E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporRadamel Falcao'dan flaş transfer açıklaması---

Radamel Falcao'dan flaş transfer açıklaması

Radamel Falcao'dan flaş transfer açıklaması
19 Temmuz 2019 - 11:37 borsagundem.com

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan yıldız golcü Radamel Falcao'dan bomba bir açıklama geldi.

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan yıldız golcü Radamel Falcao'dan bomba bir açıklama geldi. Monaco'nun Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao, ülkesinin basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Transferinin sadece kendisine bağlı olmadığını belirten Falcao,' Hem ailemi düşünmek zorundayım hem de profesyonelce bir karar almalıyım. Kızlarımızı nerede eğitim alacağı önemli, eşim ile karar vermeliyim. Herkes benim Millonarios'ta oynama hayalimin olduğunu biliyor. Ama şu anda Avrupa'da futbol oynamaya devam etmek istiyorum. Monaco ile bir yıl daha sözleşmem var.' açıklamasında bulundu.

Golcü futbolcu için Fransız basını Galatasaray'ın yanı sıra Portekiz devi Porto'nun da transfer teklifinde bulunduğu iddia edildi. Kendisi hakkında çıkan transfer haberlerinin farkında olduğunu ifade eden Falcao, 'Transferimle ilgili bir şey söyleyemem ama bazı kulüplerin bana olan ilgisini duydum' dedi.Fransa basınında çıkan haberlere göre ise Porto yönetimi Monaco'ya kiralama teklifinde bulundu.

Porto yöneticileri ayrıca Monaco'ya, "Falcao'nun yıllık ücretini karşılayabilecek durumda değiliz. Bize kiralık gönderin. Maaşının bir bölümünü biz ödeyelim." teklifinde bulundu. Monaco cephesi ise Falcao'nun maaş yükünden kurtulmak için farklı arayışlara yönelmiş durumda. Buna rağmen Fransız ekibinin Porto'nun teklifini değerlendirmeye aldığı ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)