E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRenzi çekildi, İtalya'da koalisyon dağıldı---

Renzi çekildi, İtalya'da koalisyon dağıldı

Renzi çekildi, İtalya'da koalisyon dağıldı
13 Ocak 2021 - 21:16 borsagundem.com

İtalya'da koalisyon ortaklarından Italia Viva (Iv) partisinin lideri Renzi hükümetten çekilme kararı aldıklarını duyurdu

İtalya'da koalisyon hükümetinin ortaklarından Italia Viva (Iv) partisinin lideri Matteo Renzi hükümetten çekildiklerini açıkladı.

İtalya Başbakanı Guiseppe Conte’nin hükümeti, ittifakın küçük ortağının koalisyonu terkedeceğine dair açıklamalarından sonra dağılmanın eşiğine gelmişti.

Italia Viva partisinin lideri ve eski başbakan Matteo Renzi, parti grubunun bakanları hükümetten çekerek Conte’nin hükümetini bozup bozmayacaklarına çarşamba günü karar vereceklerini söylemişti.

İtalya Başbakanı Giuseppe Conte bugün İtalya Cumhurbaşkanı ile yaptığı görüşme sonrası gazetecilere yaptığı açıklamasında koalisyon küçük ortağı Italia Viva (Iv) partisine mensup bakanların hükümetten ayrılmamasını ve koalisyonun devam etmesini umduğunu söylemişti.

Türkiye'de bugün 9 bin 554 yeni vaka tespit edildi

Erdoğan: Sosyal medya şirketlerinin baskılarına boyun eğmeyeceğiz

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca canlı yayında aşı oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU14 Ocak 2021 10:57

    AB külubünde 2 tane sanayileşmiş devlet fransa ve almanya din iman hiristiyanlık temalarını kullanarak diğer ülkeleri sömürmekte diğer ülkeler nal toplamakta ve bu iki devletin köleleri olmuş durumdalar.italya hiç olmaz ise sanayileşmiş bir ülke eğer bu birlikten çıkar ise sanayisinin güçü ile krizlerin üstesinden rahatlıkla gelir.

  • Bir yorum14 Ocak 2021 12:38

    Bilmediğin konularda yorum yapma!  Sanki gitmiş te  görmüş te  bizatihi şahit olmuş gibi sallama!  Bir defa bütün Dünya  da dinsizlik  ya da in kisvesine giydirilmiş  ideolojiler  hakim kılınmaya çalışıyor.  Bütün kavramların kuralların içi boşaltılmış sadece basit bir söylem ya da slogan haline getirilmiş,  acımak ve merhamet göstermek zayıflık olarak görülmekte! Kısacası  Din le falan alakaları yok.  Alakaları olsa da  heral sapık papazları   kendilerine örnek alacak  değiller.  Misyoner papazların verdiği vaazlar ise çok başka yöne çekme gayesinde!

  • mantık14 Ocak 2021 00:19

    Renzi gitsin Pala Remzi gelsin!