E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRahmi Turan o haberin kaynağını da açıkladı---

Rahmi Turan o haberin kaynağını da açıkladı

Rahmi Turan o haberin kaynağını da açıkladı
23 Kasım 2019 - 14:02 borsagundem.com

Rahmi Turan, gündeme bomba gibi düşen “Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen CHP’li” yazısındaki kaynağının Talat Atilla olduğunu açıkladı

Türkiye 3 gündür Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın “Saray’da Erdoğan ile görüşen CHP’li” yazısını konuşuyor. Londra’da tedavi gören Rahmi Turan dün kaynağının kendisine o ismin Muharrem İnce olduğunu söylediğini belirtmişti. Turan az önce de kamuoyunda çok tartışılan kaynağını açıkladı. Turan kaynağının gazeteci Talat Atilla olduğunu söyledi.

“KAYNAĞIM GAZETECİ TALAT ATİLLA”

Londra’dan telefonla sorularımızı yanıtlayan Turan; “Gerek ilk yazımda gerekse dün geceki açıklamalarımda kaynağımı asla açıklamayacağımı söylemiştim. Açıkçası; açıklamayı da düşünmüyordum. Fakat bana ‘Muharrem İnce’ ismini veren kaynağımın, bugün bazı haber sitelerine yaptığı ‘Rahmi Turan’ın haber kaynağı ben değilim’ açıklamasını görünce o ismi açıklamaya karar verdim. Bana Muharrem İnce ismini veren kaynağım gazeteci Talat Atilla’dır” dedi.

“MECBUR KALDIM…”

Turan sözlerini şöyle sürdürdü “Kendisi de bu bilgiyi çok güvenilir olduğunu söylediği bir başka kişi tarafından elde etmiş. Dediğim gibi kaynağımı açıklamayacaktım ama onun ‘kaynak ben değilim’ açıklamasını görünce ismini açıklama mecburiyetinde kaldım”

TALAT ATİLLA KİMDİR?

Talat Atilla’nın adı gündemdeki gelişmelerle beraber merak konusu olmaya başladı. Talat Atilla, 1968 yılında başkent Ankara’da dünyaya geldi. 1988 yılında gazeteciliğe ilk adımını attı. O dönemlerin önde gelen gazetelerinden birisi olan Anavatan Gazetesinde yazmaya başladı. İşte hayatına dair detaylar…

Ankara’da dünyaya geldi. 1988 yılında gazeteciliğe ilk adımını attı. O dönemlerin önde gelen gazetelerinden birisi olan Anavatan Gazetesinde yazmaya başladı. Yine o dönemlerde İlk Haber gazetesinde muhabir olarak çalıştı. Sonrasında Ulus gazetesinde istihbarat şefliği görevlerinde bulundu. Günaydın Gazetesi, Son Havadis Gazetesi çalıştığı gazetelerdendir.

28 Nisan 2019 tarihinde Beyoğlu Grand Pera Emek Sahnesinde gerçekleşen 3.Ulusal Palandöken Ödül Töreninde ”Yılın Siyaset Yazarı” ödülüne layık görülmüştür. RADEV tarafından Yılın Gazetecisi ödülünü almıştır. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan’a tazminat ödemek için evini satması hakkında yaptığı haber ile 2018 Aralık ayında ”Özel Haber” ödülünü aldı.

Talat Atilla 2002 yılında www.turktime.com adlı haber sitesini kurdu. İmtiyaz sahibi olduğu haber kanalının yanı sıra www.internetoku.com adlı haber sitesinin de imtiyaz sahibidir.

Talat Atilla 51 yaşındadır.

O isim İnce diyen Rahmi Turan'dan pişmanlık açıklaması

Muharrem İnce'den o iddiaya sert tepki: Taksim'de kendimi yakarım

Uğur Dündar: O ihbar bana da geldi, dikkate almadım

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...23 Kasım 2019 19:13

    keşke mektupla görüşme yapsaymış o zaman olaylar yalanda denmiyor... hahaha

  • Ce23 Kasım 2019 16:11

    M Hey yav he yardakcılar 17 chp yöneti

  • Ahmet23 Kasım 2019 15:47

    Tavşanın suyunun suyu. Sizin haberciliği izin içine tüküreyim. Dedekoducular!

  • Fenasi 23 Kasım 2019 14:57

    Bumlarin maaşları demek ki ingiltere den yatıyor. Bu Hamamoglu nun önünü açma operasyonu. Tutturabilselerdi.

  • kılıç23 Kasım 2019 14:50

     KILIÇTAROGLUNUN KURGUSUNDAN İBARET OLACAGINA İNANIYORUM.YALAN İŞLERİ İYİ BECERİYOR.

  • Demokrat23 Kasım 2019 14:49

    Talat Atilla'da kesin baskasindan duymustur. Bütün isleri alavere, dalavere

  • Bekliyoruz23 Kasım 2019 14:31

    Açıklama sırası Talat Atilla da!

  • Osman23 Kasım 2019 14:16

    Bir de Suriyeliler terketsin memleketi diye ver yansin ederler. Valla asil su yalan dolan fesat kumpas islerini yapanlar gitse de kurtulsak arkadas. Konustugumuz meselelere bak. Hdp ile vagon olmadan bir sey ifade etmedigini bilenler kendini kuru fasulye gibi nimetten sayip sarayin dikkatini istiyorlar. Ayip biraz dik durun be omurgasizlar...

  • Nedim23 Kasım 2019 14:16

    Ahlaksız gazeteci şıracı bozacı muhabbeti yapıyor!  Londra dan Türkiye ye ayar vermeye çalışıyor satılmış kalem!  Hakikaten bir gerçek var ki bunlar cemiyet pisliğinden daha pis.  Medyası ile partisi ile son derece aşağılık ve kudurgan!  

  • Oscar23 Kasım 2019 14:15

    Ekonomi biraz rayına oturdu. Dolar düşüp borsa yükselince CHP de kafayı yedi. Adamlar birbirine girdi

  • Türkoğlutürk 23 Kasım 2019 14:40

    Uçmak ile düşmek arasında ki fark yere inince anlaşılır.