E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemReina'nın sahibinden ikinci açıklama---

Reina'nın sahibinden ikinci açıklama

Reina'nın sahibinden ikinci açıklama
01 Ocak 2017 - 12:17 borsagundem.com

Reina'nın sahibi olan Mehmet Koçarslan ilk yaptığı açıklamasının yanlış anlaşıldığını dile getirdi

Reina'nın sahibi Koçarslan saldırı sonrası Hürriyet'e konuştu. 39 kişinin öldüğü olay sonrası oldukça üzgün olan Koçarslan ilk açıklamasının ardından ikinci açıklama yapmak zorunda kaldı.

Hürriyet'ten Toygar Atilla'ya konuşan Koçarslan olayı anlattı. İşte o haber:

İstanbul Ortaköy'deki ünlü gece klubü Reina'ya düzenlenen, terör saldırısının ardından ilk aradığım isim eğlence mekanının sahibi Mehmet Koçarslan oldu. Koçarslan, telefonu gözyaşına boğulmuş bir şekilde hıçkırıklarla açtı. Geçmiş olsun dileklerimden sonra, kendisine olayın bir terör saldırısı mı yoksa münferit bir olay mı olduğunu sordum.

Henüz saldırının ardından dakikalar geçmişti, olayın boyutu medya mensupları tarafından bilinmiyordu. Mehmet Koçaraslan'ın ağzından çıkan ilk söz 'Offfffffffffffff' oldu. Ağlıyordu. 'Kaleşinkoflarla girmişler içeri şerefsizler. Onlarca adamın etrafından offf' dedi. 'İçeri giren şerefsizler Kalenikoflarla taramışlar. Amerikan istihbaratı bunun bilgisini vermişti. 1 hafta 10 gün süreyle buralarda denizden dahil güvenlik önlemleri alındı. Göz göre göre bu saldırı meydana geldi' dedi.

Mehmet Koçarlaslan'ın bu sözlerinin Hürriyet internet sitesinde yayınlanmasının ardından ise bu sözler bir takım çevreler tarafından, 'Amerikan istihbaratınının işletme sahibi Mehmet Koçarslan'a bilgi verdiği şeklinde yorumladı, Koçarlaslan hedef tahtasına oturtuldu.

"SÖZLERİM ANLAMININ DIŞINDA PAYLAŞILDI"

Sabah saatlerinde tekrar telefonla konuştuğumuz Mehmet Koçarslan, bir yandan gece işletmesinde meydana gelen hain terör saldırısının acısını yaşıyor bir yandan da sözlerinin anlamının dışında paylaşıldığını söylüyordu. Mehmet Koçarslan şunları söyledi: 'İçim kan ağlıyor. Canlarımız öldü. Arkadaşlarım, misafirlerim öldü. İçim kan ağlıyor. Acımız bile tazeyken maalesef sözlerimden yanlış anlamlar çıkartılmış. Amerikan istihbaratı bana bilgi vermedi. 29 Ekim'de gazetelere, televizyonlara yansıyan ve kendi vatandaşlarına yönelik yaptıkları uyarıyı anlatmaya çalıştım. Dediğim sadece budur, verdiğim tepki buna yöneliktir. 17 Aralık'tan beri Beşiktaş'tan Bebek istikametine kadar İstanbul polisi 3 ayrı noktada kontrol noktası oluşturmuştu. Polis arkadaşlar yağmurda, çamurda görev yapıyor, aramalar gerçekleştiriyordu. Hatta dün bu kontrol noktaları 4'e çıkartılmış. Benim çalışanlarım bile işyerine bu aramalardan geçerek gelmişler. Bütün bu önlemlere rağmen hain saldırı gerçekleşti' dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İlyas İlyas06 Ocak 2017 10:22

    Mekan sahibinin de en az devlet birimleri kadar sorumluluğu var!Sen 700 800 kişiyi ağırlayıp 1 gecede 2 milyon civarında ciro yspacakdın ama iç güvenliğini kurmayacaksın!!kabül edilir şey değil bu ihmal.Öyle bir özel birlik olmakı ki her noktayla kordinatlı,kuş dahi uçsa ki orda martı çoktur,haberi olacak, ani saldırılara şok badkınlsra karşı el tetikte ama müşteri çalışanlar bunu bilmeyecek gizzlilikte olmalı. Basit bir hesap Mehmet kardeşim,39 can, onlarca yaralı,dünya çapında marka prestic kaybı,o gecenin tahsil edilemeyen hsspları ve günlerce kapalı kalacak olması vs. Geçmiş oldun dileklerimi iletiyor Işid ve benzeri teröristlerin onları destekleyen hizli yada açık güçlerin karanlıklarına teslim olmayacağımızı ışık olup karanlıkları aydınlatacağımızı vurgulayarak bu barbarları lanetliyorum.

  • Bika02 Ocak 2017 08:34

    Türkiye'nin genelinde güvenlik sorunu var. İşi ehline vermek yerine parti üyesine vermenin sonuçları bunlar. Görevinde başarısız olanlar istifa etmiyor ve görevinden alınmıyor, korkarım böyle gidecek.

  • Abalo haşim02 Ocak 2017 01:52

    O mekanın koruma diye hiç bişeyi yokmuş bence böyle bir mekanın silahlı korumaları olmalıydı kapıda

  • erdi01 Ocak 2017 18:23

    Bu adamın da parmağı olabilir,,bir öyle söylüyor,bir böyle.

  • REsmi Ohal olan ulkemizde01 Ocak 2017 18:22

    Ohal olan ülkemizde, ki temmuzdan beri uzatıldı geliyo.. biri saldırıyor, sonrasında kaçabilir. Ben bişi demiyorum.. Yuh yani...

  • Ahmet demir01 Ocak 2017 17:58

    İstihbarat eksikliğini geçin,herkes kendine düşeni yapmalı,istihbarat alınmış bilgi var,bir müessesenin korumaları var ve bir kişiyi alt edemiyor ve kaçtık diyor.utanmadan .Milletin korumasını sağlayamadın iz,yaziklar olsun vebalı o müessesenin direksiyon,başta delikanlı bıyıklı koruma musveddelerindir,içlerinden bir delikanlı çıksa inanın bu kadar kayıp olmazdı.bu vatan bizim,herkes sahip çıkacak,çıkmalı,

  • Ahmet demir01 Ocak 2017 17:43

    Reina sahibine elestirim,madem Amerika 7 gün 10 gün evvel istihbarat verdi diyorsun,sen ne yaptın,güvenlik elemanların kaçtık diyor,utanmadan nasıl ve neye göre güvenlik bulunduruyorsunuz,o yüzden göz göre göre geldi derken,39 kişinin sizin üzerinizde vebalini unutmayın,bu korumalarla koruma kesinlikle

  • sencer01 Ocak 2017 17:29

    daha geçen gün almanyada noel panayırına giren tır dehşetini izleyenler almanyaya baş sağlı dilerken kendi ülmezide istifa çığırtkanlıkları yapıyorlar siz hangi milletin insanısınız ki bu tür yorumlar yapabiliyorsunuz.Almanyada güvenlik açığı veya istihbarat zaafiyeti yok muydu ? ama işinize gelince orada yok burada var

  • mehmet yılmaz01 Ocak 2017 13:59

    teröristin mit hakkındaki düşüncesini isteklerini sıralamışlar bazı yorumcular.

  • Yorumspor01 Ocak 2017 13:29

    Milli istihbarat nerde. Bu ülkede iç işleri bakanı ne iş yapar. Bu kadar göz göre göre, adamlar elini kolunu sallaya sallaya içeri giriyor, 40 kişiyi öldürüp kayıplara karışıyor. Film gibi

  • saçma sorular apzurt cevaplar01 Ocak 2017 13:18

    bu medyanın olayları apzurt ça yorumlaması ve sorgulaması sizlere neyi anımsatıyor

  • torku01 Ocak 2017 13:05

    hakan fidana başarısız demeyin. üzülüyor.

  • recai01 Ocak 2017 13:04

    hakan fidan gitmesin kalsın. gayet başarılı. böyle giderse terörde dünya lideri olacağız 2023e kadar

  • YOK..01 Ocak 2017 12:55

    bu ülkede milli istikbarat yok.... yada bizlerin tanımladığı türden milli istihbarat yok. sivil ispiyoncu egitilmemiş siyasetin bilinçsiz yalakaları var.

  • NEDEN?01 Ocak 2017 12:52

    günümüzde apzurt dıco ve barlarda dahi silahlı korumalar var.reinada neden yok du.yada varsa neden karşılık vermediler

  • KILIÇ01 Ocak 2017 12:51

    ÖNCELİKLE ÜLKEMİZİN BAŞI SAGOLSUN TEK ÇAREMİZ DAHA SIKI KARDEŞLİK OLUP HAYİNLERE FIRSAT VERMEMEKDİR.

  • Mg01 Ocak 2017 12:50

    Burası Korku diktatörlüğü