E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemResmen dava açıldı! Korona virüsü Bill Gates üretti---

Resmen dava açıldı! Korona virüsü Bill Gates üretti

Resmen dava açıldı! Korona virüsü Bill Gates üretti
13 Ocak 2021 - 05:52 borsagundem.com

Peru'da bir mahkeme, Microsoft'un kurucusu Bill Gates'i, Amerikalı iş adamı Soros'u ve Rockefeller ailesini yeni tip korona virüsü üretmekle itham etti. Yüksek mahkeme soruşturmayı başlatan hakimlere soruşturma açtı

Güney Amerika ülkesi Peru'da bir mahkeme ilginç bir soruşturmaya imza attı. Mahkeme, Microsoft'un kurucusu Bill Gates'i, Amerikalı iş adamı George Soros'u ve Rockefeller ailesini yeni tip korona virüsü (Kovid-19) üretmekle itham etti. Davanın büyük yankı uyandırması üzerine devreye giren yüksek mahkeme, hakimler hakkında soruşturma başlattı.  

Ülke basınında çıkan habere göre, Chincha ve Pisco Mahkemesince açılan soruşturmada, Kovid-19'un "dünyayı yöneten elit suçlular" tarafından ortaya çıkarıldığı iddia edildi.

Soruşturma metninde, "Bill Gates, Soros, Rockefeller gibi yeni dünya düzeninin yaratıcıları dışında hiçbir dünya hükümeti, gerçek ve tüzel kişiler bu salgının öngörülebilir nitelikte olduğunu iddia edemez." ifadelerine yer verildi.

Mahkemenin bu soruşturmayı, Kovid-19 salgını nedeniyle bir davanın gecikmesi sebebiyle başlattığı belirtildi.

Peru Yüksek Mahkemesi, soruşturmanın basında ciddi yankı bulmasının ardından Twitter hesabından yaptığı açıklamada, soruşturmayı başlatan hakimler Tito Gallegos, Luis Leguia ve Tony Changaray hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Korona virüs mutasyonu hakkında bilinmeyenler

 

Kovid-19'un orada üretildiği iddia edilmişti! Wuhan'daki laboratuvardan DSÖ yanıtı

 

Nobel ödüllü Fransız doktor: Virüs Çin'deki laboratuvarda üretildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cello13 Ocak 2021 17:44

    Bunlar her şeyi yapar.. dünyayı alt üst ederler sonra yaptıkları pislikleri başkalarına atarlar...bu virüsü kim üretti..hadi bulun.

  • abd ve derin güçler13 Ocak 2021 13:40

    abd ve derin güçleri üretti kovid 19 u ve israil ...cia  kovid virüsünü ürettiği söylenen bir yahudi prof u hemen ortadan kaldırdı.

  • Kaçan Grup13 Ocak 2021 12:56

    bill gates’in tırnağı etmeyecek değerde  adamlar bunlat

  • Aydın13 Ocak 2021 12:07

    Dünyanın her yerinde böyle davalar açılmalıdır.Billy Gates doktormu,Bilim adamımı,Tıp konusunda uzmanmı?Çıkıp virüs konusunda açıklamalar yapıyor.

  • Sonunda Biri Gerçekleri Söyledi13 Ocak 2021 09:20

    Sonunda Biri Gerçekleri Söyledi