E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemReina yeniden açılacak mı?---

Reina yeniden açılacak mı?

Reina yeniden açılacak mı?
18 Ocak 2017 - 08:35 borsagundem.com

39 kişinin öldürüldüğü terör saldırısı nedeniyle kapalı olan Reina'nın sahibi açıklamalarda bulundu

İstanbul'da yılbaşı gecesi terör saldırısına uğrayan Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan, Reina'nın teröre inat yeniden açılması yönünde çok sayıda mesaj aldıklarını belirtiyor. İşte Koçarslan'ın Sabah Gazetesi'ne verdiği demeç:

*Suada Clup'teydim. Güvenlik müdürü "Reina'yı tarıyorlar" dedi. O an yaşamın bittiğini düşündüm. Yayımlanan birçok bilgi yanlış ve çarpıtma. ABD bana asla istihbarat vermedi.
*İblis daha önce keşif yapmadı. İçeride 7.5 dakika kaldı. Bir barmen, saldırıdan 10 gün önce "Reina'nın üzerinde bir drone dolaştı" dedi. Emniyet'e bildirdik. İfadesi alındı. Kapıda 4 polis görevliydi. Olay anında 3'ü kapıda yokmuş. O gece Reina'da 22 özel güvenlik çalıştı.
*Personel çalışmak istemiyor. Psikolog desteği alıyorlar. İşletme ortağımla, 70'e yakın çalışma arkadaşımı toplayıp karar vereceğiz. Çoğunluk, "Teröre inat açalım. Kapatırsak teslim oluruz" diyor. Türkiye'nin birliğine, dirliğine dinamit koymaya çalışan alçaklara inat bu mekânların yaşaması lazım.
*Çok ünlü yabancılar, "Açın, ilk gün orada olacağız. Sizi ve Türkiye'yi asla yalnız bırakmayacağız" diyor. Bu duruş insanlığın teröre yenilmediğinin, yenilmeyeceğinin duruşu.
*Yaralılara ve şehit ailelerine hukuki destek vereceğiz. Hiçbir ailenin bizden maddi talebi olmadı. Şehit aileleri, evlatlarının son anlarını görmek için bizden yardım istiyor. Bunun için çalışıyoruz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ADNAN TUNC21 Ocak 2017 22:29

    Kesinlikle AÇILMALI! Açılmaması teröre hizmet etmek, terörü başarılı kılmaktır.. En kısa zamanda açılmasını diliyorum! Eminim her zamankinden daha çok ziyaretçi çekecektir..

  • AYHAN KARACA18 Ocak 2017 12:28

    Açılmalı 100 kişilik Noel baba kıyafetli güzel bir görselle açılmalı inadına.

  • yol geçen hanı olmuş18 Ocak 2017 12:22

    mit uyuyor,kapidaki bodyguard lar da mite uyum sağliyor ve sonuç katliam,cani 1,5 senedir ülkemde kaçak yaşiyor,kaçak giriş yapiyor,bu cani elini kolunu salliya salliya ülkemde dolaşmiş,ülke yol geçen hanı olmuş,yabancı ajanlardan tut terorist lere kadar gezen gezene ülkede

  • iso18 Ocak 2017 10:30

    Mermiye kafa mı atacak adam lafa bak... 1,60 boyundaymış elindeki keleşin mermi kalibresi kaç senin haberin var mı? Sanki adam yumruklarıyla öldürdü 39 kişiyi

  • İSMAİL18 Ocak 2017 10:08

    SENİN BADYGUARDLARIN NERDE. O HAYVAN GİBİ HERİFLER 1,60 BOYUNDAKİ ADAMI GÖRÜNCE NEREYE KAÇACAKLARINI ŞAŞIRIYORLAR.