E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRasim Öztekin’in cenaze töreni hakkında açıklama---

Rasim Öztekin’in cenaze töreni hakkında açıklama

Rasim Öztekin’in cenaze töreni hakkında açıklama
09 Mart 2021 - 17:15 borsagundem.com

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin'in cenaze töreniyle ilgili kızı Pelin Öztekin'den açıklama geldi.

Türk tiyatro ve sinemasının usta oyuncusu Rasim Öztekin, pazar günü geçirdiği kalp krizinin ardından tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetti.

Öztekin, pazar günü öğle saatlerinde arkadaşlarıyla mesajlaştıktan sonra fenalaşmış, 62 yaşındaki usta oyuncunun kalp krizi geçirdiği açıklanmıştı.

Öztekin'in kendisi gibi oyuncu olan kızı Pelin Öztekin, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla usta sanatçının cenaze töreni hakkında bilgi verdi.

"CANIM BABAM, USTAM"

Pelin Öztekin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Canım babam, ustam Rasim Öztekin'in cenazesi, 10 Mart Çarşamba günü, saat 15:00'da Zincirlikuyu Mezarlığı Camii'nde kılınacak namaza müteakip, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedilecektir."

Usta oyuncu Rasim Öztekin hayatını kaybetti

 

Erdoğan, Rasim Öztekin için başsağlığı mesajı yayımladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • RAMO CANCAN09 Mart 2021 17:49

    Keşme bu güzel şahsiyet öleceğii yere.bu ülkeye bölmeye parçalamaya ve teröristleri destekleyen ve onlar ile işbirliği yapanlar ölseler hiç üzülmez idim.