E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriRay Sigorta kottan çıkmıyor---

Ray Sigorta kottan çıkmıyor

Ray Sigorta kottan çıkmıyor
24 Temmuz 2014 - 12:43 borsagundem.com

Ray Sigorta, borsa kotundan çıkmak için şartların kendilerine uygun hale gelmediğini duyurdu

Ray Sigorta, borsa kotundan çıkacağı iddialarına ilişkin, "Şirketimizin bugün itibariyle ana ortağı olan Vienna Insurance Grup ve bağlı şirketlerinin ortaklık payı yüzde 94.96'dır. Dolasıyla şu an itibariyle, tebliğin ilgili şartları şirketimiz için oluşmamıştır" açıklamasını yaptı.

Ray Sigorta'nın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, 3 Temmuz 2014 tarihinde Hürriyet Gazetesi'nde "Olmak ya da Olmamak" isimli haberde, halka açıklığı yüzde 5'in altında bulunan şirketler listesinde Ray Sigorta AŞ'nin oranının yüzde 4 olduğunun belirtildiğini anımsattı.

SPK'nın yayınladığı II-27.1 nolu "Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakları" Tebliğinin şartlarından birinin ana hissedar ve ona bağlı şirketlerin ortaklık payının asgari yüzde 95 olması olduğu vurgulanan açıklamada, "Şirketimizin bugün itibariyle ana ortağı olan Vienna Insurance Grup ve bağlı şirketlerinin ortaklık payı yüzde 94.96'dır. Dolasıyla şu an itibariyle, Tebliğinin ilgili şartları şirketimiz için oluşmamıştır" denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)