E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemReza Zarrab hastaneye kaldırıldı---

Reza Zarrab hastaneye kaldırıldı

Reza Zarrab hastaneye kaldırıldı
18 Şubat 2014 - 17:03 borsagundem.com

17 Aralık operasyonu kapsamında tutuklanan Reza Zarrab kanser tetkiki için hastaneye kaldırıldı. Zarrab, tetkikin ardından cezaevine götürüldü

17 Aralık’taki rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda tutuklanan işadamı Reza Zarrab, kanser tetkiki için hastaneye getirildi. Zarrab, tutuklandığı gün ifadesinde “Kanserim” demişti. Metris Cezaevi’nde tutulan Reza Zarrab bugün böbrek üstü bezlerinde bulunan kitlenin tetkikleri için Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Zarrab, öğle saatlerinde getirildiği Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, böbrek üstü bezlerinde bulunan kitlenin tetkiklerinin yapılmasının ardından tekrar Metris Cezaevi'ne götürüldü. Şarkıcı Ebru Gündeş'in, eşi Zarrab'ı hastanede ziyaret ettiği öğrenildi. 17 Aralık 2013 tarihinde yapılan operasyonunda tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konulan Zarrab, böbrek üstü bezlerinde bulunan tümörün incelenmesi için öğle saatlerinde Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Zarrab, hastanenin 5'inci katında bulunan onkoloji servisine alındı. Burada yapılan tetkiklerin ardından  işadamı Zarrab, saat 17.30 sıralarında tekrar Metris Cezaevi'ne götürüldü. Zarrab'ın tetkikleri sürerken, şarkıcı eşi Ebru Gündeş'in de ziyaretine geldiği öğrenildi.

Reza Zarrab ifadesinde, 4 günlük gözaltı süresi içinde tümörünün 1 cm büyüdüğünü ve acilen kemoterapi tedavisine başlaması gerektiğini belirtmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ky19 Şubat 2014 03:01

    önce hastaneye yatırılar sonra sağlık muhabbetine serbest bırakırlar

  • doğa19 Şubat 2014 01:46

    şimdi buda sağlık durumundan yırtarmı yırtabilir

  • allahın rızası.18 Şubat 2014 23:59

    Ey yüce ALLAHIM nekadar hırsız varsa hatta onu destekleyenlerlen beraber hepsini UOK EYLE yarabbi.sen büyüksün gerçekleri görürsün bizler bunları seçmeklen kendi geleceğimizi karanlıklar altına atmışız şimdi çok pişmanız neolur bizleri bağışla ama hırsızları vede onları kollayanların hepsini kavmin içinde yok eyle YARABBİ.AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.

  • Mit18 Şubat 2014 20:17

    Aksam yanina mitten giderler , aman konusma cikarticazs eni rahat ol derler

  • ege18 Şubat 2014 17:41

    Allah büyüktür, zamanında yediğin hurmalar zamanı gelince tırmalarmış...

  • cenk18 Şubat 2014 17:19

    haramlar çıkmaya başladıııııııı