E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaRaci Şaşmaz'ın Denge Holding’deki devrettiği hisselerine haciz---

Raci Şaşmaz'ın Denge Holding’deki devrettiği hisselerine haciz

Raci Şaşmaz'ın Denge Holding’deki devrettiği hisselerine haciz
20 Nisan 2019 - 11:14 borsagundem.com

‘Kurtlar Vadisi’ ve ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ gibi dizilerin yapımcılığını yapan Pana Film ile Pana Yapı’nın patronu Raci Şaşmaz’ın Denge Holding’deki hisseleri için haciz kararı çıktı.

Ak Faktoring’in talebi üzerine İstanbul 20. Asliye Hukuk Mahkemesi, Raci Şaşmaz’ın 26 Kasım 2018 tarihinde Mustafa Uğur Bayraktar’a devrettiği hisseler üzerine 3.6 milyon TL’lik ihtiyati haciz konulmasına karar verdi.

Denge Holding, 11 Şubat’ta gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında, holdingin yönetim kurulu başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği görevlerini yürüten Raci Şaşmaz’ın istifasının kabul edilmesine karar verildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirmişti. Ancak hisse devrinin ardından mahkeme, devredilen hisseler için ihtiyati haciz kararı almış oldu.

İstanbul Fikirtepe’de üstlendiği konut projelerini yarım bıraktığı için hak sahipleri tarafından hakkında dava açılan ve inşaat projeleri nedeniyle büyük borç yükü altında olduğu belirtilen Raci Şaşmaz, ATV’nin dört sezondur yayımladığı ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin yapımcılığından da ekonomik sıkıntılar nedeniyle ayrılmıştı.

Şaşmaz’ın sahibi olduğu Pana Yapı, Fikirtepe’de 1000’i aşkın konutun bulunduğu Brooklyn Dream ve Brooklyn Life projelerini yarım bırakmıştı. 200 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek ve 650 adet konut ile 34 adet ticari ünitenin yer aldığı Brooklyn Dream projesinde inşaatın sadece yüzde 12’si bitirildi. 105 milyon TL yatırımla hayata geçirilmesi planlanan ve 431 konut ile 16 ticari alandan oluşan Brooklyn Life inşaatının ise yüzde 25’i tamamlandı. Emre Deveci / Cumhuriyet

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şaşırmadım insanoğlu sonucta31 Aralık 2019 22:27

    Sahte kabadayilar sahnede

  • Yatırımcı22 Nisan 2019 07:48

    Akp'nin 17 yılda Türkiye'ye yaşattığı en büyük ekonomi kriz maalesef tüm işadamlarını vurdu. Özellikle inşaat ve enerji sektörlerindeki sıkıntı çok fazla.

  • Yatırımsız22 Nisan 2019 22:24

    Sanki AK parti gelmeden önce piyasalar süperdi. Borsadan paralar kaldırınca iyi bir ara sıkıntılar olunca kötü.

  • Bika20 Nisan 2019 18:36

    Radyo ve Televizyonculuk eğitimi görmüş olmak,  müteahhitlik için yeterli olmamalı. İnşaat ve Mimarlık eğitimi görmek  ön koşul olmak üzere , bunun dışında öncelikle küçük boyutlu inşaat yapanların ve  finansal teminat verenlerin arasından seçilen  müteahhitlere daha yüksek boyutlu inşaat yapma yetkisi verilmeli. 

  • ALAATTİN CAMGÖZ20 Nisan 2019 17:30

    şu adama güvenip nasıl şirketine para yatırırsın.adam kardeşini arkasından vurduku sizleri hayli hayli vurur.

  • ALAATTİN CAMGÖZ21 Nisan 2019 18:31

    sen benim nereden kurtlar vadisini izlediğim yorumunu yapıyorsun.ben yorumumda izlediğime dair bir bildirimim varmı.sen ismini yazmıssınki aslı sen izliyorsun.çok iredi buldum seni.

  • haha20 Nisan 2019 20:24

    zamanında millet gundemi kurtlar vadisinden takıp ederdi, 15 temmuzde bu dizi kalktı..şimdi dirilişle gundem takıp ediliyor. yanı seningibiler takip edip izliyor gundemle birleştiriyor :D dün  tekrar bölumlerını izlediğin diziye bugun eleştri yapıyorn hahaha

  • JBT 20 Nisan 2019 15:54

    Haciz.kötü birşey.

  • raci...20 Nisan 2019 11:54

    şaşma be kardeşim, ne şaşırıyorsun ?

  • Recep20 Nisan 2019 11:40

    Ne oldu reklam yapılıp duruyordu piyasaları sarsan patron dengeyi costuruyor diye önce kendine baksın bu adamlar

  • KILIÇ20 Nisan 2019 11:32

    BORSAMIZ ALDATMA VE SOYGUN YERİ RIZANIN IEYHO YATIRIM YAPTIK YILLARDIR SOYULDUK ADAM ALIŞMIŞ SÜREKLİ TELAFİ EDİLEMEZ BORÇ GÖSTERİP PARALARI YURT DIŞINA KAÇIRIP DİJİTAL PARA BASIYOR OYSAKİ TÜM ŞİRKETLERİ BORÇ BATAGINDA HATTA SPK DA UYARMIŞ MALESEF BU SOYGUN ÇETLERİNE AGIR YAPTIRIM YOK ÜLKEDE HER YER ÇFTLİK BANK GİBİ SOYGUN ÇETESİ.