. sürekli peşinizdeyiz.

  • Murat gnc27 Ocak 2017 09:57

    Allah razı olsun senden borsa gündem. :/

  • Yorumspor27 Ocak 2017 09:48

    Küçük yatırımcı göz göre göre böyle soyulur. Şirketler birleştiriliyor, ky'nin elinde hisseler tamamen geçersiz olacak yani böyle bir şirket ortada kalmadığı için artık hak iddia etme şansı da olmayacak.

  • fafa27 Ocak 2017 09:42

    Sayın SPK yetkilileri sizden başka güvencemiz kalmadı,lütfen hakkımızı koruyun .Zararıımız çok büyük,elimizden bir şey gelmiyor.

  • murat27 Ocak 2017 09:03

    yakın zamanda borsa tarihinin en büyük idari para cezası KERVN da kesilecek.100milyoncuk.Artık eski SPK yok.