E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRejim mevzilerine yoğun saldırı---

Rejim mevzilerine yoğun saldırı

Rejim mevzilerine yoğun saldırı
28 Haziran 2019 - 02:12 borsagundem.com

İdlib'de gözlem kulemize gerçekleştirilen saldırının ardından rejim mevzileri yoğun ateş altına alındı

Milli Savunma Bakanlığından, Suriye rejim güçlerinin İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde kontrol ettiği bölgeden, 10 numaralı gözlem noktasına top/havan atışlarıyla saldırı gerçekleştirildiği, bir askerin şehit olduğu, üç askerin yaralandığı bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Suriye rejim güçlerinin İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde kontrol ettiği bölgeden, 10 numaralı gözlem noktasına kasıtlı olduğu değerlendirilen top/havan atışları ile saldırılar gerçekleştirdiği belirtildi.

Rusya'nın Ankara Ataşesi Genelkurmay Başkanlığına çağrıldı

Açıklamada, "Saldırıda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Yaralılarımızın tahliye işlemi tamamlanmış ve tedavilerine başlanmıştır. Saldırıyla ilgili olarak Rusya'nın Ankara Ataşesi, Genelkurmay Başkanlığına çağırılarak Rusya nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmuş, saldırıların en ağır şekilde cezalandırılacağı iletilmiştir." denildi.

Durumun yakından takip edildiği vurgulanan açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz." ifadesine yer verildi.

Rejim mevzileri, bölgedeki ateş destek vasıtalarıyla ateş altına alındı

Olayı müteakip saldırının gerçekleştirildiği rejim mevzilerinin, bölgedeki ateş destek vasıtalarıyla ateş altına alındığı duyuruldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Pardus28 Haziran 2019 19:59

    Ruslarla amerikalılar uzaktan gülüyor, araplar,türkler, kürtler birbirini öldürüyor

  • mehmet yılmaz28 Haziran 2019 09:46

    TÜRK ASKERİMİZİN ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN.

  • Recai28 Haziran 2019 09:17

    Suçsuz askerleri öldürmek günahtır. Ocalan,Esad,putin gibi dinsizlerin sidik yarısında türk ve arap müslüman kanı akıyor. Ortadoğuda kim ki silah sıkıyor, şeytanın uşağıdır.

  • ADANALI28 Haziran 2019 11:24

    Doğru doğru turump ve ingilizler çiçeklerle geldiler. esad ın yaptıgı zulum tartışılmaz ama esas bebek katili abd ingiliz ve bunlara 3 kuruş çıkar için yardım eden içimizdeki hainlerdir. Şehitlerimize ALLAH tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum...

  • Ayşen28 Haziran 2019 08:10

    Ne işimiz var orda. Suriyeliler burda mangal yapıp denize girerken bizim çocuklarımız şehit oluyor.

  • Misafir28 Haziran 2019 08:39

    Suriye de ne işimiz var öylemi???Biraz araştırın biraz okuyun, sonra yazın şuralara...

  • Lale28 Haziran 2019 06:49

    Bir hiç uğruna canlar gidiyor, vergiler harcanıyor. Esad yıkılsın diye tir tır silah gönderdiniz, ne Esad yıkıldı, ne suriyeli mültecilerden kurtulduk

  • Ali kardeş28 Haziran 2019 04:09

    YOK EDİN !!