E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemReina teröristinin en net görüntüsü---

Reina teröristinin en net görüntüsü

Reina teröristinin en net görüntüsü
02 Ocak 2017 - 17:25 borsagundem.com

Reina'da katliam gerçekleştiren teröristin en net görüntüsü ortaya çıktı

Beşiktaş Ortaköy'deki eğlenme mekanı Reina'ya yeni yılın ilk saatlerinde düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği, 65 kişinin de yaralandığı hain terör saldırısıyla ilgili soruşturma sürüyor. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, yaptıkları çalışmalarda yılbaşı gecesi gerçekleşen terör saldırısıyla ilgili olabileceğini değerlendirdiği 8 kişiyi gözaltına aldı. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor.

FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Reina'ya yılbaşı gecesi düzenlenen terör saldırısını gerçekleştiren teröristin yeni fotoğrafları ortaya çıktı. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, izledikleri güvenlik kamera görüntülerinden saldırganın bir başka görüntüsüne ulaştı. Söz konusu fotoğraf habercilerle paylaşıldı. Üzerinde koyu renkli anorak bulunan kişi çekik gözleri, geniş elmacık kemikli yüzüyle dikkati çekiyor.

Güvenlik güçleri teröristi her yerde arıyor.


Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika02 Ocak 2017 19:51

    Birkaç yıl önce Kırgız,Özbek,Çeçen ve Uygur "öfkeli gençler" Suriye gitmek için Atatürk havalimanını kullanarak İstanbul'a gelip ve Suriye sınırından geçmelerine göz yumulup IŞİD'e katılmışlardı. Esad'ı devirmeye kalkanları cihatçı olarak görüp terörist diyemeyenlerin sorumsuzluğunun bedelini masum insanlar çekiyor.

  • Cego 02 Ocak 2017 19:01

    Ülkeye doldurun bakalım yabancı uyrukluları sonrada ah Can'ım vah Can'ım yazık oluyor şu güzelim memlekete. Zaten istifa mekanizma sıda çalışmıyor. Bakanlar ölü ve yaralı sayısı söylemekten başka bir şey yapmıyor

  • bu ne biçim görüntü 02 Ocak 2017 17:41

    avrupanın en pahalı mekanlarından birinde adam gibi kamera yokmuymuş