E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporRafael Nadal, 10. kez Fransa Açık şampiyonu---

Rafael Nadal, 10. kez Fransa Açık şampiyonu

Rafael Nadal, 10. kez Fransa Açık şampiyonu
11 Haziran 2017 - 19:00 borsagundem.com

Fransa Açık'ta tek erkekler finalinde Rafael Nadal, Stan Wawrinka'yı 10. kez şampiyon oldu

Fransa Açık’ta tek erkekler finalinde Stan Wawrinka’yı 6-2, 6-3 ve 6-1’lik setlerle mağlup etmeyi başaran Rafael Nadal, 10. kez Fransa Açık şampiyonu oldu.

Philippe-Chatrier’de 2 saat 5 dakika süren müsabakayı baştan sona üstün götüren turnuvanın dört numaralı seribaşı Rafael Nadal, üç numaralı rakibine set vermeden şampiyon oldu. Düşüşe geçtiği bir dönemde inanılmaz bir geri dönüş yapan ve turnuva boyunca neredeyse kusursuza yakın bir performansa imza atan Nadal, kariyerinin 10. Roland Garros şampiyonluğuna imza attı ve tekrar edilmesi güç bir başarıya da ulaşmış da oldu.

Turnuva boyunca çıktığı 7 maçta rakiplerine hiç set vermeyen İspanyol raket, toplamda 35 oyun vererek inanılmaz bir turnuva geçirdi. Bu zaferiyle profesyonel dönemde “bir Grand Slam’i en çok kazanan tenisçi” unvanının da tek başına sahibi oldu. 31 yaşındaki raket daha önce, Wimbledon’ı 9 kez kazanan Martina Navratilova ile birlikte rekoru paylaşıyordu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)