E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporRecevik TFF yöneticilerinden özür diledi---

Recevik TFF yöneticilerinden özür diledi

Recevik TFF yöneticilerinden özür diledi
03 Ocak 2021 - 20:20 borsagundem.com

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Recevik, sarı-kırmızılı takımın Süper Lig'in 16. haftasında Fraport TAV Antalyaspor ile yaptığı maçta Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yöneticilerine yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı özür diledi.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Recevik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada maçın heyecanı nedeniyle mücadelenin ikinci yarısının başında gergin anlar yaşadığını söyleyerek, 

"Şiddetin her türlüsüne karşıyım, buna sözel olanı da dahil. Ama insan maçın o anki heyecanıyla amacını aşan söz ve kelimeler sarf edebiliyor. Tepkimi, şahsıma ve Galatasaray Kulübü yöneticisine yakışmayan bir üslupta ani bir refleks ile yanlış ifade etmiş olmaktan dolayı çok üzgünüm." dedi.

Yakından tanıdığı TFF yöneticilerinin hiçbirini hedef almadığını kaydeden Recevik, "Zaten tabiatımda böyle bir şey yoktur ve asla olmaz, olamaz. İstemeyerek de olsa kırdığım TFF yöneticilerinden şahsım adına özür dilerim." ifadesini kullandı.

Kayserispor: 0 - Beşiktaş: 0

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)